Катаджийте могат само да влошат положението - най-полезни са кога ги нема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа
Collapse
X
-
Дори и да не помагат много, полицаите не следва да си стоят на обичайните закътани хранилки докато из столичния трафик цари хаос, а поне да се правят на полезни. Не се оплаквам - вчера стигнах на работа "само" за 50 минути - 11 км, което не е много, като се има предвид, че хората не можеха да се преборят с трафика по 2 часа. И все пак, още недоумявам защо в 7:30 по Цариградско дори нямаше хвърлена луга, или поне не личеше това да се е случвало. За чистене пък изобщо не знам - имам чувството, че колите сами си бяха тъпкали снега до него момент. Освен това, под измърления сняг имаше и тънък слой лед, защото температурата беше -5-6 градуса. Хич да не е, все пак данъците би трябвало да стигат за луга и поразчистване на сняг в няколкото дни, в които това се налага.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Вчера беше трагедия. Наложи ми се да мина през източната част на околовръстното към 10:30 и бях потресен Никой не си беше направил труда да мине поне луга да понахвърля. Снегът беше натъпкан от колите и камионите. Дори катаджиите не бяха успели да стигнат до постоянната хранилка на стеснението преди разклона за Пловдив. А и тези на кръстовището на Горубляне и Околовръстен се бяха покрили в колобката :DТрагедия!!! Не знам как ще се оправят нещата.
Коментар
-
Humppa
Да речем, че по време на последните 2 силни снеговалежа в Белене имаше организация за почистването! От доста години не ставало. Една от малкото похвали за кумета...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар