Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Роднините във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямам, ама някой потребители са ми като роднини
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

С някои сме като роднини вече, с други бяхме баджанаци за малко

Коментар

Всички сте ми братя ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ... наблягам на ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Airfan - много поздрави на баджанака тогава. Но колеги - идеята ми беше не всеки да напише "нямам", а който има да напише. Аз просто като автор написах че нямам, щото не мога да пусна празна тема, само със заглавие. Immortal - темата ми се роди от друго , не от нашия задочен разговор. Замислих се , че подозирам трима потребители, че са мъж, жена, и детето им, но ще изчакам да си признаят сами . Отделно от това - със сигурност знам че има роднини, и то водещи потребители ! Но ако искат да си признаят де, аз да не съм Гана клюкарката...coolboby - ти казваш че имаш, но кои са? Или кой ? Или коя?

Коментар

Аз също нямам. :D
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Аз също нямам , но има 1 човек с когото се познавам от страшно много време и сме много добри приятели - може и за полуроднина да мине

Коментар

Приятелката ми чете понякога, но най-вече темата "Видях те, ти ли беше?" така, че внимавайте какво пишете

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Re: Роднините във форума

ogi28b написа:
                  Колеги, имате ли роднини във форума? Нека всеки който желае, да сподели. Аз роднини във форума нямам, но стиловете на писане на определени колеги ме карат да си мисля че са да речем баща и син, или братя...Имате ли роднини във форума? Братя, сестри, бащи, синове, майки, лели, братовчеди ? Нещо.
                  Стиловете на тези, които не могат едно кадърно изречение да напишат, много си приличат - всички май са роднини. Аз имам един проекто-мъж, ама той забегна и спрях да гледам сериала - не знам какво става в последните 382 серии
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Нямам

Коментар

Ichkin написа:
                      Братя му били... Ам за кака си нищо не казваш! Бащата на децата ти брои ли се за роднина? Така...ей ся ги почвам, ама са много - Ичкин, Принко и Витал са ми по-малки братя. Живко и Коста - по-големи братя. Куул Боби ми е племенник (според него излиза, че ми е незаконен син).Малоун ми е втори баща, Еле - втора братовчедка. Имортал ми е чичо, Джънки и Кик73бг - девери.Ако съм пропуснала някого - да ме прощава, ама родата ми е голяма!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Егати шуробаджанашкия форум, покрай Ирка !!! То са ще се окаже че само мене ме нема във целата схема. Ирка - да ти кажа нещо на ушенце: недей да пишеш в един пост за роднини бащата на децата ти, и мъжа ти, дори на една страница не го пиши, особено ако са двама различни хора. Може да доведе до катаклизми. Тук се сещам за един виц: Изобретили супер компютър, който отговаря правилно на всички въпроси. Едно момченце пита - абе къде е татко ? - На риба! - Еееее, лъжеееееш, татко умря преди 4 месеца.... - Преди 4 месеца умря мъжа на майка ти, татко ти е на риба.

Коментар

Моите роднини са гоуфаджии! Само аз се цепя. Сега щяхме да сме се прекръстили на сем.Швабови

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Ichkin написа:
                            Братя му били... Ам за кака си нищо не казваш! Бащата на децата ти брои ли се за роднина? Така...ей ся ги почвам, ама са много - Ичкин, Принко и Витал са ми по-малки братя. Живко и Коста - по-големи братя. Куул Боби ми е племенник (според него излиза, че ми е незаконен син).Малоун ми е втори баща, Еле - втора братовчедка. Имортал ми е чичо, Джънки и Кик73бг - девери.Ако съм пропуснала някого - да ме прощава, ама родата ми е голяма!
                            Тъкмо вадех секирата...и прочетох моето скъпоценно име Мамооооооо луд съмммммм имам имен деннннннннн

Коментар

Е, ако им закараш и някой зет-фиатаджия, хептен ще ви се радват.

Коментар

ogi28b написа:
                                coolboby - ти казваш че имаш, но кои са? Или кой ? Или коя?
                                Кръвни....на браточедка ми приятеля. Даже много често я засичат с Пунтото (МК2) в бизнес парка ....Пък второтоооо....на един колега от форума жена му я на*бах...пък то там стана една салата... всъщност като се замисля...с него нямам кръвна връзка по-скоро трябва да го пренеса в темата за хваления Мама Ирка знае за кого става въпрос

Коментар

Working...
                                X