Jivko Georgiev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купуване на дизел 2ра ръка - мит ?
Collapse
X
-
Kuku написа:Jivko Georgiev написа:Kuku написа:Живко, а ще ни осветлиш ли поне, кой, кога и къде е казал такава глупост?!
Коментар
-
Виж сега колега,аз също бях чувал какви ли не митове за дизеловите автомобили...ама всякакви дивотии ... Накрая се ядосах,викам си от гледане и слушане на идиоти няма да прокопсам,взех това което ми бе на сърце и не съжалявам,каквото и да ми поднесе тая кола-тя ми падна на сърцето,затова я взех.А сега да ти разясня какво бях чувал да дизела и газта от един колега в работата. Казва се Румен,но иронично му викаме Умен(дървен филофоф,всичко знае,всичко може,всичко е видал) Та тоя първо за газта...от как го познавам говореше-аз газ няма да сложа никога,двигателя няма да си спъвам,не искам да го чупя,да ми мирише на гадости...колата ми си е добре на бензин,икономична е,а и да не е разхода не ме притеснява-абдал не съм ,че газ да ползвам,тя е за готвене. Абе ред такива,чак не мога да ги изброя. И преди половин година,тоя внезапно цъфна на работа и гледам отзад на броната вентил за газова ,питам го кво е това и той гордо се бие в гърдите "Сложих газ,,много съм доволен,много икомомично,хората като ми я монтираха сложиха една джиджавка да лъже компютъа ,че да гърми двигателя (преведено-сложили му емулатор,понеже е с пълна инжекция ) Абе много доволен после,дума за газта не дава вече да се каже,било супер. Е какъв е тоя ако не тъпак...Че същия тоя ми ги говореше за дизела -не си купувай,зимата какво ще правиш,няма да иска да пали на студено,ако се чупи нещо струва двойно повече отколкото на бензинова кола,купи си дизел,че да поддържаш все едно мерцедес,като отидеш за смяна консумативи,ще ти отрежат главата щото е дизел. Нафтата у нас не ставала,какво ще правиш ако ти се падне некачествена,ще преебе мотора. На светофар като чакаш ще ти изпадат пломбите,не бъди глупак да си вземаш дизел,не ти трябва." И все в тоя дух плампаше и продължава да говори,но пред мен не смее,нали вече карам дизел )))))))))))))))))))))))))))))))) Ако и твоите приятели и познати са такива псевдоспециалисти-замисли се защо ти ги говорят тия небивалици.Аз съм твърдо за дизела,чуй как мърка един жтд двигател и после пак си помисли,дали не искаш,а да не ти говоря,колко е гот,като напълниш големия резервоар,как минаваш 800км и се чудиш "абе лампата да не е развалена,че още не свети"ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Kuku написа:Jivko Georgiev написа:Kuku написа:Живко, а ще ни осветлиш ли поне, кой, кога и къде е казал такава глупост?!
Коментар
-
paralesa написа:Аз съм твърдо за дизела,чуй как мърка един жтд двигател и после пак си помисли,дали не искаш,а да не ти говоря,колко е гот,като напълниш големия резервоар,как минаваш 800км и се чудиш "абе лампата да не е развалена,че още не свети"
Коментар
-
прави са за дизелите втора ръка хората ,но това важи за всички коли нов внос в дупница и горубляне .Задължително купувай дизелов автомобил с майстор който разбира от тия коли ,наскоро на един приятел за малко да пробутат едно бмв 2005-та година на 600 000 км . Така стои въпросът и с бензиновите де ,като изтрака двигателя ще ти светне лампатафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: Купуване на дизел 2ра ръка - мит ?
Купуване на дизел 2ра ръка - мит ?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Става въпрос именно за митовете които се носят "Да не се купува дизел 2ра ръка" . Моля ви дайте си мнението и се обосновете понеже сериозно се замислям за 1ва лично моя кола след някой друг месец / месеци и силно ме вълнува тази тема ( насочил съм се към Стило 2001-2-3 година ) ако може и конкретно за този модел някой да даде мнение.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
RPWWD написа:JTD двигателите са най-здравото нещо в италианските коли, бе друже И на 400 000 да е, няма проблеми с мотора.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:......... но аз лично, ако си взимам дизел отново 2ра ръка, ще го търя под 100000км и с пълна сервизна история...........SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:BEX---GT написа:......... но аз лично, ако си взимам дизел отново 2ра ръка, ще го търя под 100000км и с пълна сервизна история...........A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар