Колеги едно от невероятните неща очаквани за тази година е вече тук , а именно телефонът на Google Кажете си мнението по въпроса някой мисли ли да си го купува http://www.youtube.com/watch?v=I6COw...layer_embedded
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Nexus One - Официално пуснат на пазара
Collapse
X
-
Къде тук?Във вторник е официално представен и е бил достъпен за закупуване. Къде обаче не е ясно.Та къде "вече е тук"?А iPhone отдявна сдадоха първенството. Ако не вземат мерки, ще останат само като че ли легенди..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Къде тук?Във вторник е официално представен и е бил достъпен за закупуване. Къде обаче не е ясно.Та къде "вече е тук"?А iPhone отдявна сдадоха първенството. Ако не вземат мерки, ще останат само като че ли легенди.
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Malone написа:Къде тук?Във вторник е официално представен и е бил достъпен за закупуване. Къде обаче не е ясно.Та къде "вече е тук"?А iPhone отдявна сдадоха първенството. Ако не вземат мерки, ще останат само като че ли легенди.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
svilens написа:Какви телефони, какво чудо. Аз ползвам само зелената и червената слушалка. Друго ми не требе...Па то фасейбук, па не знам си кво си... Я бе я сиктирFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:svilens написа:Какви телефони, какво чудо. Аз ползвам само зелената и червената слушалка. Друго ми не требе...Па то фасейбук, па не знам си кво си... Я бе я сиктирКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Ichkin написа:svilens написа:Какви телефони, какво чудо. Аз ползвам само зелената и червената слушалка. Друго ми не требе...Па то фасейбук, па не знам си кво си... Я бе я сиктир
Коментар
-
Последно ми попадна някъде iphone 4G и беше с холограми някви. Снимката на звънящия се изобразява няколко см над телефона в легнало положение над дисплея. Колко е истина не знам ама яката работа а ако ти е джоба хаххх призрака излиза от панталона Е Sony Ericsson все пак да не забравяме, че са две обединени марки европейска и азиатска. Това японците са голяма работа. Прегледах няколко Sony Ericssona за Япония и после като погледнах моя телефон се едно гледах л*йно. От години ползвам само такива телефончета и съм много доволен. И за Х2 като характеристики превъзхожда всичкото телефони на пазара.
Коментар
-
Humppa
Гугъл?Купете си такъ телефон, пък Гуъл ще ви индексират (записват) всяко натискане на бутон... Не, благодаря!
Коментар
-
Знам само, че ... абе кой им дава пари на журналята?!Може ли да си се наел да пишеш техническа статия и да си пълен неграмотник?!Ма има интернет, ма има списания ... ама няма кой да чете.http://dnevnik.bg/tehnologii/2010/01...s_one/Qualcomm не е едногигахерцов процесор.Второ, Nexus One е оборудван не с Qualcomm, а със Snapdragon. Той вече е едногигахерцов.И HTC, какъв да бъде друг? В момента са лидери на пазара на smartphones, откъдето и да ги погледнеш.kazan написа:И за Х2 като характеристики превъзхожда всичкото телефони на пазара..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар