Е добре де .. те с тез процесори почти колкото моя на настолния компютър скачат нагоре, но все пак аз си оставам привърженик на Сони
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Nexus One - Официално пуснат на пазара
Collapse
X
-
Ето малко технически параметри от извора както се казва :http://www.google.com/phone/static/e...ech_specs.html
Коментар
-
kazan написа:Е добре де .. те с тез процесори почти колкото моя на настолния компютър скачат нагоре, но все пак аз си оставам привърженик на Сони.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Ето малко технически параметри от извора както се казва :http://www.google.com/phone/static/e...ech_specs.html.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
spark написа:HTC HD2 e истината и офертата на Глобул за 750лв с 1г договор. Сега чакаме уинбоз 7 да излезе и да ъпгрейдваме теУефончето Ама нещо и 4.3 инча взе да ми се струва малък дисплей...
Коментар
-
Още от как е излязъл иФона бях наясно, че е само едно напудрено нищо. Единственото, което засега му признавам, е мултитъч технологията.Във всяко едно друго отношение е по-назад дори и от обикновен Симбиановски смартфон като Нокиа Е71 например...Потвърждават това твърдение и всички сериозни сайтове за тестване на телефони.Това ново чудо на техниката на Гуглето още не съм го видял...ще го видим и него.Но рекламата какво ли не прави. По едно време се продадоха толкова много Нокии 6300...пък дърво, от където и да го погледнеш...ама, пуста мода и гъзарлък...
Коментар
-
Malone написа:Къде тук?Във вторник е официално представен и е бил достъпен за закупуване. Къде обаче не е ясно.Та къде "вече е тук"?А iPhone отдявна сдадоха първенството. Ако не вземат мерки, ще останат само като че ли легенди.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Malone написа:Къде тук?Във вторник е официално представен и е бил достъпен за закупуване. Къде обаче не е ясно.Та къде "вече е тук"?А iPhone отдявна сдадоха първенството. Ако не вземат мерки, ще останат само като че ли легенди.
Коментар
-
spark написа:HTC HD2 e истината и офертата на Глобул за 750лв с 1г договор. Сега чакаме уинбоз 7 да излезе и да ъпгрейдваме теУефончето Ама нещо и 4.3 инча взе да ми се струва малък дисплей...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Тази година ще се появи и двуядрения Snapdragon на 1.5Ghz: http://channel.hexus.net/content/item.php?item=21837Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Телефончето изглежда интересно, но докатоне го пипна в ръчички и да го поровя самостоятелно - поставям всичко под въпрос.Доста НТС-та съм бърникал, но нещо така и не успяват да ме впчеатлят с кой знае какво - засега продължавам да си стискам верния Iphone 2G - на близо 2 години е вече и не се предава, а такъв дисплей още на друг телефон не съм видял - лично мнение. Само ГПС ми липсва, ама откато има програми за позлване на външем модул през блутута - и този проблем изчезна - не че съм се скъсал да пътувам ама краста.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:spark написа:HTC HD2 e истината и офертата на Глобул за 750лв с 1г договор. Сега чакаме уинбоз 7 да излезе и да ъпгрейдваме теУефончето Ама нещо и 4.3 инча взе да ми се струва малък дисплей...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар