Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Владим трябва да покара малко кросак на сняг ,и да си смени мнението за гумите
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Май, и тоя път ги изненада А аз не моа да се начудя на малооооооооумните колеги (както го казва вучков) по улиците. Е днес около 13 часа , в Люлин на домко, един дългокос цайсат тъпунгер с една марийка синя, хем ме вижда, че идвам от КФС и платното не е пипнато (ако има малко гънки ще се сети че спирачния път ще е мнооооого дълъг) хем направи обратен завой като първия пич. И му свиря и му свиря, нема батко. Даже не му направи впечатление. Ама зарад е такива непукисти, ще стегна един мохер, и кат се извърти пред мене баааааааам в колонката. Да му дойде акъла.

Коментар

tomazo написа:
        Мнението за гумите никога няма да го променя, защото за себе си съм направил най-добрият избор въз основа на шофьорският ми опит и грешките с гумите преди години. А иначе наблюдавайки внимателно колите мога да твърдя, че масово се шофира с гуми неподходящи за зимни условия! Споменах вече, че по улиците е пълно с автомобили, които не могат да тръгнат при най-малкият наклон и извинете: не става въпрос за заледяване, аз минавам покрай тях без дори да ми превъртят гумите.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          tomazo написа:
          Мнението за гумите никога няма да го променя, защото за себе си съм направил най-добрият избор въз основа на шофьорският ми опит и грешките с гумите преди години. А иначе наблюдавайки внимателно колите мога да твърдя, че масово се шофира с гуми неподходящи за зимни условия! Споменах вече, че по улиците е пълно с автомобили, които не могат да тръгнат при най-малкият наклон и извинете: не става въпрос за заледяване, аз минавам покрай тях без дори да ми превъртят гумите.
          Вманиячил си се по тея зимни гуми.
          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
            Вманиячил си се по тея зимни гуми.
            Да, защото зимата колата се държи чудесно на пътя и се чувствам сигурен да газя в снега без да закъсвам, и да викам агитка да ме бута! :D

Коментар

Vladim с какви гуми си?
              Lancia Kappa 2.4JTD
              Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
              Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Влади, ела да ги видиш пред моя блок в леда как въртят гуми като за световно и не могат да тръгнат С 4 ЗИМНИ ГУМИ едни "майстори".И после ела да ти покажа, как ще тръгна с 4-те летни гуми на същото място с Делтата.Всичко е до умения.Не споря, че зимните гуми са по-добре за зимата. Но като не знае как да кара човек в сняг и лед, не със зимни гуми да е, ами с танкови вериги да е, пак ще закъса.В този смисъл - по-добре е майстор с летни гуми, отколкото аджамия (неопитен човек) със зимни. Най-добрия вариант е разбира се, майстор със зимни

Коментар

Immortal написа:
                  Влади, ела да ги видиш пред моя блок в леда как въртят гуми като за световно и не могат да тръгнат С 4 ЗИМНИ ГУМИ едни "майстори".И после ела да ти покажа, как ще тръгна с 4-те летни гуми на същото място с Делтата.Всичко е до умения.Не споря, че зимните гуми са по-добре за зимата. Но като не знае как да кара човек в сняг и лед, не със зимни гуми да е, ами с танкови вериги да е, пак ще закъса.В този смисъл - по-добре е майстор с летни гуми, отколкото аджамия (неопитен човек) със зимни. Най-добрия вариант е разбира се, майстор със зимни
                  Разликата е, че на сняг с летни гуми докато спираш може да кажеш няколко молитви, а пък не върви да се влачиш и да правиш колони, защото не можеш да спреш!
                  Lancia Kappa 2.4JTD
                  Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
                  Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече...Днес тръгвам от Перник за София. Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!В момента в който минах табелката на София и се почна голямото мъчение. В крайна сметка стигнах до другото вкъщи като парцал, а междувременно не можах да се начудя какво бяха онези хора дето на всяко зелено по светофарите дават ли дават газ и не могат да отлепят и задържат колоната, а тя става все по-голяма.В крайна сметка:Перник - София - 20 мин. (25 км.)София - Опълченска - 70 мин. (6-7км.) ????????Много моля колеги, които НЯМАТ зимни гуми или НЕ МОГАТ да карат на сняг ходете пеш като вали,поне докато разчистят хубаво улиците, МОЛЯ !!!
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

днес сутринта докато отивах на работа в 8.00 ч. преброих 7 коли или в разделителната мантинела или в канавката и нивата от Сарафово до Бургас..долу беше огледало....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                        днес сутринта докато отивах на работа в 8.00 ч. преброих 7 коли или в разделителната мантинела или в канавката и нивата от Сарафово до Бургас..долу беше огледало....
                        Подобна беше картинката по пътя Банево-Бургас.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Слав написа:
                          Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече... Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!
                          Голфу снег не признава ! Лед още повече !Перник няма нужда от снегорин .... то е толкова горещо около техните коли , че разтапят всичко А и там хората са с гуми от 16" нагоре.... те не знаят що е загуба на сцепление П.П Моята разходка мина добре , даже минах през полигона за малко дрифт ама имаше учебна кола и след няколко кръгчета осъзнах , че давам лош пример и си тръгнах

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                            Слав написа:
                            Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече... Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!
                            Голфу снег не признава ! Лед още повече !Перник няма нужда от снегорин .... то е толкова горещо около техните коли , че разтапят всичко А и там хората са с гуми от 16" нагоре.... те не знаят що е загуба на сцепление П.П Моята разходка мина добре , даже минах през полигона за малко дрифт ама имаше учебна кола и след няколко кръгчета осъзнах , че давам лош пример и си тръгнах
                            Много смешно Ще се погъделичкам, за да се засмея да не би да те обидя... :D
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ти не си голфър... ти си нормален човек... познавам много такива от Перник ! Ама заради малцина ви тръгна славата А и шега си правя само не се впрягай .....

Коментар

Naidenov написа:
                                Vladim с какви гуми си?
                                Debica Frigo 2 на четвърта зима!

Коментар

Working...
                                X