Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Nexus One - Официално пуснат на пазара

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е добре де .. те с тез процесори почти колкото моя на настолния компютър скачат нагоре, но все пак аз си оставам привърженик на Сони
    Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Ето малко технически параметри от извора както се казва :http://www.google.com/phone/static/e...ech_specs.html

Коментар

kazan написа:
        Е добре де .. те с тез процесори почти колкото моя на настолния компютър скачат нагоре, но все пак аз си оставам привърженик на Сони
        Това е друго. Личния ти избор си е твой и аз не го оспорвам.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

HTC HD2 e истината и офертата на Глобул за 750лв с 1г договор. Сега чакаме уинбоз 7 да излезе и да ъпгрейдваме теУефончето Ама нещо и 4.3 инча взе да ми се струва малък дисплей...
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Jivko Georgiev написа:
            Ето малко технически параметри от извора както се казва :http://www.google.com/phone/static/e...ech_specs.html
            Ще рече, че аз греша и не чета където трябва. В случая други журналисти са сбъркали, не тези от "Дневник"Qualcomm е процесора, но някакъв нов фасон, QSD 8250, едногигахерцов.Ашколсун, нова изненада.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

spark написа:
              HTC HD2 e истината и офертата на Глобул за 750лв с 1г договор. Сега чакаме уинбоз 7 да излезе и да ъпгрейдваме теУефончето Ама нещо и 4.3 инча взе да ми се струва малък дисплей...
              Мразя ги тия главорези колега всичките ни мобилни оператори са хвани единия удари другия.... тия техните "промоций" смятам , че са направо незнам и аз как да се изразя абе разбираш за какво говоря свалят ти кожата от гърба като си купиш апарата и после с месечните такси.... и цените на разговорите .... но нямаме избор без мобилна комуникация не става в днешно време Ееех друго си е сигналните клади на Минас Тирит

Коментар

Още от как е излязъл иФона бях наясно, че е само едно напудрено нищо. Единственото, което засега му признавам, е мултитъч технологията.Във всяко едно друго отношение е по-назад дори и от обикновен Симбиановски смартфон като Нокиа Е71 например...Потвърждават това твърдение и всички сериозни сайтове за тестване на телефони.Това ново чудо на техниката на Гуглето още не съм го видял...ще го видим и него.Но рекламата какво ли не прави. По едно време се продадоха толкова много Нокии 6300...пък дърво, от където и да го погледнеш...ама, пуста мода и гъзарлък...

Коментар

Хоп още инфо

Коментар

Malone написа:
                    Къде тук?Във вторник е официално представен и е бил достъпен за закупуване. Къде обаче не е ясно.Та къде "вече е тук"?А iPhone отдявна сдадоха първенството. Ако не вземат мерки, ще останат само като че ли легенди.
                    Хм, по ред причини няма да се съглася с теб - най-вече защото имам от над година iPhone 3G и ... сравнявам с всичко излязло към момента - включая и прехвалените тачки HTC. Китайци и Корейци вкупом не могат да се мерят ама никак с ябълката. Ако пък и беше опън сорс - iPhone щеше да е перфектната джаджа.Съгласен съм разбира се, че не е това, което трябва да е на умопомрачителната си цена ако е "Фабрично незаключен", но той никога и не е замислян да е повече от телефонна добавка към музикалния плеър iPod. Въпреки всичко обаче - възможностите, които има щом се "изкара от затвора" са несравними с олигофреничните напъни на HTC (хеле па HD) и Корейските две марки. Прехваленият Windows Mobile която и да е версия е греда преди всеки рестарт... От 12.01.2009 до днес телефона ми не е преинсталиран и е рестартиран няколко пъти - щото съм го забравял без ток или съм нямал възможност да го заредя... Няколкото WM телефона край мен са с непрекъснато изваждани батерии за "хард ресет"... Ако обаче бях дал магазинската цена за моят iPhone - нямаше да го харесвам толкова..., всъщност не бих я дал де...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                      Malone написа:
                      Къде тук?Във вторник е официално представен и е бил достъпен за закупуване. Къде обаче не е ясно.Та къде "вече е тук"?А iPhone отдявна сдадоха първенството. Ако не вземат мерки, ще останат само като че ли легенди.
                      Хм, по ред причини няма да се съглася с теб - най-вече защото имам от над година iPhone 3G и ... сравнявам с всичко излязло към момента - включая и прехвалените тачки HTC. Китайци и Корейци вкупом не могат да се мерят ама никак с ябълката. Ако пък и беше опън сорс - iPhone щеше да е перфектната джаджа.Съгласен съм разбира се, че не е това, което трябва да е на умопомрачителната си цена ако е "Фабрично незаключен", но той никога и не е замислян да е повече от телефонна добавка към музикалния плеър iPod. Въпреки всичко обаче - възможностите, които има щом се "изкара от затвора" са несравними с олигофреничните напъни на HTC (хеле па HD) и Корейските две марки. Прехваленият Windows Mobile която и да е версия е греда преди всеки рестарт... От 12.01.2009 до днес телефона ми не е преинсталиран и е рестартиран няколко пъти - щото съм го забравял без ток или съм нямал възможност да го заредя... Няколкото WM телефона край мен са с непрекъснато изваждани батерии за "хард ресет"... Ако обаче бях дал магазинската цена за моят iPhone - нямаше да го харесвам толкова..., всъщност не бих я дал де...
                      Колега немога да се съглася с теб.... само заради няколко неща :1 - iPhone е направен изцяло с идеята да печелят пари от него... ако беше Open Source съм съгласен , че щеше да е превъзходен2 - Кой хвали Windows Mobile ? Android направо го погреба по лично моя преценка 3 - Не познавам човек които да си е купил iPhone или iPOD и като го питам добре за какво ти е " Еми защото е яко" .... т’ва си е малко като чалгата Всички я слушаме не защото е качествена , а защото всички я слушат ( Да живее Рока и Хауса )Та така ... за мене Apple продуктите са си една глезотия И то скъпа глезотия която е на път да си замине от пазара особено след новата серия на HTC , които явно ти не харесваш

Коментар

spark написа:
                        Е и аз го гледах този и си заслужава пред гсм-а на гугъл.Ама за 750 кинта се връзваш към дървена програма - малко минути фрее , май нямаше група за приятели.И да питам има ли смисъл от от програмата на глобул или да си го вземеш гсм-а и да си караш на глобул смарт примерно и да разчиташ на безплатния wi-fi?Не съм бизнесмен да ползвам нон стоп нет за мейли и такива глупости.
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Тази година ще се появи и двуядрения Snapdragon на 1.5Ghz: http://channel.hexus.net/content/item.php?item=21837
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Телефончето изглежда интересно, но докатоне го пипна в ръчички и да го поровя самостоятелно - поставям всичко под въпрос.Доста НТС-та съм бърникал, но нещо така и не успяват да ме впчеатлят с кой знае какво - засега продължавам да си стискам верния Iphone 2G - на близо 2 години е вече и не се предава, а такъв дисплей още на друг телефон не съм видял - лично мнение. Само ГПС ми липсва, ама откато има програми за позлване на външем модул през блутута - и този проблем изчезна - не че съм се скъсал да пътувам ама краста.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                              spark написа:
                              Мразя ги тия главорези колега всичките ни мобилни оператори са хвани единия удари другия.... тия техните "промоций" смятам , че са направо незнам и аз как да се изразя абе разбираш за какво говоря свалят ти кожата от гърба като си купиш апарата и после с месечните такси.... и цените на разговорите .... но нямаме избор без мобилна комуникация не става в днешно време Ееех друго си е сигналните клади на Минас Тирит
                              Ако си решил да взимаш телефон ,мога само да кажа да не взимаш от магазин обвързан с оператор...Поръчай си го от някой онлайн магазин и ще ти излезе на цената на промоцията на операторите...Преди нова година си взех Нокиа 5800(няма да коментирам възможностите на телефона понеже щом съм си го взел ,значи ме устройва) и го взех на цена от 408 лв. като с доставката ми излезе 418 лв. ,а в Глобул ,МТел и Виваком 5800 е 579 лв. ,а ако си го вземеш с договор за 2 години на такса от 29.90 го взимаш на 419 лв....Ако толкова ми струва само доверието за качествен телефон взет от тези оператори ,а именно 160 лв. ,не мерси...Това че съм си поръчал телефон от онлайн магазин не го прави по-малко качествен...И си мисля ,че 160 лв. не са малко пари...А колкото до GooglePhone - а ,не мисля ,че ще ми върши повече работа от 5800-та...Но както каза един колега по-горе ,всеки си има правото на собствен вкус... Аз лично съм избрал Нокиа-та и не мисля че ще я сменя скоро...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

И накрая - xPhone http://vbox7.com/play:ff64eb9fИдеалният телефон

Коментар

Working...
                                X