Нямам, ама някой потребители са ми като роднини
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Роднините във форума
Collapse
X
-
Airfan - много поздрави на баджанака тогава. Но колеги - идеята ми беше не всеки да напише "нямам", а който има да напише. Аз просто като автор написах че нямам, щото не мога да пусна празна тема, само със заглавие. Immortal - темата ми се роди от друго , не от нашия задочен разговор. Замислих се , че подозирам трима потребители, че са мъж, жена, и детето им, но ще изчакам да си признаят сами . Отделно от това - със сигурност знам че има роднини, и то водещи потребители ! Но ако искат да си признаят де, аз да не съм Гана клюкарката...coolboby - ти казваш че имаш, но кои са? Или кой ? Или коя?
Коментар
-
Аз също нямам. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Re: Роднините във форума
ogi28b написа:Колеги, имате ли роднини във форума? Нека всеки който желае, да сподели. Аз роднини във форума нямам, но стиловете на писане на определени колеги ме карат да си мисля че са да речем баща и син, или братя...Имате ли роднини във форума? Братя, сестри, бащи, синове, майки, лели, братовчеди ? Нещо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ichkin написа:Всички сте ми братя ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ... наблягам на ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Егати шуробаджанашкия форум, покрай Ирка !!! То са ще се окаже че само мене ме нема във целата схема. Ирка - да ти кажа нещо на ушенце: недей да пишеш в един пост за роднини бащата на децата ти, и мъжа ти, дори на една страница не го пиши, особено ако са двама различни хора. Може да доведе до катаклизми. Тук се сещам за един виц: Изобретили супер компютър, който отговаря правилно на всички въпроси. Едно момченце пита - абе къде е татко ? - На риба! - Еееее, лъжеееееш, татко умря преди 4 месеца.... - Преди 4 месеца умря мъжа на майка ти, татко ти е на риба.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ichkin написа:Всички сте ми братя ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ... наблягам на ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Коментар
-
ogi28b написа:coolboby - ти казваш че имаш, но кои са? Или кой ? Или коя?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар