Колега да ме извиняваш ,ама не си хич за полицай щом 50 лицеви опори не можеш да направиш .50 даже на оная си работа трябва да можеш да ги правиш А това за стероидите и анаболите е най- голямата глупост на света ако не се занимаваш професионално и не си вадиш хляба с това .Няма нищо по грозно от тяло "изваяно" със стероиди .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малък проблем с лицеви опори
Collapse
X
-
Опитай с креатин, ама не тоя от аптеката... и прави от 3-5 серии по 25 повторения по 5 мин почивка ... тренирай през ден... за да не се претоварваш... 1 месец все пак не е малко(Един приятел с помоща на креатин вдигаше 50 кг от лежанка с 300 зора, в продължение на 3 седмици, стигна до 70 кг. след което го спря, и запази силата си.)Но пак ти казвам не взимай креатин от аптеката щото, ще си прецакаш стомаха !Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
mnpenchev
Airfan написа:Плаша се като чета... то половината народ са алхимици явно. Таки са цакате бъбреците и черния дроб, ама вие си знаете...Аз съм на 31 години, не тренирам от 1999 г, когато се уволних от казармата. Тогава тичах 10 км за 58 минути с кубинки и правех много много лицеви опори и коремни преси (бях в 68-а бригада). Вчера без никаква подготовка извъртях 60 лицеви опори и мога още, коремче имам и не съм във форма. Според мен, ако не си с наднормено тегло, прехода от 30 до 50 лицеви опори ще ти отнеме една седмица ежедневни тренировки. Имам предвид не да блъскаш в залата, а да правиш лицеви опори, от това по-добра тренировка, здраве му кажи. Прави ги на серии с почивки до откат, докато не можеш повече. Мен така ме "научиха" да правя по ужасно много преди 11 години.Поздрави и успех!
Коментар
-
Батка, 64 кила си. Почвай на ден да правиш три серии по 20 повторения. Мен на сън да ме бутнат ще ударя 50 както съм вече 75 кила. Което пак е нищо. С тренировки става работата. Само с ядене и боклуци няма начин. Виж, креатинът пак не е кой знае какво решение. При мен специално преди време започнах да го усещам вече, че действа на 3-ата седмица, след като го бях започнал. До организъм е. Пък и креатинът не ти дава издръжливост. Това се постига с упражнения.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Батка, 64 кила си. Почвай на ден да правиш три серии по 20 повторения. Мен на сън да ме бутнат ще ударя 50 както съм вече 75 кила. Което пак е нищо. С тренировки става работата. Само с ядене и боклуци няма начин. Виж, креатинът пак не е кой знае какво решение. При мен специално преди време започнах да го усещам вече, че действа на 3-ата седмица, след като го бях започнал. До организъм е. Пък и креатинът не ти дава издръжливост. Това се постига с упражнения.
Коментар
-
mnpenchev написа:Airfan написа:Плаша се като чета... то половината народ са алхимици явно. Таки са цакате бъбреците и черния дроб, ама вие си знаете...Аз съм на 31 години, не тренирам от 1999 г, когато се уволних от казармата. Тогава тичах 10 км за 58 минути с кубинки и правех много много лицеви опори и коремни преси (бях в 68-а бригада). Вчера без никаква подготовка извъртях 60 лицеви опори и мога още, коремче имам и не съм във форма. Според мен, ако не си с наднормено тегло, прехода от 30 до 50 лицеви опори ще ти отнеме една седмица ежедневни тренировки. Имам предвид не да блъскаш в залата, а да правиш лицеви опори, от това по-добра тренировка, здраве му кажи. Прави ги на серии с почивки до откат, докато не можеш повече. Мен така ме "научиха" да правя по ужасно много преди 11 години.Поздрави и успех!
Коментар
-
Колегата сигурно лошо му стана, като чете тези работи. Ся ще обясня за стероидите как стоят нещата, та да му е ясно поне кое как е и да си реши дали да посяга или не, защото едно такова решение не бива да се взема за 20 мин.Та значи, най-общо казано в тялото наистина има баланс между мъжките и женските хормони. В мъжкото тяло по принцип е 10:1. С вкарването на анаболни стероиди количеството на мъжки хормони нараства неимоверно и тялото, понеже се опитва да балансира нещата, ако щете вярвайте - почва да произвежда женски хормони. Демек, може да ти порастнат цици например. За това разбира се също има лек, например Нолведекс и други такива, но и тези хапове не са безвредни. Отделно наистина топките ти стават на стафидки, пада и либидото, и това са само част от иначе многото странични ефекти. От стероидния цикъл се излиза обикновено с тестостеронови стимулатори, тъй като именно тестостерона е необходим за възстановяване на баланса в тялото (по време на стероиден цикъл неговите количества намаляват). Та това е само найобщо казано колега, имаш си глава на раменете, помисли си. Аз лично нямам много опит с подобни препарати, от по-сериозните съм пил само кленбутерол и не ми понесе, да не кажа, че си изкарах акъла като почнах да получавам бодежи в сърцето, а имай предвид, че това не е стероид. Правилно хранене и тренировки, плюс някоя качествена, повтарям качествена добавка (креатинова матрица например, или ако щеш един прост трибестан (доста сила дава при сериозни тренировки и пиене 3х2) ще ти свършат идеална работа). Успех!N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Колегата сигурно лошо му стана, като чете тези работи. Ся ще обясня за стероидите как стоят нещата, та да му е ясно поне кое как е и да си реши дали да посяга или не, защото едно такова решение не бива да се взема за 20 мин.Та значи, най-общо казано в тялото наистина има баланс между мъжките и женските хормони. В мъжкото тяло по принцип е 10:1. С вкарването на анаболни стероиди количеството на мъжки хормони нараства неимоверно и тялото, понеже се опитва да балансира нещата, ако щете вярвайте - почва да произвежда женски хормони. Демек, може да ти порастнат цици например. За това разбира се също има лек, например Нолведекс и други такива, но и тези хапове не са безвредни. Отделно наистина топките ти стават на стафидки, пада и либидото, и това са само част от иначе многото странични ефекти. От стероидния цикъл се излиза обикновено с тестостеронови стимулатори, тъй като именно тестостерона е необходим за възстановяване на баланса в тялото (по време на стероиден цикъл неговите количества намаляват). Та това е само найобщо казано колега, имаш си глава на раменете, помисли си. Аз лично нямам много опит с подобни препарати, от по-сериозните съм пил само кленбутерол и не ми понесе, да не кажа, че си изкарах акъла като почнах да получавам бодежи в сърцето, а имай предвид, че това не е стероид. Правилно хранене и тренировки, плюс някоя качествена, повтарям качествена добавка (креатинова матрица например, или ако щеш един прост трибестан (доста сила дава при сериозни тренировки и пиене 3х2) ще ти свършат идеална работа). Успех!
Коментар
-
Бах тая химическа еволюция - за 20 години яко е напреднала... Въпреки, че като гледам бате Арнолд в оная по-другата тема и ми става лошо.А по темата с 25 до 50 лицеви опори за 30 дни - това е най-лесното упражнение поставено като самоцел - никой дори не спомена, че трябва енергия и съвсем малко сила, ако ще е еднократно Шоколад + няколко енергийни напитки час преди изпита или ... по-правилното:ежедневни лицеви опори - първият ден - колкото може, а в нашият случай - 25, следващият +1 и така се увеличава. Разбира се неправилно е да се првят опити след 5-6 минути - най-добре след 15-20 минути почивка. Аз лично така успявам да изляза от "физическа" криза и от 40 лицеви в началото за месец без да се напъвам особено стигам до 100. Правилната сехма за задържане на резултата е с подобряване на дишането и спиране на "биричката" за месец...25+1 х 3 в първия ден26+1 х 3 втория денИ така до 30тия.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
evgeni85 написа:sachma написа:Колегата сигурно лошо му стана, като чете тези работи. Ся ще обясня за стероидите как стоят нещата, та да му е ясно поне кое как е и да си реши дали да посяга или не, защото едно такова решение не бива да се взема за 20 мин.Та значи, най-общо казано в тялото наистина има баланс между мъжките и женските хормони. В мъжкото тяло по принцип е 10:1. С вкарването на анаболни стероиди количеството на мъжки хормони нараства неимоверно и тялото, понеже се опитва да балансира нещата, ако щете вярвайте - почва да произвежда женски хормони. Демек, може да ти порастнат цици например. За това разбира се също има лек, например Нолведекс и други такива, но и тези хапове не са безвредни. Отделно наистина топките ти стават на стафидки, пада и либидото, и това са само част от иначе многото странични ефекти. От стероидния цикъл се излиза обикновено с тестостеронови стимулатори, тъй като именно тестостерона е необходим за възстановяване на баланса в тялото (по време на стероиден цикъл неговите количества намаляват). Та това е само найобщо казано колега, имаш си глава на раменете, помисли си. Аз лично нямам много опит с подобни препарати, от по-сериозните съм пил само кленбутерол и не ми понесе, да не кажа, че си изкарах акъла като почнах да получавам бодежи в сърцето, а имай предвид, че това не е стероид. Правилно хранене и тренировки, плюс някоя качествена, повтарям качествена добавка (креатинова матрица например, или ако щеш един прост трибестан (доста сила дава при сериозни тренировки и пиене 3х2) ще ти свършат идеална работа). Успех!N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:evgeni85 написа:sachma написа:Колегата сигурно лошо му стана, като чете тези работи. Ся ще обясня за стероидите как стоят нещата, та да му е ясно поне кое как е и да си реши дали да посяга или не, защото едно такова решение не бива да се взема за 20 мин.Та значи, най-общо казано в тялото наистина има баланс между мъжките и женските хормони. В мъжкото тяло по принцип е 10:1. С вкарването на анаболни стероиди количеството на мъжки хормони нараства неимоверно и тялото, понеже се опитва да балансира нещата, ако щете вярвайте - почва да произвежда женски хормони. Демек, може да ти порастнат цици например. За това разбира се също има лек, например Нолведекс и други такива, но и тези хапове не са безвредни. Отделно наистина топките ти стават на стафидки, пада и либидото, и това са само част от иначе многото странични ефекти. От стероидния цикъл се излиза обикновено с тестостеронови стимулатори, тъй като именно тестостерона е необходим за възстановяване на баланса в тялото (по време на стероиден цикъл неговите количества намаляват). Та това е само найобщо казано колега, имаш си глава на раменете, помисли си. Аз лично нямам много опит с подобни препарати, от по-сериозните съм пил само кленбутерол и не ми понесе, да не кажа, че си изкарах акъла като почнах да получавам бодежи в сърцето, а имай предвид, че това не е стероид. Правилно хранене и тренировки, плюс някоя качествена, повтарям качествена добавка (креатинова матрица например, или ако щеш един прост трибестан (доста сила дава при сериозни тренировки и пиене 3х2) ще ти свършат идеална работа). Успех!
Коментар
-
И това го има. Както обичам да казвам - безплатен обяд няма. Всеки си преценя сам за себе си, аз лично за 25 лицеви не бих почнал да се боцкам. Е, сега тия дето искат след 3-4 месеца да изглеждат като манекени няма да ги интересува, че на 60г. сигурно ще получат инфаркт, че може да нямат деца, канцерогенните ефекти на стероидите и т.н.То ако беше хем полезно, хем приятно, всеки щеше да е културист.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Airfan написа:svetkos_ написа:Батка, 64 кила си. Почвай на ден да правиш три серии по 20 повторения. Мен на сън да ме бутнат ще ударя 50 както съм вече 75 кила. Което пак е нищо. С тренировки става работата. Само с ядене и боклуци няма начин. Виж, креатинът пак не е кой знае какво решение. При мен специално преди време започнах да го усещам вече, че действа на 3-ата седмица, след като го бях започнал. До организъм е. Пък и креатинът не ти дава издръжливост. Това се постига с упражнения.
Коментар
-
mnpenchev написа:Airfan написа:Плаша се като чета... то половината народ са алхимици явно. Таки са цакате бъбреците и черния дроб, ама вие си знаете...Аз съм на 31 години, не тренирам от 1999 г, когато се уволних от казармата. Тогава тичах 10 км за 58 минути с кубинки и правех много много лицеви опори и коремни преси (бях в 68-а бригада). Вчера без никаква подготовка извъртях 60 лицеви опори и мога още, коремче имам и не съм във форма. Според мен, ако не си с наднормено тегло, прехода от 30 до 50 лицеви опори ще ти отнеме една седмица ежедневни тренировки. Имам предвид не да блъскаш в залата, а да правиш лицеви опори, от това по-добра тренировка, здраве му кажи. Прави ги на серии с почивки до откат, докато не можеш повече. Мен така ме "научиха" да правя по ужасно много преди 11 години.Поздрави и успех!
Коментар
-
Въй мале майко мила !Човека искаше да направи 50 лицеви опори ... абе 50 лицеви опори бе пичове ... До колкото разбрах, не е тръгнал да дърпа Тирове, да обръща гуми, да вдига 230 кг. камъни ... Нали не си общак с желание да загърбиш добрия стар багер и да ринеш с ръце ?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар