И аз ви завиждам намразих го Казанлък точно заради това ,че не вали сняг.ДА идва петък и да отлепям за Търново ,че не издържам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа
Collapse
X
-
Днес минах 100км извънградско и още толкова в града. Пътищата са леш... Извън града всичко беше заледено. Снегорини не видях. Снега на мен не ми пречи. BMW-тата ги изпреварвам все едно са спрели В колата е топличко, имам си музичка Сега отивам да взема малкият от градина и поне час ще играем в снега. Кеф!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
style34 написа:Колегите от София мълчим, защото няма за какво да мрънкаме. Вали малко, улиците са в супер състояние. Оплакваме се само, когато има причина.
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:style34 написа:Колегите от София мълчим, защото няма за какво да мрънкаме. Вали малко, улиците са в супер състояние. Оплакваме се само, когато има причина.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Vladim написа:Добре помня дискусиите за зимните гуми... Много често потребители от Бургас и Варна се изказваха по подобен начин: "абе тука я падне един сантиметър сняг зимата, я не.. що са ми зимни гуми?" Сега усетихте ли, защо са ви зимни гуми? :DТолкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
В Бургас положението е задоволително, но в посока Сл.Бряг положението е трагично.Лед, преспи и закъсали автомобили.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Vladim написа:Добре помня дискусиите за зимните гуми... Много често потребители от Бургас и Варна се изказваха по подобен начин: "абе тука я падне един сантиметър сняг зимата, я не.. що са ми зимни гуми?" Сега усетихте ли, защо са ви зимни гуми? :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Vladim написа:Добре помня дискусиите за зимните гуми... Много често потребители от Бургас и Варна се изказваха по подобен начин: "абе тука я падне един сантиметър сняг зимата, я не.. що са ми зимни гуми?" Сега усетихте ли, защо са ви зимни гуми? :D
Коментар
-
Vladim написа:Добре помня дискусиите за зимните гуми... Много често потребители от Бургас и Варна се изказваха по подобен начин: "абе тука я падне един сантиметър сняг зимата, я не.. що са ми зимни гуми?" Сега усетихте ли, защо са ви зимни гуми? :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Vladim написа:Добре помня дискусиите за зимните гуми... Много често потребители от Бургас и Варна се изказваха по подобен начин: "абе тука я падне един сантиметър сняг зимата, я не.. що са ми зимни гуми?" Сега усетихте ли, защо са ви зимни гуми? :Dgamma написа:Днес минах 100км извънградско и още толкова в града... Пътищата са леш... Извън града всичко беше заледено. Снегорини не видях. Снега на мен не ми пречи. BMW-тата ги изпреварвам все едно са спрели......Кеф!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Vladim написа:Ама... ако искайте и по джанти карайте. :D Все пак не забравяйте, че комплект зимни и летни гуми изкарват колкото два комплекта летни! :D @ele примера и е меко казано смешен, но наистина да не повдигаме темата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар