Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наближава срещата в Ичера, Котелско...почти не остана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Наближава срещата в Ичера, Котелско...почти не остана

Колеги, да напомня на всички, че има още малко повече от седмица до първата среща на форума за 2010 - в с.Ичера на 16/17.01.2010Все още има време да се включите, нищо не пречи и да дойдете без предварително записване (макар че е желателно).Попълвайте смело списъка: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51957

Приятно изкарване на всички, които се включат в срещата
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Приятно изкарване и на тези,които няма да присъстват по една или друга причина.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Предполагам, че причината списъкът да е толкова скромен, е единствено финансова. Жалко, хубаво щеше да е да се съберем повечко хора...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Между другото, има доста хора, които знам, че ще дойдат, а не са вписани в списъка. Долу-горе още толкова.

Коментар

пуууууууууу и тази тема не съм я видял.... то много бачкане напоследък... ще питам буля кво ши каже, ама на 17-и сигурно ще пътувам за Пловдив да карам един приятел по доктори...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              пуууууууууу и тази тема не съм я видял.... то много бачкане напоследък... ще питам буля кво ши каже, ама на 17-и сигурно ще пътувам за Пловдив да карам един приятел по доктори...
              Айде селски давай да ходим,аз се записах без жената че е на работа.

Коментар

donnna написа:
                пуууууууууу и тази тема не съм я видял....
                Точно заради това си позволих да пусна тази тема в "неправилен" раздел
                donnna написа:
                ще питам буля кво ши каже, ама на 17-и сигурно ще пътувам за Пловдив да карам един приятел по доктори...
                Доста хора ще сме там от 15-ти...

Коментар

Immortal написа:
                  Между другото, има доста хора, които знам, че ще дойдат, а не са вписани в списъка. Долу-горе още толкова.
                  И защо не се записват?

Коментар

Те си знаят Повечето до последния момент не знаят дали няма да им изникне работа, или пък дали ще могат да отделят нужните финанси...предполагам.

Коментар

Immortal написа:
                      Те си знаят Повечето до последния момент не знаят дали няма да им изникне работа, или пък дали ще могат да отделят нужните финанси...предполагам.
                      И това го има да Да не стане така, че да не стигнат леглата

Коментар

Ще спите по двойки, като не ви стигнат леглата. Ако се налага да се спи един върху друг - предлагам който се е записал , да е с предимство, и да спи отгоре, а който не се е записал, ще спи отдолу.

Коментар

ogi28b написа:
                          Ще спите по двойки, като не ви стигнат леглата. Ако се налага да се спи един върху друг - предлагам който се е записал , да е с предимство, и да спи отгоре, а който не се е записал, ще спи отдолу.
                          То по - двойки е лесно, да не се наложи по-трима да спим, че не знам кой ще е по- средата

Коментар

Аз страдам от клоустрофобия , не мога да съм по средата. Единствено между две дами някак не ми прилошава от болестта. Ако се наложи по тройки - ще се жертвам, и ще спя между две дами. Нещо се отклонихме, съжалявам !

Коментар

Ако някой се притеснява единствено заради пътя - не се притеснявайте, ще има коли със свободни места. При мен - поне 3 ( Петък веечерта)

Коментар

Working...
                              X