Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наближава срещата в Ичера, Котелско...почти не остана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз се чудя дали да дойда...не за друго ами щото съм имал леки спречквания с някои колеги от форума и преди бях с друг ник стария го блокираха до март месец...та мисълта ми е да не да дойда и да стане някоя кавга и да се развали празненството

Коментар

В момента сам си признаваш че нарушаваш правилата Регистрирал си нов ник след наказание по някаква причина. Което не е хубаво. Но ако заради това не дойдеш..... Аз ако не трябва да ходя насам натам, защото съм се спречквал с някой си някога - по-добре да не излизам от вкъщи ! Тамън срещата е добър повод да изгладиш взаимоотношенията, и да се запознаеш с нови хора! Гарантирам ти че на такива мероприятия забравяш каквото и да било, и остават само добрите спомени. Ако греша - някой да ме поправи? Така че ако не дойдеш - ще дойда да те извлека и да те заведа !

Коментар

Епа продадох бравото, инак щех да дода! Гледам кума и кумата ще са там. Жената се чуди и май, нищо не каза ке идва ли от варната да ме зима нема ли де идва?! Булкаааааааааааааа ай бе! Ща изнинадЪм!
        MB 280 S W108 67' - pickUp
        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Хич не се чудете,ами палете и на купона вървете.Ще си направим здрав джумбиш.Квото и да значи тази дума. :D
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Абе Митак,да не би под думата джумбиш ,да имаш в предвид думата джумбаре Е то като се замислиш е едно и също,ако случайно и него не знаеш.
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
              Абе Митак,да не би под думата джумбиш ,да имаш в предвид думата джумбаре Е то като се замислиш е едно и също,ако случайно и него не знаеш.
              Ами май май е нещо подобно.Наздраве
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Старозагорски алкохолици хахха спрете се бе пийте ВОДА (H2O)
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хехехе,кой го казва От водата ще ни ръждясат червата Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                  Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

baimitre написа:
                    аз се чудя дали да дойда...не за друго ами щото съм имал леки спречквания с някои колеги от форума и преди бях с друг ник стария го блокираха до март месец...та мисълта ми е да не да дойда и да стане някоя кавга и да се развали празненството
                    Immortal отказа човека от срещата

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                      Старозагорски алкохолици хахха спрете се бе пийте ВОДА (H2O)
                      Водата не е за пиене, а за миене, Васкоооооооо!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Снощи едно момче от Сливен ми каза лаф за Ичера. "Какво се оглеждаш като ичеренец за слънце". Обясни ми, понеже на Ичера имало 2 върха и имало само 2 часа слънце. Дали е вярно, не знам

Коментар

Meril написа:
                          baimitre написа:
                          Immortal отказа човека от срещата
                          В този форум има правила все пак. Колегата е mitkosoft, който получи БАН, и веднага се е регистрирал с друг ник.Ако иска може да дойде на срещата, но тук няма да влиза докато не си изяде първия БАНан докрай.

Коментар

Спор няма, просто човека така невинно /глупаво/ си го призна

Коментар

Стегнахте ли багажа колеги?
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                                Стегнахте ли багажа колеги?
                                От месец ми е готов багажа,само чакам мажото да си каже окончателно решението
                                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
                                X