аз се чудя дали да дойда...не за друго ами щото съм имал леки спречквания с някои колеги от форума и преди бях с друг ник стария го блокираха до март месец...та мисълта ми е да не да дойда и да стане някоя кавга и да се развали празненството
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наближава срещата в Ичера, Котелско...почти не остана
Collapse
X
-
В момента сам си признаваш че нарушаваш правилата Регистрирал си нов ник след наказание по някаква причина. Което не е хубаво. Но ако заради това не дойдеш..... Аз ако не трябва да ходя насам натам, защото съм се спречквал с някой си някога - по-добре да не излизам от вкъщи ! Тамън срещата е добър повод да изгладиш взаимоотношенията, и да се запознаеш с нови хора! Гарантирам ти че на такива мероприятия забравяш каквото и да било, и остават само добрите спомени. Ако греша - някой да ме поправи? Така че ако не дойдеш - ще дойда да те извлека и да те заведа !
Коментар
-
Епа продадох бравото, инак щех да дода! Гледам кума и кумата ще са там. Жената се чуди и май, нищо не каза ке идва ли от варната да ме зима нема ли де идва?! Булкаааааааааааааа ай бе! Ща изнинадЪм!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Meril
baimitre написа:аз се чудя дали да дойда...не за друго ами щото съм имал леки спречквания с някои колеги от форума и преди бях с друг ник стария го блокираха до март месец...та мисълта ми е да не да дойда и да стане някоя кавга и да се развали празненството
Коментар
-
Meril написа:baimitre написа:аз се чудя дали да дойда...не за друго ами щото съм имал леки спречквания с някои колеги от форума и преди бях с друг ник стария го блокираха до март месец...та мисълта ми е да не да дойда и да стане някоя кавга и да се развали празненството
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар