Е какво стана с тези телефони ?! Скоро и с 256 битово видео ще пуснат. Пред тези машинки уж хубавия ми компютър скоро май ще ги превъзхожда само с огромния монитор ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Nexus One - Официално пуснат на пазара
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Malone написа:Къде тук?Във вторник е официално представен и е бил достъпен за закупуване. Къде обаче не е ясно.Та къде "вече е тук"?А iPhone отдявна сдадоха първенството. Ако не вземат мерки, ще останат само като че ли легенди.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Всъщност като се поразрови човек, се оказва, че този Google NexusOne си е най-обикновен HTC...http://www.mobile-review.com/article...ne.shtmlили направо в официалния сайт - четете третия абзац отгоре надолу: https://www.google.com/phone/static/...s_of_sale.html
Коментар
-
Никой не е казал нещо друго, не виждам къде виждаш новината.Още преди да бъде представен, беше обявено, че ще се произвежда от HTC..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Yavor написа:Телефончето изглежда интересно, но докатоне го пипна в ръчички и да го поровя самостоятелно - поставям всичко под въпрос.Доста НТС-та съм бърникал, но нещо така и не успяват да ме впчеатлят с кой знае какво - засега продължавам да си стискам верния Iphone 2G - на близо 2 години е вече и не се предава, а такъв дисплей още на друг телефон не съм видял - лично мнение. Само ГПС ми липсва, ама откато има програми за позлване на външем модул през блутута - и този проблем изчезна - не че съм се скъсал да пътувам ама краста.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз в този филм съм участвал jenshen73. И аз така навремето наринах пари за нещо ново, пълно с невиждани иновации, както БЕШЕ iphone и само след месец-два, вече не бях явление, ама хвалех го че е най-сполучливия.Та и вие сега, собствениците на iphone, като онзи със сапуна, "пени се не пени, че го ручам, пари съм давал за него".Нищо лошо не пишем за творението на Стив Джобс, казваме само че вече не е това, което беше, не е явление..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
HD2 си е доста добър, стъклото изобщо не се драска, ето един клип доказателство: http://www.youtube.com/watch?v=nPPpW...ледайте го в HD.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
mnpenchev
spark написа:HD2 си е доста добър, стъклото изобщо не се драска, ето един клип доказателство: http://www.youtube.com/watch?v=nPPpW...ледайте го в HD.
Коментар
-
Отрочето на Google - Nexus One - с комуникационни проблеми и липса на каквато и да е поддръжка. Комуникацията по телефон, 3G и EDGE се дъни, съмнения за същите проблеми и по WiFi. Операторите с договори - прехвърлят топката към Google, HTC си мият ръцете, че те ... не носят отговорност и ... великата пръчка за почти $560 в момента е с неизяснен статут. От Google се жалват, че нямат опит с тия неща и проблемите на Нексус се подхвърлят като горещ картоф от единия до другия по веригата... Веселбата тепърва предстои. Малоун, моите уважения, но iPhone 3G/8GB, който аз притежавам има ъптайм от 34 дни - последно изгасна щото ми свърши тока в движение. Купих го за точно $199 цена миналата година на 14.01 - от тогава само го ползвам - не съм ресторвал. Симбиан телефони съм имал, имал съм и уиндоус мобайл - там ресет-а е с вадене на батерията. Хайде моля те, не бъди от страната на лисицата..., а ако не си играл по-дълго време с продукта на ябълките - ще ти дам да го пипнеш... Вероятният БЪДЕЩ убиец на iPhone няма да Google Nexus One, а по-скоро X10 на СориЕриксон..., ще поживеем и може би ще видимSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Къде ги пише тези комуникационни проблеми? Телефона засега си има известни фабрични и търсени 3G ограничения още при купуването му, брандован е за определен оператор, мисля че стана ясно. На 2G работи навсякъде.Е ... аз имам телефон, който е сигурно ще станат вече 2 години uptime. Дали това е единствения критерий?За Symbian телефони няма да говоря, има хора които ме познават и в този форум. В момента имам и Symbian и WM, работят си чудесно.И пак ти казвам друже, лоша дума за iphone от мен няма да чуеш. Великолепен телефон.Мисълта ми беше, че това с което iphone направи революция, сега го има във всеки трети гаражен телефон от Китай. Образно разбира се.Интерфейс, джиджавки.Времето върви напред, не назад.Навремето се водеха епични битки със собствениците на Siemens. Е? Къде са сега? И Benq телефони скоро не съм виждал.Така че, който стои на стари лаври и си повтаря ъптайма, действителността го наказва.Ще видим какво ще стане със SE.Нищо чудно утре да е sony ericsson dell. Или dell sony ericsson..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Моят iPhone си го взех от щатите 2 месеца след като излезна и ми струваше 400лв. По това време на пазара в България вървяха нокии и сони-ериксони за по 500-600 лв, които как да кажа... бяха от казионни по казионни, а и за тези пари си бяха набутвация отвсякъде! За последвалите копирачи на iPhone не съм останал с добро впечатление, по никакъв начин не мога да кажа, че са ми по-удобни и по лесно се работи с тях. Нямам нищо против да излезе на пазара нещо по-добро, но в момента мисля че няма такова. Като гледах ГугълФона по телевизията и наблегнаха на това,че преобразува говор в текст...е браво, пейджърите преди 10 години го правеха същото. Много тъчове извадиха опции като на iPhona, самоче в пъти по бъгави. За мултитаскинга на iPhona не може да си каже, че изцяло липсва такъв. Например ако снимам клипче и влезна в друго приложение, телефона продължава да снима, има и други програми, които работят така, но не всички. Неудобно е, че няма 2 сим карти. Надявам се това лято новият iPhone да е нещо изключително и да дръпне отново с 2-3 години пред конкурентите муFiat Punto 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар