Стига сте мрънкали. Имало сняг - голяма работа станало, били ви виновни тия, дето карат с 20, нищо, че тези, дето се пишат на големите шофьори, са закъсали, щото са карали с 40-50. Ако искате да се оплаквате, елате във Варна да видите как се кара из дупки по 20-30, че и повече сантиметри. На някои улици просто няма начин да минеш без да влезеш в дупка.... Да ви имам проблемите със снега!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа
Collapse
X
-
ele написа:Стига сте мрънкали. Имало сняг - голяма работа станало, били ви виновни тия, дето карат с 20, нищо, че тези, дето се пишат на големите шофьори, са закъсали, щото са карали с 40-50. Ако искате да се оплаквате, елате във Варна да видите как се кара из дупки по 20-30, че и повече сантиметри. На някои улици просто няма начин да минеш без да влезеш в дупка.... Да ви имам проблемите със снега!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ele написа:Стига сте мрънкали. Имало сняг - голяма работа станало, били ви виновни тия, дето карат с 20, нищо, че тези, дето се пишат на големите шофьори, са закъсали, щото са карали с 40-50. Ако искате да се оплаквате, елате във Варна да видите как се кара из дупки по 20-30, че и повече сантиметри. На някои улици просто няма начин да минеш без да влезеш в дупка.... Да ви имам проблемите със снега!!!
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:О БОЖЕ.... че тука дупките са ни малко ?!?!? Това ли искаш да кажеш , айде сега да не си мерим на кой му е по - разбит пътя Нямам нищо против тези които карат с 20 , НО да си карат в най - дясната лента , а не в най - лява .... защото като ми се заглави един такъв "бързак" и просто създава предпоставка за ПТП карайки шофьорите около него да си мислят как да го преодолеят .... има си правилник има си колегиалност ! Като ще караш бавно си карай в дясно , аз лично така правя (много рядко но го правя ) за да може всеки който бърза да може да си ме изпревари без да трябва да го прави по забранени начини !!!П.П Проблеми със снега нямам както и повечето колеги - факт е обаче , че проблеми започвам да имам след като снега ми стига бронята , че и по - нагоре Докато това не се случи за мен не е страшно все някак ще се справя ! По - протеснителен е леда ....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Jivko Georgiev написа:О БОЖЕ.... че тука дупките са ни малко ?!?!? Това ли искаш да кажеш , айде сега да не си мерим на кой му е по - разбит пътя Нямам нищо против тези които карат с 20 , НО да си карат в най - дясната лента , а не в най - лява .... защото като ми се заглави един такъв "бързак" и просто създава предпоставка за ПТП карайки шофьорите около него да си мислят как да го преодолеят .... има си правилник има си колегиалност ! Като ще караш бавно си карай в дясно , аз лично така правя (много рядко но го правя ) за да може всеки който бърза да може да си ме изпревари без да трябва да го прави по забранени начини !!!П.П Проблеми със снега нямам както и повечето колеги - факт е обаче , че проблеми започвам да имам след като снега ми стига бронята , че и по - нагоре Докато това не се случи за мен не е страшно все някак ще се справя ! По - протеснителен е леда ....FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
ele написа:Jivko Georgiev написа:О БОЖЕ.... че тука дупките са ни малко ?!?!? Това ли искаш да кажеш , айде сега да не си мерим на кой му е по - разбит пътя Нямам нищо против тези които карат с 20 , НО да си карат в най - дясната лента , а не в най - лява .... защото като ми се заглави един такъв "бързак" и просто създава предпоставка за ПТП карайки шофьорите около него да си мислят как да го преодолеят .... има си правилник има си колегиалност ! Като ще караш бавно си карай в дясно , аз лично така правя (много рядко но го правя ) за да може всеки който бърза да може да си ме изпревари без да трябва да го прави по забранени начини !!!П.П Проблеми със снега нямам както и повечето колеги - факт е обаче , че проблеми започвам да имам след като снега ми стига бронята , че и по - нагоре Докато това не се случи за мен не е страшно все някак ще се справя ! По - протеснителен е леда ....
