Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Случка с КАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами всяка проба се записва в компа им . То е някакво устройство поставено вътре в колата , отиваш и духаш над него и то автоматично отчита съдържанието на алкохол . Не е като тия дрегери дето съм ги виждал едно време да ти го дават извън колата да го надуваш. Може тая кола да е оборудвана с по нова техника ,но това ми го казаха и двамата и няма що да ме лъжат тъй като както казах се познаваме от дълги години. Просто исках да видя 50 грама ракия какво ще покаже след час откакто съм ги изпил но нямах успех.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ей това компютъра е много глупаво нещо, ни приятелство признава ни рушвети . А в същото време може да му бръкнеш в мозъка и да си го програмираш както си искаш
      FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

И все пак колега нека се има в предвид ,че не всеки разбира от разни тънкости пък и не всеки има достъп до някой неща .Те катаджиите ,ако са сперцове по компютрите и могат да правят с тях каквото си поискат ,то няма да работят като катаджии а ще са на по платено място
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Абе да ти кажа ... съмнява ме ... специално на днешно време някой катаджия да отиде да работи друго, без странични предпоставки Наско, наистина и аз знам, че от дрегерите се записва някаде всяка една проба ... уж и при радарите ама ...
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
          X