Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към Варненци за бебешка везна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос към Варненци за бебешка везна

Колеги, дали някой от Варна или околноста няма свободна бебешка везна? Искам по възможност да ми услужи с нея за месец-два, за да можем да следим теглото на бебока.Благодаря!
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

не ви ли стига на 15-20 дена като ходите на прегледи да теглите бебока то е задължително

Коментар

lubomm написа:
      не ви ли стига на 15-20 дена като ходите на прегледи да теглите бебока то е задължително
      Бееееее....то, че стига, стига. Ама аз съм любопитен
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

За много години и на ... полудявай - то това да не е прасе да го мериш от любопитство? При нормално хранене ще си наддава правилно и нормално в рамките на консултациите. Баси, ако искаш - кошница за даване - имам, ако искаш - 2 колички - имам, ама везна - не. Имам и овлажнител за въздух
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 уби ме брат уби ме :D :D :D
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Баце, не си създавай излишни главоболия. Още колко неща ще си любопитен да следиш и контролираш... Оставяй го детето да се развива свободно.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Ейййй, кви хора сте значиииии Тя темата беше пусната ей така, малко в стил "нямам, кво да правя в момента", пък вие ме изядохте jenshen73, ква кошница имаш за даване? Ааа овлажнител за въздух си имам, ама май нямам нужда от него
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Чакай бе, не сме те почнали още... Имаш бебе и нямаш к’во да праиш? Интересно...Дай да й звънна на тая твойта жена да й дам насоки с какво да те занимае!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Нашия бебок е много примерен. Спи си по цял ден :D Даже трудно я събуждаме да я нахраним
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

бебе

И да не го храните много с хумана и после със сандвичи и пици че ще стане голямо от малко
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

iee написа:
                      Нашия бебок е много примерен. Спи си по цял ден :D Даже трудно я събуждаме да я нахраним
                      Радвай се, радвай се докато можеш... и аз се хвалих, че нашия бил примерен, та кой ме би през устата... Че като проходи ща питам пак тогаз..."Живота на детето е една изгубена война. Цяла година го караш да каже нещо и да направи една крачка, и цял живот след това го караш да млъкне и да седне на едно място..."

Коментар

bubachko написа:
                        iee написа:
                        Радвай се, радвай се докато можеш... и аз се хвалих, че нашия бил примерен, та кой ме би през устата... Че като проходи ща питам пак тогаз..."Живота на детето е една изгубена война. Цяла година го караш да каже нещо и да направи една крачка, и цял живот след това го караш да млъкне и да седне на едно място..."
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                          Ейййй, кви хора сте значиииии Тя темата беше пусната ей така, малко в стил "нямам, кво да правя в момента", пък вие ме изядохте jenshen73, ква кошница имаш за даване? Ааа овлажнител за въздух си имам, ама май нямам нужда от него
                          Синя - става за носене, става за кола - до 6 месеца мисля, че се водеше. Имам и стол за хранене като почне да сяда - в момента се намира у Белослав - Явор Митевата щерка го ползваше. Имам и 2 колички - скъпа, тежка и гъзарска и една евтина, но ... най-ползвана, че по-лека и не толкоз гъзарска Давам за да не събират прах!
                          Steliyan's Life!

Коментар

От тея изброените нямаме само стола за хранене.......ама него сме го поръчали за подарък Ако все пак стане нужда ще знам на кого да свиркам. Благодарско!
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                              От тея изброените нямаме само стола за хранене.......ама него сме го поръчали за подарък Ако все пак стане нужда ще знам на кого да свиркам. Благодарско!
                              Ще взема да отворя тема "Родителска взаимопомощ", че в тия смутни времена е грехота да се снасят някви диви кинти за колички по 500лв, столчета и други аксесоари на подобни цифри... Да не казвам и колко бурканчета и шишета AVENT ни останаха здрави
                              Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                              X