Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Naidenov написа:
    Vladim с какви гуми си?
    Debica Frigo 2 на четвърта зима!
    ааааааа за смяна са ти гумите вече иначе и аз го харесвам тоя модел много меко вози :D
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Vladim написа:
      Naidenov написа:
      Vladim с какви гуми си?
      Debica Frigo 2 на четвърта зима!
      И ти претендираш за нам-си-кво-си с тия ПЕТгодишни гуми?!

Коментар

Kuku написа:
        Първо не са пет годишни, второ лятото ги съхранявам правилно и трето вече обясних че минавам покрай боксуващи и седящи на едно място автомобили и газя в снега без проблеми. И преди съм карал със зимна Debica и съм се убедил в качествата и. Мисля, че ти отделих прекалено много време в обяснения! :D@tomazo защо да са за смяна? Не са се втвърдили, нямат напуквания, нямат балони и имат още доста грайфер?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Нямаше ли тема "За и против зимните гуми"??? Вижда ми се прекалено във всяка тема Vladim да спами колко велики били зимните (му) гуми! А тук снегът както дойде за един ден, така си и отиде - за един ден след 11 дни
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Vladim написа:
            Kuku написа:
            Първо не са пет годишни, второ лятото ги съхранявам правилно и трето вече обясних че минавам покрай боксуващи и седящи на едно място автомобили и газя в снега без проблеми. И преди съм карал със зимна Debica и съм се убедил в качествата и. Мисля, че ти отделих прекалено много време в обяснения! :D@tomazo защо да са за смяна? Не са се втвърдили, нямат напуквания, нямат балони и имат още доста грайфер?
            Добре де, кажи какъв ДОТ са? В НАЙ-добрия случай са 2006г. и са на четири години и половина После ако може да ми отговориш на един маааааалко страничен въпрос - защо хората в гумаджийницата се мръщят на чисто нови гуми с миналогодишен ДОТ, а после ги карат по ПЕТ години?!

Коментар

ele написа:
              Нямаше ли тема "За и против зимните гуми"??? Вижда ми се прекалено във всяка тема Vladim да спами колко велики били зимните (му) гуми! А тук снегът както дойде за един ден, така си и отиде - за един ден след 11 дни
              Нещо си се объркала... Ще говоря ВИНАГИ за зимни гуми докато има недобросъвестни шофьори, които правят задръствания и ги бутат по улиците все едно сме в миналия век. А относно моите конкретни гуми-попитаха ме и отговорих. Точно пък ти не ми прави забележки за спам, моля! :D
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Попитах, зашото ми беше интересно и от много хора съм чувал че за малките като размери гуми на сняг се държат много добре, но на мокро са ужасни.А водещи производите са написали за техните гуми какво да се гледа при експлотация на гумите и до колко време може да се използват, ако са съхранявани правилно и отговарят на изискванията, който са описали!http://www.conti-online.com/generato...24112006121126
                Lancia Kappa 2.4JTD
                Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
                Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Осрахте ми темата с някви ГУМИ..... и аз имам зимни гуми и какво от това ? На лед нищо не помага освен адекватна реакция Както се изразихте по - горе всичко си е до шофьор . Щом е зима се кара с зимни гуми като мине зимата слагат се летните и това е .... какво повече има да се коментира ... който е без зимни гуми да си кара както знае Vladim неможеш да оправиш нещата има си хора , които "би трябвало" да ги санкционират тези водачи !!!

Коментар

ele написа:
                    Ел, а ние получихме предупреждение за спам в една друга тема..... Vladim трябваше вече да има бан. Нищо лично против Vladim, а против избираемата пропускливост на СПАМ от страна на многоуважаемите модератори.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Относно спаменето Еле е права досадно е вече. А по темата доста важно е кой е зад волана, доста често срещам хора които изобщо не са наясно защо са тия педали и скорости и се държат като аборигени по пътищата точно при такива усливия.А и да не повдигам ( повтарям ) темата за това как се взимат книжките през последнитв 10 години.

Коментар

nikqta написа:
                        Относно спаменето Еле е права досадно е вече. А по темата доста важно е кой е зад волана, доста често срещам хора които изобщо не са наясно защо са тия педали и скорости и се държат като аборигени по пътищата точно при такива усливия.А и да не повдигам ( повтарям ) темата за това как се взимат книжките през последнитв 10 години.
                        Най - после един смислен пост !!! Точно така мисля и аз колега... а за взетите книжки без коментар.... то много лесно се вижда кой колко е шофьор не само при подобни условия

Коментар

Никой ли няма да ми отговори на въпроса, защо всички се мръщят на чисто нови гуми с ДОТ от миналата година?!

Коментар

Kuku написа:
                            Никой ли няма да ми отговори на въпроса, защо всички се мръщят на чисто нови гуми с ДОТ от миналата година?!
                            щото са многознайковци и искат да блеснат с акъл относно познанията си за гумите, и по-специално, че значт, че ДОТ съществува, каквото и там да значи. А след 4-5 години се правят на голямата работа - виж ма мен, мога да карам и със стари гуми.Ся ко отнеса още едно предупреждение - ти си виновен
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

A, на мен ми е ясно, че смислен отговор няма да получа....Същото е и със скоростния индекс

Коментар

Kuku написа:
                                мчи кой се мръщи ? аз даже съм твърдо ЗА ,макар вече да ми писна да си купувам гуми ,че взех преди години ,че се похвалих че не съм пукал гума и сега на година по 6 пъти минимум p.s. за позитивната и весела Елена напоследък да нямаш пръст нещо в тая работа
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X