Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Nexus One - Официално пуснат на пазара

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм много доволен от моята Nokia N82. Някой може ли да ми каже защо всички HTC са с 65000 цвята?
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Остави цвета, а гледай разделителната способност
      Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

За съжаление в Nexus-a са сложили същата бъгава камера като в HTC HD2, която прави голямо розово петно в снимките. Ей някои не се учат от грешките си...
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
          За съжаление в Nexus-a са сложили същата бъгава камера като в HTC HD2, която прави голямо розово петно в снимките. Ей някои не се учат от грешките си...
          Не мисля , че подобен клас телефони се купува за да си снимаш с него - Лично мнениеНО , съм съгласен с теб заради едно единичко нещо - когато продукт е на такава цена би трябвало да е изпипан Подобен дефект в камерата , АКО е фабричен е направо недопустимо .

Коментар

Те за това си говорим: http://pocketnow.com/tech-news/nexus...-same-as-hd2А тука пишат, че дори в айфона го има, колко е вярно не знам: http://pocketnow.com/thought/clarifi...t-syndromeНо поне такова нещо в стария Sony Ericsson K800 не съм видял.

Коментар

Jivko Georgiev написа:
              spark написа:
              Не мисля , че подобен клас телефони се купува за да си снимаш с него - Лично мнениеНО , съм съгласен с теб заради едно единичко нещо - когато продукт е на такава цена би трябвало да е изпипан Подобен дефект в камерата , АКО е фабричен е направо недопустимо .
              Е ти пък сега нищо не казва - какво му е на класа и за какъв чеп е камерата, когато няма да я ползваш? Или да има, колкото да не е без хич? Снимано е iPhone 3G/8GB, през стъкло. Мога да дам и няколко други примера, но искам да видя къде е това петно. @Malone: Сменил съм повече телефони отколкото в някои магазини имат на склад - честно казано до момента iPhone ми е паснал на капризите. На личните ми Не се опитвам да плюя останалите, но HTC определено не са моят избор. Колкото и невероятно да звучи, дори за самият мен - бих си взел дори САМСУНГ пред HTC.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ей го телефона че взехте вече да ме дразните.Само хвалите възможностите на дисплеите а не казвате как се правят настройки или как пишете мейл,със скапаните тъчскрийн?
                Прикачени файлове
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

jenshen73 написа:
                  Jivko Georgiev написа:
                  spark написа:
                  Е ти пък сега нищо не казва - какво му е на класа и за какъв чеп е камерата, когато няма да я ползваш? Или да има, колкото да не е без хич? Снимано е iPhone 3G/8GB, през стъкло. Мога да дам и няколко други примера, но искам да видя къде е това петно. @Malone: Сменил съм повече телефони отколкото в някои магазини имат на склад - честно казано до момента iPhone ми е паснал на капризите. На личните ми Не се опитвам да плюя останалите, но HTC определено не са моят избор. Колкото и невероятно да звучи, дори за самият мен - бих си взел дори САМСУНГ пред HTC.
                  Ай стига бе, Самсунг - мани ги тия телевизори... Тука наблюдавам няколко човека да се борят с тях - нямат една свястна синхронизация с компютър. Да не говорин че дисплея ’чувствителен на натиск’ иска яко натискане за да разбере какво искаш - то затова ги продават със стилус в комплекта Нокиите с тъч дисплей са същите го...на.Ако искате ми се смейте ама от ’обикновените’ марки, Сони-Ериксон е моя фаворит. Едно време беше Сименс ама откакто си продадоха телефоните и фотоапаратите на BenQ стана пълна простотия.А розово петно и азне мога да намеря - снимката е през предното стъкло на колата:
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

HTC HD2 e с капацитивен дисплей, т.е. изобщо не иска натискане, за да работи. Работи като отчита електричеството от пръстите и затова не работи например с гумичка на молив или с обикновен стилус. И за WM има десетки on-screen клавиатури (вградената е също супер) и проблема с писането на емайл или какъвто и да е текст е никакъв.Не знам да другите ОС, но Samsung + WM = лаг и бавна работа. Визирам Омниите. За Андроид може и да са добре.

Коментар

Джиткайте си с бъгавия уиндоус,то с фанатици не мое се говори
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

@spark: През 2007 година iPhone беше първият и единствен телефон с капацитивен дисплей, след това през 2008 iPhone 3G беше следващият, втори телефон с капацитивен дисплей, малко след него HTC пуснаха ПЪРВИЯТ си телефон с капацитивен дисплей, който работи с Android OS, но е със скромните 65000 цвята, въпреки "резолюцията" си е дърво. За сравнение - първият модел iPhone (веднага след iPod Touch) е с 16милиона цвята и много добра "резолюция". Интерфейс създаден през 2007 година все още не може да се подобри, въпреки многото и недъгави опити на конкуренцията. Дори редица телефончета бяха кръстени "убийци" на iPhone, но така и никой не понесе палмата на първенеца. @PREDATORst: Колега, iPhone 3G си има прекрасна екранна клавиатура, която дори работи Твоят телефон, ако е твой, не само е модел 2007ма година, но тежи 210 грама - нещо за което трябва раница И не на последно място - iPhone се задвижва от iPhone OS, която както и да я погледнеш си е почти чист linux. Но стига толкова offtopic, нека да поговорим за новото отроче на HTC финансирано отново от Google... Въпреки "оптимистичния" Malone - тази тачка тръгва с фалстарт, което специално за мен е многозначително. А се получава, че всичко на Microsoft=лошо, а всичко къде по-комършъл на Google=добро...
                        Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73, нямам представа защо си толкова емоционално превъзбуден наистина, но затова и не ти отговарям. Малко провокативни ми се струват постовете с тези "тачки".Но ще те попитам още един път и ще те помоля да посочиш фалстарта на Nexus One? Кои са "комуникационните проблеми" на Nexus One и кой и къде ги установи?Както вече посочих, телефона е произведен с възможност да поддържа 3G на честоти 900/1700/2100.3G честотата на T-Mobile е 1700/2100 MHz. На AT&T е 850/1900 и е нормално да не прави 3G връзка.В Европа, където 3G честотата е 900/2100 ще има 3G. Където не, ще е с 2G.Това обаче не са комуникационни проблеми, а политика на производителя и доставчика, търсен ефект, а не дефект.И държа да подчертая, че тази "3G болест" беше запазена марка на iPhone 3G, само дето там наистина беше дефект, а не търсен ефект.Не съм се ровил, не знам какъв е бил проблема, но за радост от Apple бързо се поправиха и поне няма вече подобни клиентски оплаквания по форумите.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

