Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за улиците в София и другите градове-след снеговалежа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    ... А ти всеки път се хващаш за гумите, като няма какво друго да кажеш. Като толкова те вълнуват гумите, пиши в темата за гуми.
    Викат ми Владо гумофила! Едва ли има някой, който ще ме убеди, че летните гуми се държат по-добре на сняг от зимните така, че не опитвай дори.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Jivko Georgiev написа:
      Преди малко гледах новините Даже още ги гледам . Вярно , че е красиво ама да не трябва да се придвижваш гледам по 1 метър сняг имате вече . Казвайте как е положението
      В Силистра положението изглежда така:
      Прикачени файлове

Коментар

а мен днес фиатката ме изостави...нещо се е изнежила от спането в гаража и днес след работа не искаше да запали... върти стартера ама нъцки.... с кабели я мъчих да запали от една служебна кола - пак нъцки... като отпусне времето - пали. стане ли около нулата - тц.... лигла! да спи на студеното... от Бургас бус и те хляб искат да ядат!п.п. днес разбрах, че 4 годишните ми зимни гуми за нищо не стават... грайфер да изрови земята обаче са изгорели дагое...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И как няма да е зле положението като луга и пясък изобщо не хвърлят! Само ми се разхождят някакви цистерни-снегорини, които вместо да ринат снега само пръскат солена водица колкого не е без хич.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
            И как няма да е зле положението като луга и пясък изобщо не хвърлят! Само ми се разхождят някакви цистерни-снегорини, които вместо да ринат снега само пръскат солена водица колкого не е без хич.
            Аз не съм напускал Манхатън, но вчера никой не си мърдаше пръста там. Дори греблата на снегорините само галеха снега, но не и да проправят път. Опесъчиха към 15.30 часа, а сутринта градския транспорт се беше затапил с няколко автобуса в района на "баничките" и "камъните" в Манхатън...А този сняг беше предизвестен от седмица поне...
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Я да пише някой от североизтока как е там - Добрич, Разград, Варна, Силистра.В Белене като че ли има някакъв напредък. Този път видях снегорини по време на валежа, а по принцип излизат да чистят след като спре да вали. Лошото е, че няма камион, който да разпръсква пясък механично. Пясъкът се хвърля с лопати от ремарке на трактор от двама шерпи, не се разпределя равномерно, а се получават малки легнали полицаи...

Коментар

Humppa написа:
                Я да пише някой от североизтока как е там - Добрич, Разград, Варна, Силистра.В Белене като че ли има някакъв напредък. Този път видях снегорини по време на валежа, а по принцип излизат да чистят след като спре да вали. Лошото е, че няма камион, който да разпръсква пясък механично. Пясъкът се хвърля с лопати от ремарке на трактор от двама шерпи, не се разпределя равномерно, а се получават малки легнали полицаи...
                Нали пишем.... положението е прекрасно в прекия смисъл на думата - красиво, бяло, (снимки после). От вчера е минала само едно пунто с 3-ма бутащи, а в момента се мъчат да изкарат една шкода, ама нямат никакъв шанс. За 1 час са успели само да обърнат колата на 180 (т.е. вместо да се движи на изток, сега се движи на запад), като са минали 15 метра от гаража, шанс да изкачат баира няма никакъв, поне имат шанс да я вкарат обратно в гаража. А, гледам, че са се предали, сега едно рено клио се мъчи да изкачи баира - от първи опит 10 метра от 300 метровата отсечка. Няма бутащи - значи няма шанс. 2-ри опит - 10 метра. Колата спря, чакат се бутащите. Задава се една баба... след нея още 4-5 човека. Реното има шанс да изкачи баира. ... Това са новините от тукА община Аврен е обявила бедствено положение. За щастие има ток и вода Да се надяваме да е така занапред.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И кво стана сега - като "мрънкахме", както го определихте, че в София не се чисти, всички колеги, които не са от София обвиниха едва ли не, че шофьорите са с лоши гуми, че не могат да карат и т.н., но не и общината, сега същите се оплакват, че не им чистили... Странно... Как беше: "Падна 10 сантиметра сняг и се размрънкахте". Че сега и вие така.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    И кво стана сега - като "мрънкахме", както го определихте, че в София не се чисти, всички колеги, които не са от София обвиниха едва ли не, че шофьорите са с лоши гуми, че не могат да карат и т.н., но не и общината, сега същите се оплакват, че не им чистили... Странно... Как беше: "Падна 10 сантиметра сняг и се размрънкахте". Че сега и вие така.
                    че кой мрънка. Аз се радвам даже . А снегът тук е 40 санта, като пътят е изчистен до 20 санта, което не дава много шанс на ниските и тежките коли да излязат. А ако ще стравняваме качеството на почистване във Варна и в София - мисля, че варненци имат повече право да мрънкат. Защото във Варна няма закъсали автомобили при 20 санта сняг, а София едва ли не беше блокирана при 10 санта Айде айде. Варненци са по-добри шофьори, защото и с летни гуми се справят по-добре от софиянци.

Коментар

Еле, рискуваш да си навлечеш неприятности и да заформиш огромен спор.Днес някъде прочетох, че в Добрич имало около метър сняг и навявания...

Коментар

ele написа:
                        .... Варненци са по-добри шофьори, защото и с летни гуми се справят по-добре от софиянци.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

ele написа:
                          Айде айде. Варненци са по-добри шофьори, защото и с летни гуми се справят по-добре от софиянци.
                          Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

А ето и моята улица. Варна, Виница. Не гледайте датата долу, апарата не е настроен, снимани са днеска сутринта към 9, когато успях да се откопая и да излезна от нас на улицата. А иначе таксите и данъците са като за центъра... Поне снега да беше хубав м***а му, а той ситен сипкав като пясък... Представляват снимки на уличката в двете посоки и една снимка, на фона на Чибурашка с преспа по-дълга от нея и малко по-висока...
                            Прикачени файлове

Коментар

Humppa написа:
                              Еле, рискуваш да си навлечеш неприятности и да заформиш огромен спор.Днес някъде прочетох, че в Добрич имало около метър сняг и навявания...
                              Кой е по-добър шофьор ли? Не мисля. Има огромна разлика от 10-20 сантиметра сняг в София и 40-50 тук с навявания над 1-2 метра на места. Самото обявяване на бедствено положение е показателно за обстановката и тя не може да се сравнява с тези в София, за която се изказах, че са виновни калпавите шифьори.П.П.Мисля, че е редно софиянци да престанат да живеят в заблуждението, че само те са единствените добри шофьори. Показателен пример е човека с микрата, който упорито е карал в насрещното на цариградско.... да беше малка уличка да се обърка... пък то....

Коментар

Humppa написа:
                                Я да пише някой от североизтока как е там - Добрич, Разград, Варна, Силистра
                                Снегът спря. Времето е тихо. Вече не вее. Минават снегорини, но не опесъчават и ул."Добрич"-изхода за Добрич изглежда така:
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X