Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за баня (видове плочки)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    Ще ме прощаваш, колега iee ... нищо лично, но като цяло доста време се занимавам с дограма и смея да твърдя, че си много далеч от истината ... А относно негативите да си сложиш плъзгане в банята - сам ще ги видиш след някоя друга година ... не за друго, а просто го правихме преди 7-8 години в офиса и ... просто няма смисъл
    Е кажи къде бъркам, че така нищо не ти разбрах
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Алуминиевото плъзгане не е за баня ... все пак е метал със свръзки, по които има фуги, влиза вода, мухлясва ... Отникъде не е
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
        Алуминиевото плъзгане не е за баня ... все пак е метал със свръзки, по които има фуги, влиза вода, мухлясва ... Отникъде не е
        Аааа......е да прав си, въпреки, че имам познати с такова в банята и от година и нещо не съм чул да се оплакват Ама все пак съм съгласен. И кой е най-добрият вариант? Тънките профилчета, били те алуминиеви или PVC не стават/виждал съм по разни хотели, кво стават след сериозна употреба/, скъпите душкабини пак не са вариант според мен. Няма начин да няма някой достъпен и надежден вариант
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хмм ... и аз съм против тези малките профилчета ... има ... за не малко пари и сполучливи тези китайските ... от плексиглас ли са там от какво са не ги знам ... има ги наистина много сполучливи ... Ако не се лъжа ги вкарваха Интер Керамика, но отдавна вече не бачкам към магазина и ще ви излъжа Ако има някой софиянец, на когото мога да свърша работа ... да се обади ... ще проверя, че даже и цени ще му кажа Аз лично в нас съм със прагче и перде ... Вярно е малко гадно пердето, ама на времето така реших и сега не ми се занимава :D
          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Благодаря на всички колеги,които се отзоваха със снимков материал и коментари по темата.Сега искам да попитам за недостатъци относно матираният фаянс?Има ли такива изобщо?Сякаш повече ми хваща окото матираният.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Грижи нямаш никакви ... само, че за тези пари трудно ще намериш читав ... просто след време от матиран ще стане гланциран ... Ако търсиш матиран - наблегни на качеството И внимавай с пода, да не се хлъзнеш Виж ако има някъде при вас на черол новата серия ... имат добри плочки на що-годе добри цени ... и до 25 лв има Пише се "Cerol" Ако държиш - другата седмица мога да ти направя снимки
              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Този,който аз гледах беше испански.Не знам коя фирма е производител,но и как да наблегна на качеството,като не знам коя фирма е добра и коя не?

Коментар

Ще кажа относно преградата за душа: ние не искахме никакви душ кабини, никакви пластмаси и т.н., банята ни е тясна (много стара сграда), искахме възможно най-финна намеса По списания и сайтове естествено виждаш само готини стъклени прегради, душ кабини никакви, обаче в София по магазините не са и чували за нещо различно от душ кабина.В крайна сметка след много търсене намерихме каквото искахме:- от Хефеле ( http://www.prodes.bg/ ) взехме държачи за стъкло, метални, много красиви. Нямаме отваряща се част, но имат и панти за стъклени врати. Специално за баня са, цял каталог с такива. Говоря за четири държача (два на пода и два на стената), които държат цялото стъкло 200х80 см - няма профили да загрозяват, няма нищо - чисто , ефирно стъкло с четири красиви държача.- в една стъкларница ни отрязаха стъклото, пробиха му дупките за държачите и дойдоха и монтираха цялата работа. Стъклото е специално, така че при счупване си остава цяло и няма опасност. Дебело, здраво и красиво.- на пода сифон ACE http://www.aco.bg/showerdrain_line.html от стена до стена, това е най-скъпият елементВсичко стана перфектно, банята е тясна и всъщност преградихме една част от нея със сифон и стъклена преграда и се оформи страхотно пространство за душа
                  Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

boyo написа:
                    Ще кажа относно преградата за душа: ние не искахме никакви душ кабини, никакви пластмаси и т.н., банята ни е тясна (много стара сграда), искахме възможно най-финна намеса По списания и сайтове естествено виждаш само готини стъклени прегради, душ кабини никакви, обаче в София по магазините не са и чували за нещо различно от душ кабина.В крайна сметка след много търсене намерихме каквото искахме:- от Хефеле ( http://www.prodes.bg/ ) взехме държачи за стъкло, метални, много красиви. Нямаме отваряща се част, но имат и панти за стъклени врати. Специално за баня са, цял каталог с такива. Говоря за четири държача (два на пода и два на стената), които държат цялото стъкло 200х80 см - няма профили да загрозяват, няма нищо - чисто , ефирно стъкло с четири красиви държача.- в една стъкларница ни отрязаха стъклото, пробиха му дупките за държачите и дойдоха и монтираха цялата работа. Стъклото е специално, така че при счупване си остава цяло и няма опасност. Дебело, здраво и красиво.- на пода сифон ACE http://www.aco.bg/showerdrain_line.html от стена до стена, това е най-скъпият елементВсичко стана перфектно, банята е тясна и всъщност преградихме една част от нея със сифон и стъклена преграда и се оформи страхотно пространство за душа
                    А би ли написал каква бе цената на сифона и стъклото?

Коментар

Сина ми се занимава с продажба на всичко за бани и обзавеждане и знам ,че на компютър могат да ти покажат банята как ще изглежда с различни видове плочки и поставени по различен начин и вие си избирате от кой цвят ,модел и така нататък . Достатъчно е да се дадат точните размери на помещението и с компютъра ще направят как ще изглежда помещението и колко точно плочки ще трябват . Предполагам, че тая услуга би трябвало да се прави във всеки по голям магазин за продажба на такива неща.А ето ви линк към сайта направи си сам и може да го разгледате подробно стига да имате свободно време .http://www.napravisam.bg/forum/viewforum.php?f=4
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Дидо, ето ти обещаните от мен снимки - малко се позабавих - ама позабравих Ако ти трябва съвет за окачен таван за банята - обади ми се - позвах едни плоскости които се водят стенна облицовка - стана по хубаво от стандартните окачени тавани - и излезе мнеого евтино.Ако искаш на живо да я видиш банята - обади се - ще пием кафе.Снимките са умишлено полегнали - за да мога да ги сложа по-големи.
                        Прикачени файлове
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                        X