Колеги, дали някой от Варна или околноста няма свободна бебешка везна? Искам по възможност да ми услужи с нея за месец-два, за да можем да следим теглото на бебока.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към Варненци за бебешка везна
Collapse
X
-
lubomm написа:не ви ли стига на 15-20 дена като ходите на прегледи да теглите бебока то е задължителноТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
За много години и на ... полудявай - то това да не е прасе да го мериш от любопитство? При нормално хранене ще си наддава правилно и нормално в рамките на консултациите. Баси, ако искаш - кошница за даване - имам, ако искаш - 2 колички - имам, ама везна - не. Имам и овлажнител за въздухSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ейййй, кви хора сте значиииии Тя темата беше пусната ей така, малко в стил "нямам, кво да правя в момента", пък вие ме изядохте jenshen73, ква кошница имаш за даване? Ааа овлажнител за въздух си имам, ама май нямам нужда от негоТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Нашия бебок е много примерен. Спи си по цял ден :D Даже трудно я събуждаме да я нахранимТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
bubachko
iee написа:Нашия бебок е много примерен. Спи си по цял ден :D Даже трудно я събуждаме да я нахраним
Коментар
-
bubachko написа:iee написа:Нашия бебок е много примерен. Спи си по цял ден :D Даже трудно я събуждаме да я нахранимТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Ейййй, кви хора сте значиииии Тя темата беше пусната ей така, малко в стил "нямам, кво да правя в момента", пък вие ме изядохте jenshen73, ква кошница имаш за даване? Ааа овлажнител за въздух си имам, ама май нямам нужда от негоSteliyan's Life!
Коментар
-
От тея изброените нямаме само стола за хранене.......ама него сме го поръчали за подарък Ако все пак стане нужда ще знам на кого да свиркам. Благодарско!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:От тея изброените нямаме само стола за хранене.......ама него сме го поръчали за подарък Ако все пак стане нужда ще знам на кого да свиркам. Благодарско!Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар