Naidenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
7 страници мрънканье Аз живея и работя в София и тази зима само един ден не отидох с колата на работа, но не заради снега, а защото не можа да запали. Живея в един от най-селските квартали - Слатина и дори и тука хората си бяха нонстоп с колите и нямаше проблем да минеш отвсякъде. Вече наистина ми писна от мрънкащи и от темата за снегопочистването. На който не му харесва, да ходи в белите страни или да отиде да се скара на Бойко Борисов :D p.s. Дори и в Англия отложиха повечето срещи от кръга във Висшата лига заради снега, а тука за 5см някои хора ореваха орталъка.
Коментар
-
El, не знам какви кадри са давали и какво си гледала по ТВ, но ти гарантирам, че до 11:00 не беше почистен бул. Вапцаров, който знаеш е важна пътна артерия. Видях само един снегорин с вдигнато гребло да минава. А коли имаше много малко, защото просто не можеха да изкачат Черни връх, за да стигнат до Вапцаров, а от другата страна преди телевизионната кула също беше приключение да издрапат. Същото е било положението почти навсякъде. По новините даже казваха, че и през нощта са минавали някъде машини - пълен абсурд. Познавам хора в столичен инспекторат и знам за какво става въпрос. Както и че при първия сняг машините са били в готовност да чистят още в 2:00 сутринта, но никой не е дал заповед да започнат....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:Колега, ние всички видяхме по многоуважаваното ТВ как още сутринта бродеха снегопочистващи машини, а от репортажите в 8 часа, че и по-ранните,
Коментар
-
ele написа:Колега, ние всички видяхме по многоуважаваното ТВ как още сутринта бродеха снегопочистващи машини, а от репортажите в 8 часа, че и по-ранните, (само да отбележа, че ТВ-то ми е пуснато по цял ден и хващам всякакви новини) ясно се виждаше, че е минал снегорин - за какъв обяд ни приказваш тук? Като снежецът се сипе бавно и славно по време на задръстване, как искате снегопочистващите машини да чистят снега? Може би трябва на някое балканче да се сложи снегорин?Вината е изцяло ваша, сърдете се на себе си и/или на другите шофьори за това, че са тръгнали с неподготвени за зимното време коли. Не ви е виновна нито общината, нито ББ, нито Дарт Вейдър... Не търсете под вола теле и не сочете другите с пръст, защото останалите 4 пръста сочат към васП.П. Кой те кара да тръгваш с 30 минути закъснение - стани по-рано и тръгни по-рано - вината си е изцяло на този, който не може да планира добре времето си. Може би, в този случай, може да посочим с пръст кафето, щото не е изстинало достатъчно бързо, както и новите обувки с връзки, защото ни отнема повече време да ги вържем, отколкото да вдигмен ципа.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Аха! Ся се оказа, че не бил кой знае какъв сняг, само малък снежец, а общината е виновна, че не сте си подготвили колите за зимните условия. Все някой трябва да е виновен, ама не сме ние - виновни са другите. М да.... това много ми намирисва на нещо... амам не мога да се сетя... Предлагам на софийска община да назначи циганин с гребло и метла на предния капак на всяка кола плюс две циганчета да бутат, ако се наложи. Освен това да изкара контакти на всеки стълб по основните артерии, за да могат да се включват духалки, за да се предотврати натрупването на сняг по пътя и той да може своевременно да бъде изсушен, а край него да растат цветя целогодишно.Naidenov: Колега, Кой крив, че един шофьор е калпав? Общината?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Аха! Ся се оказа, че не бил кой знае какъв сняг, само малък снежец, а общината е виновна, че не сте си подготвили колите за зимните условия. Все някой трябва да е виновен, ама не сме ние - виновни са другите. М да.... това много ми намирисва на нещо... амам не мога да се сетя... Предлагам на софийска община да назначи циганин с гребло и метла на предния капак на всяка кола плюс две циганчета да бутат, ако се наложи. Освен това да изкара контакти на всеки стълб по основните артерии, за да могат да се включват духалки, за да се предотврати натрупването на сняг по пътя и той да може своевременно да бъде изсушен, а край него да растат цветя целогодишно.Naidenov: Колега, Кой крив, че един шофьор е калпав? Общината?
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Ама ти май не , че не можеш ами не искаш да разбереш , че проблема определено не е нито в моята кола нито в някоя от колите на колегите писали в темата.... ама пак ти казвам има и други коли на пътя освен тебе !Точно така "снежеца беше малък" и какво стана ? Малък снежец = голям хаус ? => Оттук логически следва да си зададем въпросът "Голям снежец" = ?За това коментираме и т.н защото си представи какво ще стане ако завали истински сняг Не 10 сантиметра ами 50 - 100 ? Не , че ще стане скоро като гледам времето ние сме Оазисът на Европа , но все някога ще станеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Не мога да разбера какво лющите още в тази тема. Определено има голям рев от някой колеги като други се опитват да им обяснят че е зима и е нормално. Що се излагате , вижте Англия 100пъти по развита и богата от България а повече от седмица е блокирана. Направете съпоставка в другите държави какви данъци се плащат и какво получават хората , не могат да отидат на работа една седмица. Тук какво плащате , половината се чудите как нищо да не платите или да излъжете държавата с регистрация на колата с по ниска мощност заради данъка. За тези пари толкова , като пораснем повече Наблюдавам и тенденциозни нападки към колежката ele или това е нормално и не противоречи на правилата на форума. Надявам се последното изречение да се познае за кой става въпрос. Стига рев и претенции , има много по-важни неща. Смятам че темата е изчерпана , да прецени модератор. Излишно търкане на клавиатура.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ele написа:Предлагам на софийска община да назначи циганин с гребло и метла на предния капак на всяка кола плюс две циганчета да бутат,She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ele написа:................ А ако завали истински сняг и ви посъветват да не пътувате с колите, както това стана в останалата част на Европа, просто не ми се мисли какво ще стане - всички, които мислят, че никой не можеда им диктува какво да правят, ще се яхнат на колите, дори да не се налага, после ще ореват интернет, и не само, как нищо не било свършено, как вината била на общината, щото не чистела.... позната история, нещо, което няма да срещнеш в една нормална държава. Мисля, че прекалено много се взирате върху наполовина празната чаша, вместо да се радвате на половината пълна чаша. (После кой бил хейтър и европесимист а? )Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
@Stefanaki - ЕВАЛА КОЛЕГА .... надявам се загубеното време пред компютъра да има полза и хората да разберат , че темата иска да засегне проблеми с почистването като цяло ! Явно вече ще трябва да си взема бележка и когато отварям тема в първият пост ще давам пояснения какво как и защо ще бъде коментирано в темата !Бих искал коментар от колежката - която така рязко "нападам" , не защото имам нещо лично към нея ами просто съм възмутен как тя оправдава главните виновници , които гледат само да почистят по главните улици , да замажат положението и да приберат парите които им се полагат при положение , че са свършили много по - малко работа за много по малко средства И после се чудим от къде имат S класи и скъпи автомобили Също така бих искал да добавя , че спорът е нещо градивно понеже съм на мнение , че когато няколко души спорят те се опитват да дадат максимума от себе си за да защитят тезата си и по този начин всеки се обогатява Дали ще има още зима и темата ще продължи това е само загадка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар