Ще ти мине засягането, само да ти тръгне камерката.Напиши резултата, ще е интересно и за останалите писали в темата.Успех!--- EDIT ---Оня ... със сините капачки на очите ... той си вади хляба с мишка и клавиатура, аз не. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за PC camera
Collapse
X
-
Камерката тръгна на компа но не можах да пробвам да видя дали ще мога да влизам в паметта и и да чета снимките които прави само като фотокамера че нямам време сега а и нямам батерийки за нея по ръка. А когато е свързана с компа неще да прави снимки самостоятелно. Като си поиграя после ще пиша.
Коментар
-
@lov: Предполагам, че докато е свързана към компютъра няма да може да прави "самостоятелно" снимки - логиката не го позволява - тогава е PC Camera. За да влезеш в паметта - ако не е някое супер китайско дърво - или добавя устройство видимо в My Computer или трябва да избереш режим ако има някакво меню в тази камерка... Само не искай да търсим софтуер, който да ги чете, че и с драйверите си беше зор - виждаш - резултата беше на китайскиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Когато е свързана с компа си излиза опцията направи снимка. И си работи и като уеб камера. И точно в My Computer излиза като устройство. По лощото е че на мен точно като фото апарат ми трябва да я ползвам. Тъкмо паметта и от 20 снимки ме устройва за тази цел. Сега като им смених батериите снима и на дисплея отчита кадрите но не мога да влезна да ги видя. И ако не реша проблема ще трябва да се прежалвам да бастисам за същата цел някакъв по евтин фотоапарат. Имам такъв ще го прежаля но габаритите не ме устройват. А и автофукосировката ми създава проблеми много е бавна а и шумна. Колкото е по елементарно толкова по добро. Трябва ми дори само силуетите да се виждат не търся никакво качество на снимката. Ходене по мъките е мойто ама пусто безпаричие как да прежаля за готово такова устройство $ 300 че и отгоре.
Коментар
-
Виж я какви опции ти дава като я включиш в USB кабела, Camera/Storage дали има. Сещам се що за чудо е това, ма...Steliyan's Life!
Коментар
-
Хвърли едно око на manual-а, може да помогне ...... може и да не http://www.trust.com/products/produc...px?artnr=12541Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:Хвърли едно око на manual-а, може да помогне ...... може и да не http://www.trust.com/products/produc...px?artnr=12541Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Виж я какви опции ти дава като я включиш в USB кабела, Camera/Storage дали има. Сещам се що за чудо е това, ма...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар