Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз ви завиждам намразих го Казанлък точно заради това ,че не вали сняг.ДА идва петък и да отлепям за Търново ,че не издържам.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Днес минах 100км извънградско и още толкова в града. Пътищата са леш... Извън града всичко беше заледено. Снегорини не видях. Снега на мен не ми пречи. BMW-тата ги изпреварвам все едно са спрели В колата е топличко, имам си музичка Сега отивам да взема малкият от градина и поне час ще играем в снега. Кеф!
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

style34 написа:
        Колегите от София мълчим, защото няма за какво да мрънкаме. Вали малко, улиците са в супер състояние. Оплакваме се само, когато има причина.
        Сега искам да чуя колеги от варна , защото до колкото разбрах там в момента е мнооого снежно В София за жалост много слаб сняг , но пък явно са си научили урока въпреки това снегорини стояха на много места Нека колегите от Източна България драснат по 1 пост как е обстановката там .

Коментар

кошмар

Коментар

Jivko Georgiev написа:
            style34 написа:
            Колегите от София мълчим, защото няма за какво да мрънкаме. Вали малко, улиците са в супер състояние. Оплакваме се само, когато има причина.
            Сега искам да чуя колеги от варна , защото до колкото разбрах там в момента е мнооого снежно В София за жалост много слаб сняг , но пък явно са си научили урока въпреки това снегорини стояха на много места Нека колегите от Източна България драснат по 1 пост как е обстановката там .
            Обстановката е една красива бяла зима Снимки утре.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Преди малко гледах новините Даже още ги гледам . Вярно , че е красиво ама да не трябва да се придвижваш гледам по 1 метър сняг имате вече . Казвайте как е положението П.П Тази снимка е много красива искам я за Wallpaper моля те

Коментар

Добре помня дискусиите за зимните гуми... Много често потребители от Бургас и Варна се изказваха по подобен начин: "абе тука я падне един сантиметър сняг зимата, я не.. що са ми зимни гуми?" Сега усетихте ли, защо са ви зимни гуми? :D
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                  Добре помня дискусиите за зимните гуми... Много често потребители от Бургас и Варна се изказваха по подобен начин: "абе тука я падне един сантиметър сняг зимата, я не.. що са ми зимни гуми?" Сега усетихте ли, защо са ви зимни гуми? :D
                  Еми с летните съм и аз ама и със зимни да бях все тая то толкова сняг има колата и да искам само от пред блока не мога да я мръдна а пътищата са ужас !!!! За почистена улица няма да казвам то няма такава цял ден съм из града сигурно съм избутал над 20 коли, а за нашия бус да не говоря като че ли си имаме доста сняг :D :D :D
                  Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

В Бургас положението е задоволително, но в посока Сл.Бряг положението е трагично.Лед, преспи и закъсали автомобили.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Vladim написа:
                      И аз си мислех да пиша същото ама все пак това е един път в годината.Ама според прогнозата ще задържи студа доста.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        Vladim написа:
                        И аз си мислех да пиша същото ама все пак това е един път в годината.Ама според прогнозата ще задържи студа доста.
                        Доста доста всяко чудо за три дена

Коментар

Vladim написа:
                          Айде да не повдигаме тази тема. Писала съм и преди: Бравото с летни гуми изкачва баира от първия път, мондеото с 4 зимни - с 10 засилки и 5 литра нафта. Мерси, предпочитам да не давам излишни пари. Jivko Georgiev: Ще ти пратя, ако кажеш размер и дадеш мейл. Иначе положението е много гот. Мисля, че забравиха какво е това чудо ПЯСЪК. Само ринат снега, а че отдолу е лед, никой не го е грижа, а луга хвърлят колкото да не е без хич - като пътуваш се виждат участъците, на които е паднала лугата, които се редуват с лед в съотношение 10:90. Снощи ходих до Варна - снегорините тъй си вървяха - нали имат GPS, да отчитат дейност, иначе беше лед с изключение на 400-500 метра, на които имаше хвърлена луга, сега не знам как е. Иначе тук по баира не е минала кьорава кола днес само един трактор 2 пъти да изрине малко. Красиво и чисто.... докато почне да се топи

Коментар

Vladim написа:
                            Аз съм с летни гуми
                            gamma написа:
                            Днес минах 100км извънградско и още толкова в града... Пътищата са леш... Извън града всичко беше заледено. Снегорини не видях. Снега на мен не ми пречи. BMW-тата ги изпреварвам все едно са спрели......Кеф!
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Ама... ако искайте и по джанти карайте. :D Все пак не забравяйте, че комплект зимни и летни гуми изкарват колкото два комплекта летни! :D @ele примера и е меко казано смешен, но наистина да не повдигаме темата.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                                Ама... ако искайте и по джанти карайте. :D Все пак не забравяйте, че комплект зимни и летни гуми изкарват колкото два комплекта летни! :D @ele примера и е меко казано смешен, но наистина да не повдигаме темата.
                                Примерът е от личната ми колекция, може да се потвърди от всички съседи, най-вече от тия, дето се вързаха да бутат мондеото по нагорнището . А ти всеки път се хващаш за гумите, като няма какво друго да кажеш. Като толкова те вълнуват гумите, пиши в темата за гуми.

Коментар

Working...
                                X