Коментар
-
Живкооо, живко.... ти май закона не си ги чел наскоро, щом почна по принцип да говориш. - земи го прочети, специално частта за скорост и дистанция.Под "хора, които трябва да стигнат бързо" имах предвид болни хора, линейка, пожарна, полиция и прочее, но до тук с колегиалността, всеки трябва да се намуши в колата, и след това да се оплаква как бавно върви колоната - на част от софиянци нищо няма да им стане, ако си припомнят за какво се използват краката. А снегорините не знам дали са ги глобили, не знам и дали ще обжалват - може пък да си наемат адвокат, от къф зор снегорин ще бъде глобяван но пък фирмите ги глобиха най-вече за недоволството на хората, но съм абсолютно сигурна, че като падне сняг, броят на колите се увеличава с поне 15-20% - и да е чисто, и да не е чисто, пак ще има задръствания. Това е от лични наблюдения. Иначе шапка ви свалям - много сте добри в оплакването.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Значи ти за закона недей да ми цитираш и обесняваш ... в закона не пише , че като не се правиш на тарикат и пропуснеш човек от улица без предимство ще спестиш малко задръстване по въпросната улица нали ? Отностно това , че се хващаш за грешка в изказването ми ... снегорини / фирми говори само , че вече няма за какво да се хванеш .... законът си го знам достатъчно добре , но явно ти трябва да почнеш да четеш между редовете ! Отностно линейките и другите коли " със специален режим на движение " те път сами си правят Явно това си го пропуснала . Положението с превоза в София също мисля , че не е редно да коментираш по тази логика и на теб нищо няма да ти стане ако си караш колата само в неделя и не пълниш улиците на Варна ? Защо ли си мисля , че само даваме акъл а никой не прави това за което съветва другия... че много ясно ако навиеш 20 000 души например да се откажат от колите на тебе ще ти е супер Знам ги аз тия предложения .... нека оставим колите си ... нека пазим околната среда ... нека се придвижваме пеша , с колело .... а тези които дават тези предложения се возят на колите си Никой неможе да ме стимулира да се придвижа с колело при положение , че ще ме премаже някой смотаняк понеже няма алей за колоездачите , никой неможе да ме накара да се кача на градския транспорт при положение , че не навсякъде има "бус лента" обособена само за него Да не засягаме пък темата на колко години е градския ... Като заключение мога да кажа , че би трябвало да мислиш малко и за околните ... защото това , че ти караш твоята кола не значи , че си само ти на пътя И думата колегиалност не е загубена просто това е нещо от сорта на благотворителност с тая разлика , че не даваш пари а пускаш този без предимство и си разменяте по 1 усмивка и денят ви е по - добър а трафикът по - лек . Поздрави ! И не винаги трябва да си контра
Коментар
-
Добре, защо говорите ей така колкото да си чешете езиците?Имате ли идея какво е около 1 милион коли, голяма част, от които излезли в един часови промеждутък сутринта да се движат по улиците на град, който дори не си е фантазирал за такъв трафик по неизчистени улици? Прибавете към цялата обстановка и не малък процент (но го отнесете към броя коли тук, а не по вашите населени места) коли със изтъркани или летни гуми, плюс тежкотоварни автомобили и градския транспорт (който по принцип се движи с летни гуми)?Еми да, не можете, но за сметка на това можете да говорите отстрани и да се подигравате.
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:... [/i]Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Jivko Georgiev написа:... [/i]
Коментар
-
BolgAryan написа:Добре, защо говорите ей така колкото да си чешете езиците?Имате ли идея какво е около 1 милион коли, голяма част, от които излезли в един часови промеждутък сутринта да се движат по улиците на град, който дори не си е фантазирал за такъв трафик по неизчистени улици? Прибавете към цялата обстановка и не малък процент (но го отнесете към броя коли тук, а не по вашите населени места) коли със изтъркани или летни гуми, плюс тежкотоварни автомобили и градския транспорт (който по принцип се движи с летни гуми)?Еми да, не можете, но за сметка на това можете да говорите отстрани и да се подигравате.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Добре са последно къв е проблема? Че хората живеещи в София се превъзнасят и опищяват орталъка заради блокажа на града, заради това, че темата се преекспонира или заради това, че медиите объщат внимание прекалено много?Всъщност заеби... Проблема е ясен какъв е и той не е изброен по-горе.Живи и здрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар