Май, и тоя път ги изненада А аз не моа да се начудя на малооооооооумните колеги (както го казва вучков) по улиците. Е днес около 13 часа , в Люлин на домко, един дългокос цайсат тъпунгер с една марийка синя, хем ме вижда, че идвам от КФС и платното не е пипнато (ако има малко гънки ще се сети че спирачния път ще е мнооооого дълъг) хем направи обратен завой като първия пич. И му свиря и му свиря, нема батко. Даже не му направи впечатление. Ама зарад е такива непукисти, ще стегна един мохер, и кат се извърти пред мене баааааааам в колонката. Да му дойде акъла.
Владим трябва да покара малко кросак на сняг ,и да си смени мнението за гумите
Мнението за гумите никога няма да го променя, защото за себе си съм направил най-добрият избор въз основа на шофьорският ми опит и грешките с гумите преди години. А иначе наблюдавайки внимателно колите мога да твърдя, че масово се шофира с гуми неподходящи за зимни условия! Споменах вече, че по улиците е пълно с автомобили, които не могат да тръгнат при най-малкият наклон и извинете: не става въпрос за заледяване, аз минавам покрай тях без дори да ми превъртят гумите.
Владим трябва да покара малко кросак на сняг ,и да си смени мнението за гумите
Мнението за гумите никога няма да го променя, защото за себе си съм направил най-добрият избор въз основа на шофьорският ми опит и грешките с гумите преди години. А иначе наблюдавайки внимателно колите мога да твърдя, че масово се шофира с гуми неподходящи за зимни условия! Споменах вече, че по улиците е пълно с автомобили, които не могат да тръгнат при най-малкият наклон и извинете: не става въпрос за заледяване, аз минавам покрай тях без дори да ми превъртят гумите.
Влади, ела да ги видиш пред моя блок в леда как въртят гуми като за световно и не могат да тръгнат С 4 ЗИМНИ ГУМИ едни "майстори".И после ела да ти покажа, как ще тръгна с 4-те летни гуми на същото място с Делтата.Всичко е до умения.Не споря, че зимните гуми са по-добре за зимата. Но като не знае как да кара човек в сняг и лед, не със зимни гуми да е, ами с танкови вериги да е, пак ще закъса.В този смисъл - по-добре е майстор с летни гуми, отколкото аджамия (неопитен човек) със зимни. Най-добрия вариант е разбира се, майстор със зимни
Влади, ела да ги видиш пред моя блок в леда как въртят гуми като за световно и не могат да тръгнат С 4 ЗИМНИ ГУМИ едни "майстори".И после ела да ти покажа, как ще тръгна с 4-те летни гуми на същото място с Делтата.Всичко е до умения.Не споря, че зимните гуми са по-добре за зимата. Но като не знае как да кара човек в сняг и лед, не със зимни гуми да е, ами с танкови вериги да е, пак ще закъса.В този смисъл - по-добре е майстор с летни гуми, отколкото аджамия (неопитен човек) със зимни. Най-добрия вариант е разбира се, майстор със зимни
Разликата е, че на сняг с летни гуми докато спираш може да кажеш няколко молитви, а пък не върви да се влачиш и да правиш колони, защото не можеш да спреш!
Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече...Днес тръгвам от Перник за София. Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!В момента в който минах табелката на София и се почна голямото мъчение. В крайна сметка стигнах до другото вкъщи като парцал, а междувременно не можах да се начудя какво бяха онези хора дето на всяко зелено по светофарите дават ли дават газ и не могат да отлепят и задържат колоната, а тя става все по-голяма.В крайна сметка:Перник - София - 20 мин. (25 км.)София - Опълченска - 70 мин. (6-7км.) ????????Много моля колеги, които НЯМАТ зимни гуми или НЕ МОГАТ да карат на сняг ходете пеш като вали,поне докато разчистят хубаво улиците, МОЛЯ !!!
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
днес сутринта докато отивах на работа в 8.00 ч. преброих 7 коли или в разделителната мантинела или в канавката и нивата от Сарафово до Бургас..долу беше огледало....
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
днес сутринта докато отивах на работа в 8.00 ч. преброих 7 коли или в разделителната мантинела или в канавката и нивата от Сарафово до Бургас..долу беше огледало....
Подобна беше картинката по пътя Банево-Бургас.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече... Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!
Голфу снег не признава ! Лед още повече !Перник няма нужда от снегорин .... то е толкова горещо около техните коли , че разтапят всичко А и там хората са с гуми от 16" нагоре.... те не знаят що е загуба на сцепление П.П Моята разходка мина добре , даже минах през полигона за малко дрифт ама имаше учебна кола и след няколко кръгчета осъзнах , че давам лош пример и си тръгнах
Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече... Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!
Голфу снег не признава ! Лед още повече !Перник няма нужда от снегорин .... то е толкова горещо около техните коли , че разтапят всичко А и там хората са с гуми от 16" нагоре.... те не знаят що е загуба на сцепление П.П Моята разходка мина добре , даже минах през полигона за малко дрифт ама имаше учебна кола и след няколко кръгчета осъзнах , че давам лош пример и си тръгнах
Много смешно Ще се погъделичкам, за да се засмея да не би да те обидя... :D
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Ти не си голфър... ти си нормален човек... познавам много такива от Перник ! Ама заради малцина ви тръгна славата А и шега си правя само не се впрягай .....
Коментар