Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа

Колеги какво мислите за състоянието на трафика и пътищата след снеговалежа - Аз лично съм недоволен снегорините караха с вдигнати лопати и се разкарваха из булевардите и по - големите улици

аз във варна съм много доволен от почистването защото няма сняг обаче има ли олеле даже и солена вода няма (не чи морето е далече ама няма)

Коментар

Стара песен на нов глас... Ако повече хора шофират изправни коли със зимни гуми няма да се стига до малоумни задръствания, като днес!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Зимата маргаритки и лалета ли очаквате. Зима е !!!

Коментар

Хората си карат предпазливо!! Дай сега като имаме кола 2009 година със чисто нови зимни гуми да летим по улиците. Хората са наплашени от зверски катастрофи на сухо, топло и пътя прав .. какво остава като завали нещо си ... На който не му харесва да ходи пеша!! Никой не знае дали бай мангал не лети с Жигулката без гражданска, книжка, гумите от модерните сликове с излезли телове и нещеш ли се забе отзаде докато модерната кола спира на снега като танк. И какава файда от новите коли и гуми !? Есествено не може всеки да кара нова кола с нови гуми и да е перфектен шофьор.
          Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

За съжаление, проблема далеч НЕ е в гумите....

Коментар

В Бургас само дето валя като сняг, но нищо не остана. Най-много ся като стегне, на места да има лед и тва е

Коментар

С мой приятел се движихме доста из Софията по обяд, но както каза колегата по-горе видяхме почистващите машини да се "разхождат" с вдигнати лопати. Като цяло не бяха добре обработени пътищата. По новините като гледах сутринта какво е било се радвам, че съм го пропуснал.

Коментар

Като гледам сега по новините състоянието на пътищата в София и доста се замислям дали тази седмица да не си остана в квартирата и въобще да не тръгвам никаде с колата. Никакъв ужас е!
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Капна 5 пръста сняг и вднага паника. Зима е нормално е да вали, нормално е да има непочистени улици, използвайте градския транспорт.През последните 20 години зимите са само бледа сянка на истинската зима.
                    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

моето мнение е че в такива ситуации нищо не може да се направиособено докато вализа 5-6 часа паднаха 15 см снягповече хора излизат с колите си, някои от тях с кофти гуми, други с кофти умениятрети започват да правят адски пререждания, влизат на червено в кръстовищата...за по-голяма част от нещата ние сме си виновнине може колите да пъплят с 5 км в час и да искаме да е изчистено - нали и снегорините се движат със същата скорост
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

maskarata написа:
                        Капна 5 пръста сняг и вднага паника. Зима е нормално е да вали, нормално е да има непочистени улици, използвайте градския транспорт.През последните 20 години зимите са само бледа сянка на истинската зима.
                        Именно това, което казваш показва колко са неподготвени фирмите за почистване. Щом по новините казаха, че са се забавили с "1 час", като дори и да е вярно е достатъчно да не могат да минат в час пик.

Коментар

На мен ми е втора зима като шофьор, честно казано много се учудвам на разни опитни шофьори - или гуми без никакъв грайфер(не казвам нищо за зимни), или доста странни действия. Единствено ме дразниха задръстванията(едвам се измъкнах от София), проблеми със снега - не.

Коментар

Днес беше много интересно около Владая. От табелата на Драгичево до Табелата на София час и половина..... Ужасно. Видях точно 1 снегорин и некадърника беше вдигнал кофата и не ръсеше луга ................. Бахти нещастието. Добре, че бяхме с колегата със служебен бус, клопнахме лапайтопа на средата и гледахме филмче Добре си прекарахме.............. То си вАли, ний си кОсим...... Абе какво да кажа - Зимна картинка
                            Skoda AMfabia 1.2 12v
                            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

piftho написа:
                              Днес беше много интересно около Владая. От табелата на Драгичево до Табелата на София час и половина..... Ужасно. Видях точно 1 снегорин и некадърника беше вдигнал кофата и не ръсеше луга .................
                              ами за 5 санта сняг кво да прави с лопатата - да кърти асфалта ли искаш???вие кво мислите - по 1 снегорин на всяка снежинка ли да има??? то сичко си пари!!! колко от вас дето ривети сте си платили такса смет???п.п. а за много години!
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X