Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Казанлък с много малко сняг и също замръзнало.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Велико Търново обстановката е съвсем нормална, има сняг 20-25см. на места почистват, учуден бях да видя 4 снегорина един след друг, почистваха обходния път С-ВН през кв. "Чолаковци". В момента продължава да си вали доволно, но се топи отдолу снега иначе можеше да е стигнало и над 40см., вятър няма както и преспи.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Кюстендил - тъкмо почват да се реят снежинките...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Очаквах UP по темата но от колегите в София - пак вали да му се незнае
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Бургас: вали от снощи.Главните улици се чистят, но не се хвърля нищо.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Esper написа:
              Очаквах UP по темата но от колегите в София - пак вали да му се незнае
              Добре, че не е силно! :D Тази сутрин положението беше повече от прилично (поне по обичайния ми маршрут), да не кажа, че стигнах дори по-бързо от обикновено.
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колегите от София мълчим, защото няма за какво да мрънкаме. Вали малко, улиците са в супер състояние. Оплакваме се само, когато има причина.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

z_sutrov написа:
                  и това как го констатирахте колега?? продължава да вали, а улиците са.....меко казано леш.в 9 часа тая сутрин видях някой друг снегорин(2-3) с вдигнати гребла да скитосват улиците, препълнени със закъсали коли и автобуси.като за тренировка в 8 и 30 бутах колите на хората, за да не се пречат на пътя на снегорина ми.

Коментар

Във Варна е красива зимна приказка! Изчистени са главните булеварди, а вътрешните улици - майната им. Вилната зона на Дружба - около Марек - една огромна пряспа. Тротоари по центъра около Спортна зала - няма... това от мен като вчепетление от нас до работа... Вали и вее яко... Ама па направо се на***х от кеф, толкова сняг не съм виждал откакто дойдох да живея във Варна! като малко дете съм като вида повече от 4 пръста сняг натрупало

Коментар

В Стара Загора освен ш..ания вятър няма нищо.Яд ме е вече от това мое местонахождение.Сух студ и поледица от прехвърчалия дъжд снощи.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Dimo_J написа:
                        z_sutrov написа:
                        и това как го констатирахте колега?? продължава да вали, а улиците са.....меко казано леш.в 9 часа тая сутрин видях някой друг снегорин(2-3) с вдигнати гребла да скитосват улиците, препълнени със закъсали коли и автобуси.като за тренировка в 8 и 30 бутах колите на хората, за да не се пречат на пътя на снегорина ми.
                        Аз трагнах в 8 и видях как чистят снигорините. Пак уточнявам главните улици. А както знаем в Бургас 90% от колите са със летни гуми и става мазало. А околовръсното го изринаха на няколо пъти даже .
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Няколко снимки от Бургас(бул. Стефан Стамболов на влизане от София).Първата е около 8:20 часа другата е в 13:15.Не ми бил верен часовника на апарата.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

боже колко малко сняг има при вас в изгрев/славейков.в меден рудник има минимум 30 сантимерта.... горе долу като чистих колата 2 педи имаше отгоре.а сега е по-зле.

Коментар

ето и 1-2 снимки на моя снегорин
                              Прикачени файлове

Коментар

днес благородно завиждам на варненци ,един приятел във варна ми звъни ,че закъсал с колата не може да го отринат
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X