Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Nexus One - Официално пуснат на пазара

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вградените звуци в новия Nexus са супер дървени, отвратни отвсякъде. То и в айфона бяха така, особено "мелодията" с гъските
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ти самия чу ли ги или така ти каза една жена?49 мелодии за звънене, 6 за аларма, 23 за събития и 7 за разни ИЙекшъни, айде моля ти се ... все едно нищо не сме прочели.С’я ... верно е, Азис и Ивана ги няма в "репертоара" на Nexus One, но пък начини да си нарежеш "И под чаршафа с теб да бъдеме еднооо" от "Хвани ме де", колкото искаш.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Добре де, в един телефон звуците за звънене ли са най-важни? И да - сток iPhone е ... смешно скъпа играчка. След малко тунинговане - е ок. HTC някак си не ми харесват откакто почнаха да се мъчат да направят нещо повече от това, което са направили ... Иначе HTC Diamond беше с наистина иновативен дизайн на гърба. Наскоро разглеждах Samsung Galaxy - почти има това, което ми трябва, но е Samsung. Ще почакаме още - евентуално да се появи истински "iPhone killer" - вероятно след като HTC оправят бъговете на Нексус Едно...Иначе, бизнес клас телефон е само показаният от PREDATORst, всичко останало са hitech Играчки
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          HTC някак си не ми харесват откакто почнаха да се мъчат да направят нещо повече от това, което са направили
          А такааа. Това не го разбрах.HTC са направили това, което са направили, нищо повече.Е, ако на определен [огромен] кръг потребители, това им се струва повече от колкото са направили други производители, какво лошо има в това.И да, HTC са си хай-тек играчки, това е целта на купуването им.Ако беше само за "ало-ало" още щях да карам с 3210 за която платих повече от 1 000 лева сегашни пари навремето.И може би точно това харесват потребителите на хай-тек играчки, да са играчки, а не нещо което да не можеш да разгледаш отвътре, да го обърнеш наопаки [софтуерно].Ябълките не са от този тип играчки jenshen73.Имиджово устройство, с което изглеждаш малко "по така", малко по-гъзар.Не ме разбирай погрешно, далеч съм от мисълта, че точно твоя мотив е бил такъв jenshen73, застанало ти е, вземал си го. На 100 потребителя на iphone обаче, едва ли ще има и двама, които да го използват за "играчка".При тях е само "ало-ало" и демонстриране на фирмения знак.Ти си по мое мнение изключение и затова не съм се впуснал да разбия аргументите ти "за" ipnone на пух и прах.
          www.cyxap.com

Коментар

Абе ай сега да ми кажете как да флашна един кютек хималая.Седи си само в бутлоудер и с каквото и да го мъча хич не го виждат флаш програмите
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

Да чух ги, има ги в интернет. И не мисля, че ако давам една пачка пари за телефон трябва да си играя да му сменям смотаните звуци за СМС, аларми и т.н. При HD2 поне са се постарали.Ето ги и звуците: http://extabit.com/file/28e0cqz6xxnkp или http://depositfiles.com/files/wusa34jn0
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Malone написа:
                Ябълките не са от този тип играчки jenshen73....Ти си по мое мнение изключение и затова не съм се впуснал да разбия аргументите ти "за" ipnone на пух и прах.
                Ъхъ, аз им достъп до ядрото на операционната система - мога си го бърникам как си ме кефне Всъщност - по няколко параметъра мога да му го навръ на ябълката - и по WiFi и по Жица... как си ме кефне. И точно това ми харесва, че както "уж" не е Open Source аз съм му root-а... Ябълка, може и да е червива, но очевадно има защо да я харесвам... и да, добре, че не се хващаш на хорото - щото ще се съглася по всичките ти точки и язък за пяната
                Steliyan's Life!

Коментар

Ти не си ли разбрал че ’Айфономразците’ са хора дето не го човъркали достатъчно...Иначе от имиджовоата страна на нещата и аз малко се дразня последно време - почти във всеки клип по Планета каката героиня от клипа е с Айфон.Не че може да го ползва за друго от ’ало-ало’ ана хайде...Ама хем умно устройство, хем красиво - какво по-хубаво от това бих попитал аз?И след като даже ни носи житейски бонуси с имиджовата си част какво лошо има в това пък.Пък преди 2 години като ми кацна Айфончето от САЩ тука го гледаха като голям камък 99,9% от хората ПРОДАВАЩИ и РЕМОНТИРАЩИ телефони, да не говорим за юзърите.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Явка, моят iPhone 3G се опитваха в 2 града "майстори" да го отключват, докато накрая аз си го отключих и им продадох "алгоритъма" за по 80лв. Щото големи "майстори", но не четат в нетя, че освен турбо-сим до края на 2008 нямаше друго решение. А всички, които мрънкат против iPhone е наистина щото или само са чели/чували за него или щото са им попадали "сток" апарати, които въпреки недъзите си пак са МНОГО по-добри машинки от повечето други от този клас... А мен най-много ме кефи, че жената не може да клика по дисплея с нокти
                    Steliyan's Life!

Коментар

Я двамата се похвалете малко, пък ние дето не сме пипали ще почакаме алтернативите.
                      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                        Я двамата се похвалете малко, пък ние дето не сме пипали ще почакаме алтернативите.
                        Скоро няма да има истинска алтернатива, кокото и да е жалко.Просто Apple си крият упорито мулти-тъч технологията и не я дават на никого, очевидно за да запазят конкурентното си предимство.Докато някой не я изобрети сам отново, няма да я разсекретят.Освен това съм сравнявал дисплея на Айфона с много телефони - само на един приятел Нокиата се доближава като качество на изображението, но не и знам модела - една такава - клавиатурата и се плъзга странично. Но да не забравяме, че съм със залепен евтин протектор А преди две години като си поръчах айфона изобщо не се опитвах да ходя по майстори - докато дойде за две седмици проведох предварителна теоретична нет-подготовка и си го отключих сам, а и 2-3 пъти съм го ъпгрейдвал. Сега обаче ме мързи и си стоя на 2.1 фърмуеър макар да излезе 3.1 даже някои приложения писани за версии над 3 не искат да се инсталират. Лошото е че пак ще ми иде един ден докато го вкарам в час да има това което искам. Да не говорим че не мога да го ползвам в това време.А за гугълфона мога да дам мнение единствено като ми падне в ръцете, дайте засега да не спорим повече.Факт е че има много други апарати много по-добри като телефон от айфона ( това не му е силна черта) ама кефа от употребата още никой не я е докарал.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз пък не мога да разбера какво толкова се впечатлявате от тези телефони? И защо спорите. Много ясно, че фаворита на всеки е различен и всеки харесва различни неща. Иначе всички щяхме да караме еднакви коли, да имаме еднакви телефони и т.н. Аз моя телефон след първоначалното ръчкане, сега използвам предимно Wi-Fi, навигация от време на време, камерата, която прави доста прилични снимки, гледам клипчета рядко. Между другото филми със субтитри се виждат изненадвващо добре за не чак толкова големия дисплей.Та мисълта ми е, че всеки телефон има силни и слаби страни. Аз лично бях много впечатлен от един Айфон, когато мой приятел си донесе от САЩ преди 2 години. Много яко се сменят снимките и зуумва. Дизайна наистина е много добър. Но скоро след това се развали нещо тъчскрийна, той каза, че това се е случило и в САЩ където са го ремонтирали, и след като го ремонтира за втори път го продаде.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ама аз не споря бе Style. Пиша за нещо ново и както винаги се намират критици, че ново, ама ... нашето е все още недостижимо. Което не е лошо стига да е обективна преценката, а тя в общия случай е субективна.И затова се заслушвам.
                            www.cyxap.com

Коментар

Тези дни братовчед ми ми преинсталира iPhona и е качил една програма за multitasking, с която смятам че ще се спре да се спекулира, че iPhona няма multitask! Найстина е малко дразнещо, че когато си взех преди 2 години и повече телефона, с него не можеха да се снимат клипчета например, камерата не можеше да зуумва, не можех да чета документи и други неща, които в момента със същия телефон мога да правя. Е какво се е променило в действителност - софтуаера. Сток излиза като лада Нива, но с малко отделено време се превръща в една уникална машинка.
                              Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

@tzetzo_slavista: iPhone без никакви мъки "чете" документи, гледа филми и т.н. от доста време, не от вчера. Клипове специално с телефон не ми се е налагало, а и не бих снимал - имам си относително качествена камера на Сони. Снимки правя от време на време - в момента имам точно 5 в паметта му. Но GPS приложения имам сигутно поне 5. Абе я стига сме си хвалили ябълките, че щепочнат да ги харесват и купуват и ще им вдигнат цената
                                Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                                X