Та да се оплача и аз,Сутринта (към 10:30) ставам и отивам да си върша работа с колата,цялата в сняг,влизам в нея,паля и гледам предния джам на сол , слизам десен фар строшен, обикам около колата,3 срезани гуми.Каскоо ми изтече преди месец и нямах реме да го подновя.Просто споделям поредната ми мъка,за 2 години кво ли не ми се случи от такива ко*еленца,първо седичито ми разбиха за музика,после дедрата на техномаркет под камерите пак за музика(двд-та,тв-та,документи и т.н.),по миналата година в апартамента ми в дружба2 (добре,че само пари бяха взели),миналата година пак опит да влезат в нас докато спя!Та днес и тва с купето ми.Оплаках се и ми се реве вече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната простотия на малоумното ни население
Collapse
X
-
Sev написа:замисли се дали застрахователя няма нещо общо с товаFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Sev написа:замисли се дали застрахователя няма нещо общо с това
Коментар
-
Това с неподновеното Каско се правеше едно време. Сега застрахователите имат достатъчно клиенти за да играят на дребно. Според мен си нервирал някой сельо! Я с музика, я с шумен ауспух, или просто нещо ти има зъб... А Автокаско ще продължавам да си правя докато държа на колата си. Колата ми непрекъснато е на улицата, а и е по пътя е пълно с некадърни шофьори.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
vin_d написа:Sev написа:замисли се дали застрахователя няма нещо общо с това
Коментар
-
Скоро пак имаше оплакване във форума за потрошена кола от колега с току що изтекло каско...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
фабрична музика,която рядко пускам,стандартни гърнета,грам не бучат,иначе е оценена на 12000 и каското беше от рода на 640лв,вноската ми беше,беше на разсрочено по 164лв за по 4 месеца,а за нервирането на некой скапаняк нямам спомени от близките 4-5 години,за това ме навежда мисълта на 99% за каското,ама и да го мисля няма сми,защо как и т.н.
Коментар
-
Имаш пълното ми съчувствие колега...Иначе и с КАСКО нещата не винаги са розови - послендия пример с ДЖЕНЕРАЛИ - отказаха да ми платят боядисване на прена броня - щетата била маломерна - под 100лв а по договор при всяка щета има мое самоучастие 10%, но не по малко от 100лв - демек - щетата е за под 100лв - оправяй се сам...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
profit
Не знам кой е направил мизерията на колегата и дали застрахователя има нещо общо. Само ще ви разкажа за един случай в с. Голяновци (на 20км от София) от миналата година. Не помня кой месец точно, но по стъклата на колите е имало скреж. Една сутрин много народ бяха осъмнали без музика и без акумулатор. На някой нищо не им е пипано, но общото при всички беше, че е била изчегъртвана скрежта върху стикерите!
Коментар
-
vin_d написа:vin_d написа:Sev написа:замисли се дали застрахователя няма нещо общо с това
Коментар
-
Вандалска проява - с повод или по-вероятно без. Както подпалените 1100 коли във Франция в Новогодишната нощ. Това, че двама човека са се оплакали във форума, че им се е случило скоро след изтичане на каското, не показва или доказва абсолютно нищо. А колко коли, които никога не са имали каско, или пък такива с валидно каско, са пострадали през миналата година ?Каското не е панацея, не се заблуждавайте. Ще ви дам два примера за реални наказателни акции, при които пострадалите не могат да получат парите си от каско за съсипаните си коли:- Колата без да се краде, се източва маслото, стартира се двигателят и и се оставя да работи на място, докато блокира. - Чупи се прозорец на колата и вътре се изсипва съдържанието на специализиран автомобил, тип-фекалка. Застрахователят изплаща счупеното стъкло, после със здраве да си я караш колата .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
profit
snake написа:- Чупи се прозорец на колата и вътре се изсипва съдържанието на специализиран автомобил, тип-фекалка. Застрахователят изплаща счупеното стъкло, после със здраве да си я караш колата .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар