Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към Варненци за бебешка везна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    iee написа:
    От тея изброените нямаме само стола за хранене.......ама него сме го поръчали за подарък Ако все пак стане нужда ще знам на кого да свиркам. Благодарско!
    Ще взема да отворя тема "Родителска взаимопомощ", че в тия смутни времена е грехота да се снасят някви диви кинти за колички по 500лв, столчета и други аксесоари на подобни цифри... Да не казвам и колко бурканчета и шишета AVENT ни останаха здрави
    Хубаво би било такава тема ей и ний след първото дадохме всичко на познати а сега щерката всичко купуваме на ново и е малко нагорнище ама се ядва ,иначе като я изгледаме ще ги дадем на някой който се нуждае (се пак смятам да нямам трето ама )

Коментар

Ми колега, като даваш, деликатно им напомняш, че трябва да се връщат тия неща, те като не се сещат! :D При нас много набързо се появиха чаветата, та общо взето нямахме много време да раздаваме, ама сме решили като приключим с всичко, да занесем атрибутите направо в дома в Кюстендил!Но ако все пак на някого му трябва нещо - няма да го върнем я! :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Ми колега, като даваш, деликатно им напомняш, че трябва да се връщат тия неща, те като не се сещат! :D При нас много набързо се появиха чаветата, та общо взето нямахме много време да раздаваме, ама сме решили като приключим с всичко, да занесем атрибутите направо в дома в Кюстендил!Но ако все пак на някого му трябва нещо - няма да го върнем я! :D
        Права си колежке ама те не се сещат ама и ние не смятахме до скоро да имаме второ а и ние забравихме на кой сме ги дали атрибутите а сега трябва и столче за кола да си купуваме ама не смятам да е ново (засега возим малката така ама ако ме спре чичко полицай ще си хапя банковата книжка )

Коментар

lubomm написа:
          Irka_fihi написа:
          Права си колежке ама те не се сещат ама и ние не смятахме до скоро да имаме второ а и ние забравихме на кой сме ги дали атрибутите а сега трябва и столче за кола да си купуваме ама не смятам да е ново (засега возим малката така ама ако ме спре чичко полицай ще си хапя банковата книжка )
          Колега, ти верно ли смяташ, че полицая ще те глоби щото трябва да си возиш детето обезопасено само заради него??? Не вярвах, че в този форум ще прочета, че някой не си обезопасява детето не заради него си, а заради закона... баси...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            lubomm написа:
            Irka_fihi написа:
            Колега, ти верно ли смяташ, че полицая ще те глоби щото трябва да си возиш детето обезопасено само заради него??? Не вярвах, че в този форум ще прочета, че някой не си обезопасява детето не заради него си, а заради закона... баси...
            Аз съм внимателен човек но това може да се случи някоя беля ,прав си колега ама не съм си взел още и я возим само в града засега

Коментар

@lubomm: Статистически - катастрофи с малка скорост и по-често стават в града. При удар с 50км/час жена ти няма да може да удържи детето и ще си изгризеш топките от нерви, че не си изхарчил едни пари поне него да опазиш. Да не споменавам, че ако някой спре в теб, защото прясно са му отказали спирачките - ще е по-зле за всички. Ако искаш - кошницата е налична и ако детето се вмества до 6 месеца - мога да ти я дам, по-добре отколкото да ми седи и събира прахоляк - връзва се и обезопасява перфектно с колан и на предна и на задна седалка.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
              X