ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наближава срещата в Ичера, Котелско...почти не остана
Collapse
X
-
Попълнил съм правилното в Списъка. Благодаря , че забеляза разликата, но вероятно в петък ще спя в Крушаре, или в Плевен. Имам си малко работа.... Ако настъпи промяна, ще се постарая да те уведомя незабавно, за да не обърквам нещата. Така че остава това, което съм ззаписал в другата тема като вярно.
Коментар
-
ogi28b написа:Попълнил съм правилното в Списъка. Благодаря , че забеляза разликата, но вероятно в петък ще спя в Крушаре, или в Плевен. Имам си малко работа.... Ако настъпи промяна, ще се постарая да те уведомя незабавно, за да не обърквам нещата. Така че остава това, което съм ззаписал в другата тема като вярно.
Коментар
-
Meril написа:Immortal написа:Те си знаятПовечето до последния момент не знаят дали няма да им изникне работа, или пък дали ще могат да отделят нужните финанси...предполагам.
Да не стане така, че да не стигнат леглата
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Meril написа:Immortal написа:Те си знаятПовечето до последния момент не знаят дали няма да им изникне работа, или пък дали ще могат да отделят нужните финанси...предполагам.
Да не стане така, че да не стигнат леглата
Коментар
-
Irka_fihi написа:Приятел в нужда се познава, и то в голяма нужда!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар