Обмислям да подменя единичната пасажерска седалка на кемпера с двойна такава. Да сме тримата с бебето отпред. И понеже е кемпер, важно е да може да се минава назад в караванната част, значи един крак разстояние поне да остава. Обаче ми се струва че няма да стане с нормална двойна седалка, като тези от Форд бус например, широка ще дойде.Та оттам и въпроса - правило ли ви е впечатление на някой определен модел да има двойна пасажерска седалка която е по-тесничка? Да не обикалям моргите с рулетката, не че ще ми се размине де, но все пак...предварително проучвам засега. Ето снимка за ориентир какво е положението в кабината. От пазажерската седалка в момента има педя свободно място към вратата и педя в посока скоростния лост която може да се заеме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двойна предна седалка - размери
Collapse
X
-
Ichkin благодаря и за пожеланията, и за отправната точка за седалката.liverpool235, Мерцедеса е 207Д, аз съм мяркал двойни седалки в сходни модели, но мислех че е преправяно. Иначе ако има оригинално ще е супер, особено ако съвпадне с релсите на единичната.Дали някой може да ме ориентира до каква цена в морга ще е нормално и над каква ме правят на бунак?
Коментар
-
liverpool235 написа:А двойната седалка от такъв Мерцедес защо не си потърсиш? Нашия бус е с двойната и има место в твоя случай да минеш назад.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Един приятел има бус 208 (продава се ) и е с двойна седалка . Разбира се , ти имаш избор да вземеш тази , която ще ти е удобна . Както те насочи колегата , към японските Бях се возил в един Транспортер Т4 , сигурно една оригинална седалка нямаше Събрани от какво ли не , заварявани , вързани с тел , нямам думиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
По принцип мястото за краката на средното място не е голям проблем, защото по средата ще е седалката на бебето. За изтеглянето назад - няма много мегдан, защото седалката ще стане пречка при влизане в кемпера през вратата на караванното. Все пак аз се съмнявам да намеря двойна седалка ТОЧНО от Мерцедес, идеята за японските ми се струва добра, избора ми ще е по-голям май.
Коментар
-
ls1 написа:По принцип мястото за краката на средното място не е голям проблем, защото по средата ще е седалката на бебето. За изтеглянето назад - няма много мегдан, защото седалката ще стане пречка при влизане в кемпера през вратата на караванното. Все пак аз се съмнявам да намеря двойна седалка ТОЧНО от Мерцедес, идеята за японските ми се струва добра, избора ми ще е по-голям май.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ls1 написа:Ichkin благодаря и за пожеланията, и за отправната точка за седалката.liverpool235, Мерцедеса е 207Д, аз съм мяркал двойни седалки в сходни модели, но мислех че е преправяно. Иначе ако има оригинално ще е супер, особено ако съвпадне с релсите на единичната.Дали някой може да ме ориентира до каква цена в морга ще е нормално и над каква ме правят на бунак?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Някой дали е наясно как стои законово промяната която мисля да правя (чети първото мнение)? Знам че сега държавата е чувствителна на тема места в колата, ддс-та, порше кайен - баничарка и т.н., но в моя случай не слъгвам държавата с пари, абсолютно всички такси, прегледи, винетки и т.н. си остават същите, кемпера е частен, а не фирмен.Огледах си документите и реално 1+1 пише само в гражданската отговорност и големия талон. Голям талон не съм длъжен да нося, а гражданската се попълва на ръка, 1 и 4 могат да си заприличат написани ръкописно . Или да поемам по пътя технотест-пререгистрация и да дам едни няколкостотин пари?
Коментар
-
Предвид, че не променяш конструктивно колата, не я променяш в клас, който да ощетява държавата - няма смисъл да вкарваш излишни стотачки. В края на краищата на двойната седалка винаги можеш да метнеш едно одеало и да си изглежда като цяла ...Виж, ако беше с Порше Кайен 1+1 - тогава вече щях да те захапя якоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар