Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Роднините във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Роднините във форума

Колеги, имате ли роднини във форума? Нека всеки който желае, да сподели. Аз роднини във форума нямам, но стиловете на писане на определени колеги ме карат да си мисля че са да речем баща и син, или братя...Имате ли роднини във форума? Братя, сестри, бащи, синове, майки, лели, братовчеди ? Нещо.

и аз нямам

Коментар

Имам

Коментар

Тц, тц, тц, май само повод си търсите ПП И аз не съм срещал, засега...
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Нямам.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Немам

Коментар

Бе и аз нямам роднини във форума но знае ли се,България е малка. Току виж някой се оказал далечен братовчед или братовчедка.
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

Re: Роднините във форума

ogi28b написа:
                ... но стиловете на писане на определени колеги ме карат да си мисля че са да речем баща и син, или братя...
                Може да е един и същ човек с две регистрации Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                ogi28b написа:
                Имате ли роднини във форума?
                :D Законни роднини - не! :D

Коментар

До колкото знам не, нямам .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И аз не знам да имам ...
                    Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                    ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                    ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                    ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

Нямам.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

За темата - вероятно провокирах Оги, щото се оказа, че имаме роднини в едно и също село... пък ако и те са роднини помежду си (както често се случва в селата) - ето ти братовчед Иначе аз имам доста роднини, които не познавам - в Пловдив (където съм роден), в Сливен, в Ямбол, в Бургас, по селата в околностите...кой знае...Пък и едно време имаше казарми, запас, туй-онуй Ходеха мъжете насам-натам П.П. Иначе сериозно - брат ми влиза да чете от време на време, но не е регистриран и не пише.

Коментар

Immortal написа:
                          За темата - вероятно провокирах Оги, щото се оказа, че имаме роднини в едно и също село... пък ако и те са роднини помежду си (както често се случва в селата) - ето ти братовчед Иначе аз имам доста роднини, които не познавам - в Пловдив (където съм роден), в Сливен, в Ямбол, в Бургас, по селата в околностите...кой знае...Пък и едно време имаше казарми, запас, туй-онуй Ходеха мъжете насам-натам П.П. Иначе сериозно - брат ми влиза да чете от време на време, но не е регистриран и не пише.
                          Ако става въпрос за четене,имам,но не пише.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Нямам. Поне аз не знам да имам.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

имамбратовчед ми има регистрация ,но не пише,понякога четеБрат ми също има регистрация като взе мареата,пишете рядко и трудно му се разбира какво иска ))))))))
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                              X