Владим трябва да покара малко кросак на сняг ,и да си смени мнението за гумите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа
Collapse
X
-
Май, и тоя път ги изненада А аз не моа да се начудя на малооооооооумните колеги (както го казва вучков) по улиците. Е днес около 13 часа , в Люлин на домко, един дългокос цайсат тъпунгер с една марийка синя, хем ме вижда, че идвам от КФС и платното не е пипнато (ако има малко гънки ще се сети че спирачния път ще е мнооооого дълъг) хем направи обратен завой като първия пич. И му свиря и му свиря, нема батко. Даже не му направи впечатление. Ама зарад е такива непукисти, ще стегна един мохер, и кат се извърти пред мене баааааааам в колонката. Да му дойде акъла.
Коментар
-
tomazo написа:Владим трябва да покара малко кросак на сняг ,и да си смени мнението за гумитеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:tomazo написа:Владим трябва да покара малко кросак на сняг ,и да си смени мнението за гумитеMarea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Влади, ела да ги видиш пред моя блок в леда как въртят гуми като за световно и не могат да тръгнат С 4 ЗИМНИ ГУМИ едни "майстори".И после ела да ти покажа, как ще тръгна с 4-те летни гуми на същото място с Делтата.Всичко е до умения.Не споря, че зимните гуми са по-добре за зимата. Но като не знае как да кара човек в сняг и лед, не със зимни гуми да е, ами с танкови вериги да е, пак ще закъса.В този смисъл - по-добре е майстор с летни гуми, отколкото аджамия (неопитен човек) със зимни. Най-добрия вариант е разбира се, майстор със зимни
Коментар
-
Immortal написа:Влади, ела да ги видиш пред моя блок в леда как въртят гуми като за световно и не могат да тръгнат С 4 ЗИМНИ ГУМИ едни "майстори".И после ела да ти покажа, как ще тръгна с 4-те летни гуми на същото място с Делтата.Всичко е до умения.Не споря, че зимните гуми са по-добре за зимата. Но като не знае как да кара човек в сняг и лед, не със зимни гуми да е, ами с танкови вериги да е, пак ще закъса.В този смисъл - по-добре е майстор с летни гуми, отколкото аджамия (неопитен човек) със зимни. Най-добрия вариант е разбира се, майстор със зимниLancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече...Днес тръгвам от Перник за София. Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!В момента в който минах табелката на София и се почна голямото мъчение. В крайна сметка стигнах до другото вкъщи като парцал, а междувременно не можах да се начудя какво бяха онези хора дето на всяко зелено по светофарите дават ли дават газ и не могат да отлепят и задържат колоната, а тя става все по-голяма.В крайна сметка:Перник - София - 20 мин. (25 км.)София - Опълченска - 70 мин. (6-7км.) ????????Много моля колеги, които НЯМАТ зимни гуми или НЕ МОГАТ да карат на сняг ходете пеш като вали,поне докато разчистят хубаво улиците, МОЛЯ !!!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
donnna написа:днес сутринта докато отивах на работа в 8.00 ч. преброих 7 коли или в разделителната мантинела или в канавката и нивата от Сарафово до Бургас..долу беше огледало....A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Слав написа:Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече... Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Слав написа:Абе не знам летни ли зимни ли гуми карат колегите, но аман вече... Държа да кажа, че в Перник улиците бяха по-зле почистени, но задръстване нямаше!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар