Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

малко имфо от днес.от меден рудник към средец.. пътя беше ЛЕД в 12 часа, след което към 2 отпусна и текна една вода, след което в 3 часа тая вода стана пак на лед и никой не си мърда пръста.има и ледени наслоявания и когато караш все едно че караш с квадратни гуми.това е по целия път до ц.дебелт.по-нататък не съм ходил днес.потресен съм и никаква винетка няма да си купя тав година.нито на колата, нито на камиона ми(1300лв).това е от мен

Коментар

Dimo_J написа:
        потресен съм и никаква винетка няма да си купя тав година.нито на колата, нито на камиона ми(1300лв).това е от мен
        Ако можеше това да промени нещо нямаше да е зле. Лошото е че те имат право да те контролират и санкционират, ако не си купиш винетки, а ти купувайки ги не получаваш никакви права за контрол и санкции. Единствено получаваш право да караш по пътищата, които ти предложат.Хваля се - от вчера съм с две валидни годишни винетки, но пътищата поне в нашата област ги асфалтираха това лято.

Коментар

ele написа:
          tomazo написа:
          а еле колко пъти се върти на кръговото на 4-ти километър като дойде в софия с летните гуми
          Нито веднъж и всеки път идвам с летни гуми :D (ако това беше въпрос, защото не е ясно аккво точно искаш да кажеш)Софиянци взеха да се обиждат. тц тц тцСЪмнявам се някой да се е смял искрено, по-скоро се е усмихнал под мустак с идеята как да ме затапи. Но истината е една и аз я написах. Хау!
          нее по този начин констатирам факта на позитивната ти промяна
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Оттеглям си думите от днедка... частично Чудото се е случило! Явно някой много е бучал, защотоднеска по тази улица която постнах по-рано се е завряла някаква фадрома и е изринала всичките метрови преспи , които мислех, че няма как да се помръднат поне седмица още... и сега улицата е напълно проходима при зимни условия. За да не се отмятам от думите си - хванах се и си откопах колата и утре съм на работа с колаааааа!!! :D :D :D Големия куриоз ми беше когато се опитах да я запаля. Ем да ми свети ред нея да виждам какво правя, ем да видя, ако трябва да се зареди акумулатора, че 2 дена замразена... може да е паднал. Както се очакваше - 2-3 неуспешни опити и падна... Отварям капака да го сваля да го заредя и шок : половината преспа е при двигателя! Е такова нещо не бях виждал никога. Изметох колкото можах с малката метличка, заредих, запалих и изчаках всичко да се доразтопи... па после като се замислих, това дет остана нощеска ще замръзне и може да спука свещите и като запопивах с една гъбичка и попивах, попивах и накрая всичко исъхна и сега ми е кеффффф :D
            Прикачени файлове

Коментар

Време е за продължение на темата навън се вихри много готина буря В сесия съм и не съм излизал от нас ама 100% ще ми се наложи днес , колеги кажете как е ситуацията в София ?

Коментар

В София пак завяля

Пак заваля ако остане така хубаво за децата че ще се парзалят ама за големите трябва да чистят сняг .
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

И пак е пълно с малоумници с неподходящи гуми! Днес ги видях с очите си! Закъсали коли по кръстовища, както и много които не могат да тръгнат, като светне зелено. Как интересно аз потеглям с четиригодишните си зимни Дебица?
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Стига с тия гуми де, ако си неможач НЕ са виновни гумите!

Коментар

Vladim не искам да се появявам пред теб зимата ако имам по - малко от 4 зимни гуми А сега сериозно как е обстановката , че след малко излитам ( е първо ще се нарадвам на снега като малките деца ) но после ме чака обикаляне ...

Коментар

Приготви се за много чакане по задръстванията, слабо почистване + мокър сняг и заледявания на места = на ниска средна скорости и много задръствания!Нямаш притеснения, ако си с хубави зимни гуми, единствено на някой светофари се иска малко повече игра с педалите, но много шофьори си пъплят по улиците и стават задръствания
                        Lancia Kappa 2.4JTD
                        Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
                        Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Kuku написа:
                          Стига с тия гуми де, ако си неможач НЕ са виновни гумите!
                          Виновни са И гумите! И няма стига, защото това е нещо, което ми прави впечатление при всяка подобна ситуация! Аман от безотговорсност! Ето един поздрав, изгледай репортажа и забележи дали според теб тези гуми стават за шофиране зимата! http://www.dnes.bg/video/2010/02/01/...a-sgrada.85235

Коментар

А според теб, с чисто нови зимни гуми нямаше да катастрофира?

Коментар

Kuku написа:
                              А според теб, с чисто нови зимни гуми нямаше да катастрофира?
                              Вероятно и пеша щеше да катастрофира... Знаеш, какво имам предвид не виждам смисъл от остроумничене.

Коментар

А ти не знаеш аз какво имам предвид?

Коментар

Working...
                                X