Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа
Collapse
X
-
И аз искам да завали много. Обаче много странна работа - по въпроса за обстановката в София най-активни и най-наясно са хора, които НЕ СА в София А като вземе някой да ми обяснява, че трябвало да ходя без колата на работа, че като съм сам вътре да не я изкарвам.... и защо??? Плащам си данъците редовно, за момента мога да си го позволя, та някой има повече право от мен да кара в снега, щото живее на 50 км от работата си ли? Да кажем не ми се върви в кишата с обувките ми за 150 лева, не ми се чака закъсняващия с по 30-40 минути градски транспорт, защото е мизерен, смърди и е по-студено от навън, отделно я ти изчезне телефона, я портфейла, имам кола и ще я използвам точно в такива случаи. Когато е приятно времето мога и да повървя. Но да давам хиляди лева за колата годишно и да не я карам - няма как да стане. Първия път, когато валя сняг тук, колежките ми дойдоха в 10:00 на работа, аз нормално с колата в 8:30. Беше адски студ и едвам се държаха да не припаднат. Ако и аз бях разчитал на градския транспорт щеше да ми се случи същото. Не, мерси. Плащам достатъчно за лукса да карам кола, така че ще се възползвам от удобствата. Че то дай да улесним общината съвсем и ще си кажат - еми за какво да чистим, то като вали сняг никой не кара кола?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:Gofi написа:Големи гевезета сте софиянци,падна 5 санта сняг и голяма работа.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Gofi написа:Нищо лично към Вас колеги от софия,но падне ли по дебел сняг-хвърляйте ключовете и се мятайте на метрото или каквото там Ви е удобно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Gofi написа:Нищо лично към Вас колеги от софия,но падне ли по дебел сняг-хвърляйте ключовете и се мятайте на метрото или каквото там Ви е удобно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:И все пак да задам въпроса към софиянци, които пътуват по-малко от 4-5 км до работата и обратно - вие качихте ли се на колите?ele написа:...........но съм абсолютно сигурна, че като падне сняг, броят на колите се увеличава с поне 15-20% - и да е чисто, и да не е чисто, пак ще има задръствания.................Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Да, и моите наблюдения са, че трафикът беше улеснен в деня със снеговалеж. Отидох относително нормално до работа (11 км в едната посока, ele) защото започваме рано и се движа преди големите задръствания. Следобед, обаче, се върнах в нас точно за 18 минути, като се има предвид, че минавам покрай СУ, после Орлов мост, Цариградско и цялата Младост. Беше чудесноShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Да, и моите наблюдения са, че трафикът беше улеснен в деня със снеговалеж. Отидох относително нормално до работа (11 км в едната посока, ele) защото започваме рано и се движа преди големите задръствания. Следобед, обаче, се върнах в нас точно за 18 минути, като се има предвид, че минавам покрай СУ, после Орлов мост, Цариградско и цялата Младост. Беше чудесноВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Vladim написа:Gofi написа:Нищо лично към Вас колеги от софия,но падне ли по дебел сняг-хвърляйте ключовете и се мятайте на метрото или каквото там Ви е удобно.Marea HLX 147ps
Коментар
-
ele написа:gantcho написа:Да, и моите наблюдения са, че трафикът беше улеснен в деня със снеговалеж. Отидох относително нормално до работа (11 км в едната посока, ele) защото започваме рано и се движа преди големите задръствания. Следобед, обаче, се върнах в нас точно за 18 минути, като се има предвид, че минавам покрай СУ, после Орлов мост, Цариградско и цялата Младост. Беше чудесноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Я вижте в Германия какво става. Паднало 30см сняг и обявено бедствено положение. Чак предупреждават за запасяване с вода и храна.Винаги ще има недоволни от времето.Пак казвам, не може с една вълшебна пръчка да се махне и снега да го няма. Още на следващия ден всичко си беше наред.А за задръстванията - просто в различните райони на София е било различно. На няколко места са се образували огромни задръствания поради естествения релеф на терена, съчетан с леда, който се е образувал.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ele написа:gantcho написа:Да, и моите наблюдения са, че трафикът беше улеснен в деня със снеговалеж. Отидох относително нормално до работа (11 км в едната посока, ele) защото започваме рано и се движа преди големите задръствания. Следобед, обаче, се върнах в нас точно за 18 минути, като се има предвид, че минавам покрай СУ, после Орлов мост, Цариградско и цялата Младост. Беше чудесно
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Хахахаа колежке.... София е малко по големичка явно от твойте представи за нея!!! Нормално е в централната част и главните артерий да е мазало , а в по крайните части да е по свободно ... направи си логиката явно тези който сме казали , че трафика е олекнал не сме били в центъра в 8 часа П.П Незнам как ни е "охарактеризирала" но се присъединявам към колегата по - горе ... "най - компетентни са тези които нямат връзка с конкретното събитие" Защо ли ? Ами защото винаги е лесно да се дава акъл от страни и да се коментираВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Добре, че не съм влизал в тази тема отдавна...не че сега не се ядосвам, но поне е по-малко За какво изобщо са всичките тези страници? Аз пък не искам да има турски сериали...хайде да си направим още 10 страници тема за това и да стигнем до външния дълг на Либия да речем... :D :D Предлагам да спрем с истерията и да се поуспокоим, защото другата седмица синоптиците обещават отново сняг и ще имаме сили да почнем нова тема още по-настървено :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ele написа:Jivko Georgiev написа:Хахахаа колежке.... София е малко по големичка явно от твойте представи за нея!!! Нормално е в централната част и главните артерий да е мазало , а в по крайните части да е по свободно ... направи си логиката явно тези който сме казали , че трафика е олекнал не сме били в центъра в 8 часа П.П Незнам как ни е "охарактеризирала" но се присъединявам към колегата по - горе ... "най - компетентни са тези които нямат връзка с конкретното събитие" Защо ли ? Ами защото винаги е лесно да се дава акъл от страни и да се коментираLancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар