Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа
Collapse
X
-
малко имфо от днес.от меден рудник към средец.. пътя беше ЛЕД в 12 часа, след което към 2 отпусна и текна една вода, след което в 3 часа тая вода стана пак на лед и никой не си мърда пръста.има и ледени наслоявания и когато караш все едно че караш с квадратни гуми.това е по целия път до ц.дебелт.по-нататък не съм ходил днес.потресен съм и никаква винетка няма да си купя тав година.нито на колата, нито на камиона ми(1300лв).това е от мен
Коментар
-
Dimo_J написа:потресен съм и никаква винетка няма да си купя тав година.нито на колата, нито на камиона ми(1300лв).това е от мен
Коментар
-
ele написа:tomazo написа:а еле колко пъти се върти на кръговото на 4-ти километър като дойде в софия с летните гумифиатче Браво 2.0
Коментар
-
bubachko
Оттеглям си думите от днедка... частично Чудото се е случило! Явно някой много е бучал, защотоднеска по тази улица която постнах по-рано се е завряла някаква фадрома и е изринала всичките метрови преспи , които мислех, че няма как да се помръднат поне седмица още... и сега улицата е напълно проходима при зимни условия. За да не се отмятам от думите си - хванах се и си откопах колата и утре съм на работа с колаааааа!!! :D :D :D Големия куриоз ми беше когато се опитах да я запаля. Ем да ми свети ред нея да виждам какво правя, ем да видя, ако трябва да се зареди акумулатора, че 2 дена замразена... може да е паднал. Както се очакваше - 2-3 неуспешни опити и падна... Отварям капака да го сваля да го заредя и шок : половината преспа е при двигателя! Е такова нещо не бях виждал никога. Изметох колкото можах с малката метличка, заредих, запалих и изчаках всичко да се доразтопи... па после като се замислих, това дет остана нощеска ще замръзне и може да спука свещите и като запопивах с една гъбичка и попивах, попивах и накрая всичко исъхна и сега ми е кеффффф :D
Коментар
-
Приготви се за много чакане по задръстванията, слабо почистване + мокър сняг и заледявания на места = на ниска средна скорости и много задръствания!Нямаш притеснения, ако си с хубави зимни гуми, единствено на някой светофари се иска малко повече игра с педалите, но много шофьори си пъплят по улиците и стават задръстванияLancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Kuku написа:Стига с тия гуми де, ако си неможач НЕ са виновни гумите!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар