jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към Варненци за бебешка везна
Collapse
X
-
Ми колега, като даваш, деликатно им напомняш, че трябва да се връщат тия неща, те като не се сещат! :D При нас много набързо се появиха чаветата, та общо взето нямахме много време да раздаваме, ама сме решили като приключим с всичко, да занесем атрибутите направо в дома в Кюстендил!Но ако все пак на някого му трябва нещо - няма да го върнем я! :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми колега, като даваш, деликатно им напомняш, че трябва да се връщат тия неща, те като не се сещат! :D При нас много набързо се появиха чаветата, та общо взето нямахме много време да раздаваме, ама сме решили като приключим с всичко, да занесем атрибутите направо в дома в Кюстендил!Но ако все пак на някого му трябва нещо - няма да го върнем я! :D
Коментар
-
lubomm написа:Irka_fihi написа:Ми колега, като даваш, деликатно им напомняш, че трябва да се връщат тия неща, те като не се сещат! :D При нас много набързо се появиха чаветата, та общо взето нямахме много време да раздаваме, ама сме решили като приключим с всичко, да занесем атрибутите направо в дома в Кюстендил!Но ако все пак на някого му трябва нещо - няма да го върнем я! :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:lubomm написа:Irka_fihi написа:Ми колега, като даваш, деликатно им напомняш, че трябва да се връщат тия неща, те като не се сещат! :D При нас много набързо се появиха чаветата, та общо взето нямахме много време да раздаваме, ама сме решили като приключим с всичко, да занесем атрибутите направо в дома в Кюстендил!Но ако все пак на някого му трябва нещо - няма да го върнем я! :D
Коментар
-
@lubomm: Статистически - катастрофи с малка скорост и по-често стават в града. При удар с 50км/час жена ти няма да може да удържи детето и ще си изгризеш топките от нерви, че не си изхарчил едни пари поне него да опазиш. Да не споменавам, че ако някой спре в теб, защото прясно са му отказали спирачките - ще е по-зле за всички. Ако искаш - кошницата е налична и ако детето се вмества до 6 месеца - мога да ти я дам, по-добре отколкото да ми седи и събира прахоляк - връзва се и обезопасява перфектно с колан и на предна и на задна седалка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар