Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната простотия на малоумното ни население

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pugsy написа:
    фабрична музика,която рядко пускам,стандартни гърнета,грам не бучат,иначе е оценена на 12000 и каското беше от рода на 640лв,вноската ми беше,беше на разсрочено по 164лв за по 4 месеца,а за нервирането на некой скапаняк нямам спомени от близките 4-5 години,за това ме навежда мисълта на 99% за каското,ама и да го мисля няма сми,защо как и т.н.
    Колега има си такива нещасници бе - ПРОСТО ГИ Е ЯД и за да ти направят мизерията колата са ти потрошили .... едва ли са гледали какво ти изтича и т.нНяма да забравя на времето на тате ладата комшийте как я замерваха от балконите - Защото ги беше яд !!!! Гадни завистливи боклуци !!!! Никога не съм бил толкова озлобен колкото тогава , а бях толкова малък ! Сега порастнах и последва ВЕНДЕТА понеже научихме кой е хвърлял !Разбереш ли кой е никъква милост , просто положението няма да се оправи никога ако всеки си трае !Иначе какво да ти кажа съжалявам ... гадно ми става така като чуя такива неща , просто едва ли ще ти стане по - добре като го чуеш

Коментар

pugsy написа:
      фабрична музика,която рядко пускам,стандартни гърнета,грам не бучат,иначе е оценена на 12000 и каското беше от рода на 640лв,вноската ми беше,беше на разсрочено по 164лв за по 4 месеца,а за нервирането на некой скапаняк нямам спомени от близките 4-5 години,за това ме навежда мисълта на 99% за каското,ама и да го мисля няма сми,защо как и т.н.
      A случайно да си паркирал на "мястото на някой"...Където разбираш ли той винаги там спирал...Слувало ми се е на мен... Добре че още бях в колата като тоя се прибра...Че режел гуми...Не че нямаше място през 1 кола, ама на... той там винаги спирал...
      Браво 1.6 16v 1996
      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

На това място спирам от 2 години,на 10 метра от балкона ми и под лампата,от 2-та входа всеки си знае къде си паркира колата и винаги има място за живущите в този блок.

Коментар

Sev написа:
          замисли се дали застрахователя няма нещо общо с това
          Един приятел, когато си правел каското, не казал, че има някакво невзрачно радио-касетофонче и след два дни същото бе откраднато.дядо Нено
          Fiat Punto 1,1- 1996г.
          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
            Sev написа:
            замисли се дали застрахователя няма нещо общо с това
            Един приятел, когато си правел каското, не казал, че има някакво невзрачно радио-касетофонче и след два дни същото бе откраднато.дядо Нено
            Аз не знам как стоят нещата със застрохавателите,понеже баща ми тази година не си направи каско на колата и така спести близо 1000лева , а нямаше никакви такива премеждия с апаши.Аз си направих само каско за кражба, но с това тъпо маркиране и то излезе около 300 лева.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Миналата година полицата ми не беше заведена, и все едно нямах каско, и 3 месеца не ми се случи нищо лошо, за щастие, после все пак документално нещата се оправиха.

Коментар

Мои приятел си дойде от Португалия при родителите си и харесал новата Ц5 на ситроен купи я и на другия ден беше издраскана с ключ предполагам. Сега пак си идва за нова година и ми расправя че я оправили от застраховката и в Португалия се случило същото само че от другата страна. Е зависливи хора има навсякъде.
                Обичам си работата.

Коментар

Working...
                X