jenshen73 написа:
                            @spark: През 2007 година iPhone беше първият и единствен телефон с капацитивен дисплей, след това през 2008 iPhone 3G беше следващият, втори телефон с капацитивен дисплей, малко след него HTC пуснаха ПЪРВИЯТ си телефон с капацитивен дисплей, който работи с Android OS, но е със скромните 65000 цвята, въпреки "резолюцията" си е дърво. За сравнение - първият модел iPhone (веднага след iPod Touch) е с 16милиона цвята и много добра "резолюция". Интерфейс създаден през 2007 година все още не може да се подобри, въпреки многото и недъгави опити на конкуренцията. Дори редица телефончета бяха кръстени "убийци" на iPhone, но така и никой не понесе палмата на първенеца. @PREDATORst: Колега, iPhone 3G си има прекрасна екранна клавиатура, която дори работи Твоят телефон, ако е твой, не само е модел 2007ма година, но тежи 210 грама - нещо за което трябва раница И не на последно място - iPhone се задвижва от iPhone OS, която както и да я погледнеш си е почти чист linux. Но стига толкова offtopic, нека да поговорим за новото отроче на HTC финансирано отново от Google... Въпреки "оптимистичния" Malone - тази тачка тръгва с фалстарт, което специално за мен е многозначително. А се получава, че всичко на Microsoft=лошо, а всичко къде по-комършъл на Google=добро...
                            Кой пък ти говори на теб!Ти сам си каза айфона е айпод със телефонна фукция него изобщо не го броя към телефоните.И да с комуникатора съм и съм ги ползвал всичките модели от 9110 насам,да тежък е ама тва железо айфона не е много по лек.а за зглобката да не говорим тва е от гледната ми точка на техник.За ейчтиси вече казах.
                            Bravo 1.2 16v
                            Lancia Dedra 1.8 16v
                            Suzuki GSXR250R

Коментар

Malone написа:
                              jenshen73, нямам представа защо си толкова емоционално превъзбуден наистина, но затова и не ти отговарям. Малко провокативни ми се струват постовете с тези "тачки".Но ще те попитам още един път и ще те помоля да посочиш фалстарта на Nexus One? Кои са "комуникационните проблеми" на Nexus One и кой и къде ги установи?
                              Предвид, че не мога да предоставя "достоверни" източници - разчитам на информацията добита от форумите и интернет. Ако толкова те интересува точно за Nexus 1 - провери сам чрез търсачката. Превъзбуден? Неее, провокативни постове? Неее... Все пак се опитах да кажа, че iPhone е моят текущ избор - до появата на нещо по-добро. Все още не виждам НИЩО по-добро, но това е ЛИЧНО и САМО мое мнение - както виждаш, пиша си от мое име..., както и ти разбира се Бях си харесал Palm Pre, но и там нещата не изглеждат розови...П.П. Malone, видях, че дори си пуснал сходна тема и hwb форума. Но понеже ме питаш "Кой" - потърси чрез Google следното: Nexus One 3G - излизат 16 милиона резултата, но на първа страница са само проблемите за непрекъснатото прескачане на телефона от 3G на EDGE и обратно, без да успява да задържи "носещата"... е това не е пречка де, стига да не ползваш 3G мрежата като основна за водене на разговори ...
                              Steliyan's Life!

Коментар

Така , значи към колегата който ме попита какво ще рече подобен клас телефон - Имам предвид , че за такъв телефон на толкова високо ниво не е нормално да има подобни пробллеми въпреки , че не видях на нито една от снимките.... НО аз не си купувам бизнес телефон за да си снимам с него За целта си има други устройства предназначени за това ... да не подхващаме темата за камерите на телефоните , защото е безмислено iPhone си е просто един iPOD с функция телефон както каза колегата по - горе и наистина немога да разбера , защо Jenshen е толкова рязък при положение , че няма смисъл да се опитва да наложи мнението си за тази лъскава играчка... която в момента няма място за сравнение с истинския бизнес клас телефони HTC До колегата с Нокията - обожавам подобни телефони , но на мястото на тази нокиа бих си взел HTC Dream Доста по прибран е и пак има клавиетура. Въпреки , че за разлика от колегата за мен няма значение дали телефонът ми ще тежи 120 или 200 грама Важното е да удовлетворява нуждите ми.П.П Open Source е истината колеги

Коментар

Working...
                                X