Аз съм много доволен от моята Nokia N82. Някой може ли да ми каже защо всички HTC са с 65000 цвята?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Nexus One - Официално пуснат на пазара
Collapse
X
-
spark написа:За съжаление в Nexus-a са сложили същата бъгава камера като в HTC HD2, която прави голямо розово петно в снимките. Ей някои не се учат от грешките си...
Коментар
-
Те за това си говорим: http://pocketnow.com/tech-news/nexus...-same-as-hd2А тука пишат, че дори в айфона го има, колко е вярно не знам: http://pocketnow.com/thought/clarifi...t-syndromeНо поне такова нещо в стария Sony Ericsson K800 не съм видял.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:spark написа:За съжаление в Nexus-a са сложили същата бъгава камера като в HTC HD2, която прави голямо розово петно в снимките. Ей някои не се учат от грешките си...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Jivko Georgiev написа:spark написа:За съжаление в Nexus-a са сложили същата бъгава камера като в HTC HD2, която прави голямо розово петно в снимките. Ей някои не се учат от грешките си...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
HTC HD2 e с капацитивен дисплей, т.е. изобщо не иска натискане, за да работи. Работи като отчита електричеството от пръстите и затова не работи например с гумичка на молив или с обикновен стилус. И за WM има десетки on-screen клавиатури (вградената е също супер) и проблема с писането на емайл или какъвто и да е текст е никакъв.Не знам да другите ОС, но Samsung + WM = лаг и бавна работа. Визирам Омниите. За Андроид може и да са добре.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
@spark: През 2007 година iPhone беше първият и единствен телефон с капацитивен дисплей, след това през 2008 iPhone 3G беше следващият, втори телефон с капацитивен дисплей, малко след него HTC пуснаха ПЪРВИЯТ си телефон с капацитивен дисплей, който работи с Android OS, но е със скромните 65000 цвята, въпреки "резолюцията" си е дърво. За сравнение - първият модел iPhone (веднага след iPod Touch) е с 16милиона цвята и много добра "резолюция". Интерфейс създаден през 2007 година все още не може да се подобри, въпреки многото и недъгави опити на конкуренцията. Дори редица телефончета бяха кръстени "убийци" на iPhone, но така и никой не понесе палмата на първенеца. @PREDATORst: Колега, iPhone 3G си има прекрасна екранна клавиатура, която дори работи Твоят телефон, ако е твой, не само е модел 2007ма година, но тежи 210 грама - нещо за което трябва раница И не на последно място - iPhone се задвижва от iPhone OS, която както и да я погледнеш си е почти чист linux. Но стига толкова offtopic, нека да поговорим за новото отроче на HTC финансирано отново от Google... Въпреки "оптимистичния" Malone - тази тачка тръгва с фалстарт, което специално за мен е многозначително. А се получава, че всичко на Microsoft=лошо, а всичко къде по-комършъл на Google=добро...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73, нямам представа защо си толкова емоционално превъзбуден наистина, но затова и не ти отговарям. Малко провокативни ми се струват постовете с тези "тачки".Но ще те попитам още един път и ще те помоля да посочиш фалстарта на Nexus One? Кои са "комуникационните проблеми" на Nexus One и кой и къде ги установи?Както вече посочих, телефона е произведен с възможност да поддържа 3G на честоти 900/1700/2100.3G честотата на T-Mobile е 1700/2100 MHz. На AT&T е 850/1900 и е нормално да не прави 3G връзка.В Европа, където 3G честотата е 900/2100 ще има 3G. Където не, ще е с 2G.Това обаче не са комуникационни проблеми, а политика на производителя и доставчика, търсен ефект, а не дефект.И държа да подчертая, че тази "3G болест" беше запазена марка на iPhone 3G, само дето там наистина беше дефект, а не търсен ефект.Не съм се ровил, не знам какъв е бил проблема, но за радост от Apple бързо се поправиха и поне няма вече подобни клиентски оплаквания по форумите..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
jenshen73 написа:@spark: През 2007 година iPhone беше първият и единствен телефон с капацитивен дисплей, след това през 2008 iPhone 3G беше следващият, втори телефон с капацитивен дисплей, малко след него HTC пуснаха ПЪРВИЯТ си телефон с капацитивен дисплей, който работи с Android OS, но е със скромните 65000 цвята, въпреки "резолюцията" си е дърво. За сравнение - първият модел iPhone (веднага след iPod Touch) е с 16милиона цвята и много добра "резолюция". Интерфейс създаден през 2007 година все още не може да се подобри, въпреки многото и недъгави опити на конкуренцията. Дори редица телефончета бяха кръстени "убийци" на iPhone, но така и никой не понесе палмата на първенеца. @PREDATORst: Колега, iPhone 3G си има прекрасна екранна клавиатура, която дори работи Твоят телефон, ако е твой, не само е модел 2007ма година, но тежи 210 грама - нещо за което трябва раница И не на последно място - iPhone се задвижва от iPhone OS, която както и да я погледнеш си е почти чист linux. Но стига толкова offtopic, нека да поговорим за новото отроче на HTC финансирано отново от Google... Въпреки "оптимистичния" Malone - тази тачка тръгва с фалстарт, което специално за мен е многозначително. А се получава, че всичко на Microsoft=лошо, а всичко къде по-комършъл на Google=добро...Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Malone написа:jenshen73, нямам представа защо си толкова емоционално превъзбуден наистина, но затова и не ти отговарям. Малко провокативни ми се струват постовете с тези "тачки".Но ще те попитам още един път и ще те помоля да посочиш фалстарта на Nexus One? Кои са "комуникационните проблеми" на Nexus One и кой и къде ги установи?Steliyan's Life!
Коментар
-
Така , значи към колегата който ме попита какво ще рече подобен клас телефон - Имам предвид , че за такъв телефон на толкова високо ниво не е нормално да има подобни пробллеми въпреки , че не видях на нито една от снимките.... НО аз не си купувам бизнес телефон за да си снимам с него За целта си има други устройства предназначени за това ... да не подхващаме темата за камерите на телефоните , защото е безмислено iPhone си е просто един iPOD с функция телефон както каза колегата по - горе и наистина немога да разбера , защо Jenshen е толкова рязък при положение , че няма смисъл да се опитва да наложи мнението си за тази лъскава играчка... която в момента няма място за сравнение с истинския бизнес клас телефони HTC До колегата с Нокията - обожавам подобни телефони , но на мястото на тази нокиа бих си взел HTC Dream Доста по прибран е и пак има клавиетура. Въпреки , че за разлика от колегата за мен няма значение дали телефонът ми ще тежи 120 или 200 грама Важното е да удовлетворява нуждите ми.П.П Open Source е истината колеги
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар