Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малък проблем с лицеви опори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: малък проблем с лицеви опори

evgeni85 написа:
    nai7 написа:
    kkarakashev написа:
    получи се малък проблем. за един испит ми трябва да направя 50 лицеви опори а в момента зациклям на 25. тва ако става е за срок максимум от месец - до края на януари. Има ли начин независимо дали е само с тренировки или и с хапчета каквито и да са да се постигне този резултат. а ако има някакво значение сам 64 кг.мерси за савета ако някой го даде. или да си тарся фитнес инструктор.
    Аз мога да ти дам съвет намираш си 2 инжекции Ретаболил или Декадараболил на месеца се бият 2 инжекции,малко са вредни но само ако прекалиш със тях,например ако ги биеш много дълго време така че няма опастност от 2.Тези инжекции дават много сила аз във момента си бия Декадараболил и вземам хапчета Станокс но те са за качване на килограми.Гарантирам ти голям успех това са анаболи.
    За деката 3 инжекции седмично ти е пика (100мг. на ампула) а ретаболила ти трябват 6 (50мг. ампула) По сами действието им е слабо,трябва да се комбинират със друг инжексионен препарат и с хапове (сустанон 250 или онмадрен 250, анабол таблет) Това както си му го написал нищо няма да му помогне... Бих го посъветвал да не бърза със анаболните стреоиди а да си купи Суроватъчен протеин, аминокиселини BCAA+ разклонена верига и задължително креатин монохидрат, а ако е мераклия да се боде, да си взема кутия със 10 ампули витамин Б12 и фолиева киселина и да се боска 5 всеки ден и 5 през ден в задника (глутеалния мускул). Ама дез правилно хранене сън и тренировки.. да забрави
    Аз не искам много да прекалявам затова само по 2 инжекции си бия на месец,комбинирам ги със хапчета "Стромба" или "Станокс" също и Б12 но от скоро.

Коментар

Не ти изобщо не прекаляваш само 2 анабола си праскаш на един път, нищо че стромбата (анавар ако не се лъжа) е на хапчета, таман за черния дроб...Аз мисля, че чак на стероиди не е добре да го слагате човека, ами ако имат тестове за допинг там?по-добре добър хранителен режим и някоя креатинова матрица и/или азотен буустър. Това за сила и малко маса, ама стероиди чак...
      N.Y. State of Mind

Коментар

kkarakashev написа:
        който попита испита е физичесли и е за полицията. преди и аз сам правил по около 70-80 без да се натоварвам ама тва беше кат бях на 18. сега от 5-6 години само на седалката на камион и нисхто по тежко от чашка с бира......... ако сам честен не ме интересува цената на това да покрия нормативите, ако трябвя да си бия и анаболи или там де да знам ко - никога не ми е било до главата ((
        Стегни се бе човек, да не си на 80-90 години!!! За 1 месец не 50, а 100 трябва да правиш.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

що не му давате съвети на човека,без да му давате наклон на трибуквието...той сам ще си избере начина и явно твърво мисли за стимуланти,тогава препоръчайте му такива.Според мен също ще успееш и без стимуланти,но ако с тях ще си по уверен в себе си,вземи ги в норми. Има специализирани страници,ако питаш мен,потърси с гугъл,тук все пак е автомобилен форум,макар и всички да разбираме от всичко-нали сме българи
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Ние не просто разбираме от всичко - НАЙ-ДОБРИТЕ сме във всичко
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ей всички само за хапчета говорите. Ако за това време дето си се чудил кви хапчета да вземеш, беше тренирал сега щеше да ги правиш 50 лицеви опори, всичко е до тренировки и желание, само че има големи "разбирачи" , които си мислят че взимат вълшебни хапчета и готово, стават културисти едва ли не. Смешници.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                Ей всички само за хапчета говорите. Ако за това време дето си се чудил кви хапчета да вземеш, беше тренирал сега щеше да ги правиш 50 лицеви опори, всичко е до тренировки и желание, само че има големи "разбирачи" , които си мислят че взимат вълшебни хапчета и готово, стават културисти едва ли не. Смешници.
                Виж сега колега незнам дали съм смешник но ще ти кажа че за месец и полвина със тези хапчета и тези инжекции качих 6 кг.Наречи ме разбирач но аз така ги разбирам нещата,всеки си има право на мнение колегата попита аз му казах един от начините поне за мен,а ти ако искаш хапвай си спанак може и на Попай моряка да заприличаш и не 50 ами 500 да правиш.

Коментар

Няма значение колко кила си а как изглеждат като физика. То за месец и половина може не 6, а 20 кила да се качат, ама като заприличаш на свиня после какъв е ефекта.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                    Няма значение колко кила си а как изглеждат като физика. То за месец и половина може не 6, а 20 кила да се качат, ама като заприличаш на свиня после какъв е ефекта.
                    Няма значение не ми се спори всеки си има мнение ти си за чиста сила без анаболи,аз си искам бързи резултати.Както казах наясно съм на какво вреди и как ми се отразява но като стигна 85-90 кг и спирам със тях после само натурално.

Коментар

nai7 написа:
                      fiatmaniak написа:
                      Няма значение не ми се спори всеки си има мнение ти си за чиста сила без анаболи,аз си искам бързи резултати.Както казах наясно съм на какво вреди и как ми се отразява но като стигна 85-90 кг и спирам със тях после само натурално.
                      На твое място-ще се прежаля за изпита, но после-вземи се в ръце и влизай във форма.
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Ако питате мен- темата е за затваряне. Смешно е да си тръгнал да ставаш полицай, а да търсиш съвети по форумите за нещо толкова елементарно и при това преди време да си правил по 70-80?! А за колегата nai7- като ти гледам надписа на аватара "за природата" нещо не ми се връзва със зоба, ама както на няколко пъти каза- ти си знаеш. Обаче съм изумен колко лесно предлагате химия все едно са шоколадови бонбони. Утре ако някой закъса със здравето какъв съвет ще му дадете? А ако някой уж не закъса и чувствайки се ненадминато прекрасно се окаже, че няма нито един жив сперматозоид какво ще го посъветвате? Не на мене тия "стигна ли до 85-90 и спирам", защото тоя филм съм го гледал и края е малко по-различен. Нооо всеки си има глава на раменете от една страна, а от друга народа го е казал: "Предупреден човек- наполовина спасен."

Коментар

nai7 написа:
                          fiatmaniak написа:
                          Когато ги спреш и почнеш натурално, ти трябва максимум месец и се губи всичко постигнато със стероидите, само пораженията върху здравето остават. Трябва да уточним и какво значи натурално. За мен това е, всичко което е позволено от МОК. Дори после да пиеш най-скъпите протеини, витамини, разни билки и всички позволени добавки (креатин, глутамин и т.н.), пак ще си много далече от резултатите със стероидите. Няма професионален спорт без химия, но моето мнение е, че за 50 лицеви опори може и без. Не искам да поучавам никой, но винаги съм се чудил на хора, които се "зобят", само за да се гледат в огледалото, без да са професионални спортисти и да си вадят хляба с това.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Плаша се като чета... то половината народ са алхимици явно. Таки са цакате бъбреците и черния дроб, ама вие си знаете...Аз съм на 31 години, не тренирам от 1999 г, когато се уволних от казармата. Тогава тичах 10 км за 58 минути с кубинки и правех много много лицеви опори и коремни преси (бях в 68-а бригада). Вчера без никаква подготовка извъртях 60 лицеви опори и мога още, коремче имам и не съм във форма. Според мен, ако не си с наднормено тегло, прехода от 30 до 50 лицеви опори ще ти отнеме една седмица ежедневни тренировки. Имам предвид не да блъскаш в залата, а да правиш лицеви опори, от това по-добра тренировка, здраве му кажи. Прави ги на серии с почивки до откат, докато не можеш повече. Мен така ме "научиха" да правя по ужасно много преди 11 години.Поздрави и успех!

Коментар

За повторенията до отказ имам отрицателно мнение, особено що се отнася до явно нетрениран човек като колегата. Твърдо против съм и срещу каквото и да е зобене. Живеем един живот все пак. После да няма: "А сега кажете, де са ми мъ... ушите ?" .
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                                За повторенията до отказ имам отрицателно мнение, особено що се отнася до явно нетрениран човек като колегата. Твърдо против съм и срещу каквото и да е зобене. Живеем един живот все пак. После да няма: "А сега кажете, де са ми мъ... ушите" .
                                Може, не съм специалист, но от 60 човека всички станахме машинки до един, т.е. при нас подейства.

Коментар

Working...
                                X