Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа
Collapse
X
-
Kuku написа:И ти претендираш за нам-си-кво-си с тия ПЕТгодишни гуми?!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Kuku написа:И ти претендираш за нам-си-кво-си с тия ПЕТгодишни гуми?!
Коментар
-
ele написа:Нямаше ли тема "За и против зимните гуми"??? Вижда ми се прекалено във всяка тема Vladim да спами колко велики били зимните (му) гуми! А тук снегът както дойде за един ден, така си и отиде - за един ден след 11 дниFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Попитах, зашото ми беше интересно и от много хора съм чувал че за малките като размери гуми на сняг се държат много добре, но на мокро са ужасни.А водещи производите са написали за техните гуми какво да се гледа при експлотация на гумите и до колко време може да се използват, ако са съхранявани правилно и отговарят на изискванията, който са описали!http://www.conti-online.com/generato...24112006121126Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Осрахте ми темата с някви ГУМИ..... и аз имам зимни гуми и какво от това ? На лед нищо не помага освен адекватна реакция Както се изразихте по - горе всичко си е до шофьор . Щом е зима се кара с зимни гуми като мине зимата слагат се летните и това е .... какво повече има да се коментира ... който е без зимни гуми да си кара както знае Vladim неможеш да оправиш нещата има си хора , които "би трябвало" да ги санкционират тези водачи !!!
Коментар
-
ele написа:Нямаше ли тема "За и против зимните гуми"??? Вижда ми се прекалено във всяка тема Vladim да спами колко велики били зимните (му) гуми! А тук снегът както дойде за един ден, така си и отиде - за един ден след 11 дниThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Относно спаменето Еле е права досадно е вече. А по темата доста важно е кой е зад волана, доста често срещам хора които изобщо не са наясно защо са тия педали и скорости и се държат като аборигени по пътищата точно при такива усливия.А и да не повдигам ( повтарям ) темата за това как се взимат книжките през последнитв 10 години.
Коментар
-
nikqta написа:Относно спаменето Еле е права досадно е вече. А по темата доста важно е кой е зад волана, доста често срещам хора които изобщо не са наясно защо са тия педали и скорости и се държат като аборигени по пътищата точно при такива усливия.А и да не повдигам ( повтарям ) темата за това как се взимат книжките през последнитв 10 години.
Коментар
-
Kuku написа:Никой ли няма да ми отговори на въпроса, защо всички се мръщят на чисто нови гуми с ДОТ от миналата година?!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Kuku написа:Никой ли няма да ми отговори на въпроса, защо всички се мръщят на чисто нови гуми с ДОТ от миналата година?!фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар