Сега прочетох за оръжието че и те/ като GSM картите /всичките ще са поиммени и с разрешение от МВР за придобиванеhttp://dnes.dir.bg/2010/01/06/news5647839.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
няма вече да се /трепем/ незаконно само законно
Collapse
X
-
Kuku написа:За газовите - не
Коментар
-
И аз знам че за газовите не трябва разрешително, даже преди години един приятел си беше купил газов патлак, а беше само на 16 години.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Отдавна трябваше да се въведе този закон.Колко много 14 - 15 годишни хлапетий се навъдиха с пушки и пистолети.За всички оръжия трябва да е така.Задължително да се минава на психотест,преди някой да си купи оръжие,после профилактично след 1 година пак психотест ! Щото селянина кат се напие и кат земе пушката не мисли.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
Re: оръжие
kluchar написа:е то няма значение село /град като превърти човек не мисли
Коментар
-
Ами аз не виждам особен проблем с тази поправка...След предплатените SIM карти това беше логичната стъпка а следващата коя ли ще бъде?Хладното оръжие може би?Така или иначе за газовото оръжие служба КОС няма да издава разрешително за закупуване и разрешително за носене.Пак ще се купува напълно свободно но просто трябва да се регистрира.Друг проблем освен може би още една поредна такса аз лично не намирам. А и тук предполагам искат да регистрират хората притежаващи такова "оръжие".Щото за разлика от огнестрелното, част от газовото, пневматичното и сигнално оръжие оръжие не притежават сериен номер.За "осите" пък да не говорим.Какво ще регистрират?Нещо, дето изстрелва нещо?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Баси... тия ще ме вкарат във филм... Купих на малката воден пистолет. Остави другото ама е тип "Автомат", т.е. сигурно го водят по-горен клас... Сега де факто тя му е собственик, ама е малолетна и не може да пише.Как ще го декларира!? Освен да ми даде пълномощно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
цитат написа:Притежателите на неогнестрелно оръжие се задължават в срок от 1 година от влизането в сила на закона да го декларират пред началника на РУ на МВР по местонахождение на обекта. Тези, които тепърва ще се сдобиват с него, имат едноседмичен срок за декларирането му. Неизпълнението на това задължение се наказва с глоба от 2000 лв. и/или имуществена санкция в размер на 10 000 лв.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
За кво се еба*ате ся ... Водни пистолети,кухненски ножове ... П.П Ключ по-добре.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар