абе знаете ли някоя програма за правене на лицеви опори ??че старата не ми върви с вистата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малък проблем с лицеви опори
Collapse
X
-
tomazo написа:абе знаете ли някоя програма за правене на лицеви опори ??че старата не ми върви с вистата
Коментар
-
Kuku написа:И аз не мога да направя 50 лицеви.... Ей сега пробвах в офиса и всички ме гледат като БЕЗполезно изкопаемо
Коментар
-
Ходя вече година и половина редовно на фитнес.Не съм и помислял за никаква химия. С воля и желание всичко се постига. Резултатите идват бавно, но сигурно и определено мотивацията, когато се виждаш преди и сега е незаменима Предлагам колегата да го постигне заради себе си, а не заради глупавия изпит! Така е по-лесно и по-мотивиращо== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Ходя вече година и половина редовно на фитнес.Не съм и помислял за никаква химия. С воля и желание всичко се постига. Резултатите идват бавно, но сигурно и определено мотивацията, когато се виждаш преди и сега е незаменима Предлагам колегата да го постигне заради себе си, а не заради глупавия изпит! Така е по-лесно и по-мотивиращоВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Слав написа:Ходя вече година и половина редовно на фитнес.Не съм и помислял за никаква химия. С воля и желание всичко се постига. Резултатите идват бавно, но сигурно и определено мотивацията, когато се виждаш преди и сега е незаменима Предлагам колегата да го постигне заради себе си, а не заради глупавия изпит! Така е по-лесно и по-мотивиращо
Коментар
-
Абе к’ви добавки бе брат ми аре стига бе ... на времето добавки имало ли е ... стига брат моля ти се ... уважаааами съ !Да папка просто повечко, да слага месце тук там ... извинявай ама ... СТИГА бе ... 50 лицеви опори и ти сега ще му правиш схеми на протеинчета креатинчета ... абе секви акота ... Ся ... остави мойто мнение за тези неща ама ... к’во значи нищожен резултат ... аз на времето като блъсках сериозно се прибирах от фитнес и изяждах една ОГРОМНА пица 12 парчета ... Дали ми трябваха добавки ... ?!?!?! Аре стига ... мълчах, ама след това направо ми бръкна точно в нервата ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Абе к’ви добавки бе брат ми аре стига бе ... на времето добавки имало ли е ... стига брат моля ти се ... уважаааами съ !Да папка просто повечко, да слага месце тук там ... извинявай ама ... СТИГА бе ... 50 лицеви опори и ти сега ще му правиш схеми на протеинчета креатинчета ... абе секви акота ... Ся ... остави мойто мнение за тези неща ама ... к’во значи нищожен резултат ... аз на времето като блъсках сериозно се прибирах от фитнес и изяждах една ОГРОМНА пица 12 парчета ... Дали ми трябваха добавки ... ?!?!?! Аре стига ... мълчах, ама след това направо ми бръкна точно в нервата ...
Коментар
-
evgeni85 написа:Ichkin написа:Абе к’ви добавки бе брат ми аре стига бе ... на времето добавки имало ли е ... стига брат моля ти се ... уважаааами съ !Да папка просто повечко, да слага месце тук там ... извинявай ама ... СТИГА бе ... 50 лицеви опори и ти сега ще му правиш схеми на протеинчета креатинчета ... абе секви акота ... Ся ... остави мойто мнение за тези неща ама ... к’во значи нищожен резултат ... аз на времето като блъсках сериозно се прибирах от фитнес и изяждах една ОГРОМНА пица 12 парчета ... Дали ми трябваха добавки ... ?!?!?! Аре стига ... мълчах, ама след това направо ми бръкна точно в нервата ...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Цял живот съм потренирвал. Какво ли не ... Не си представям живота без спорт. Никакви по-силни "стимуланти" от мултивитамини и шоколад не съм употребявал. Не съм постигнал кой знае какво, но на плажа не се срамувам как изглеждам, дори на 42 г.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колега разлика правим между хранителна добавка и другите пумий - няма лошо за това се казва хранителна добавка за да ти добави това което храната неможе или не че неможе ами просто толкова пари нямаме за да поемем всичко само с храна Аз мразя другите неща - има хора Метан си бият , стероиди вземат какво ли не .... за мен това е глупаво понеже знам на какво приличаш после и отвън и от вътре Особено отвътре !Колегата сигурно вече може да ги прави 50 лицеви а пък докато темата замре тотално сигурно ще може и 100 :D :D :D :D
Коментар
-
Re: малък проблем с лицеви опори
kkarakashev написа:получи се малък проблем. за един испит ми трябва да направя 50 лицеви опори а в момента зациклям на 25. тва ако става е за срок максимум от месец - до края на януари. Има ли начин независимо дали е само с тренировки или и с хапчета каквито и да са да се постигне този резултат. а ако има някакво значение сам 64 кг.мерси за савета ако някой го даде. или да си тарся фитнес инструктор.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Чета, чета и се чудя да се смея ли да плача ли... За някакви си 50 лицеви опори изкарах едно медицинско образование. Какви мускули и каква сила трябва за едно такова "неистово усилие"? Та това се постига за 20-30 дни тренировка - особено от млад, в разцвета на силите си човек - като този задал въпроса. Слушай, приятелю, щом си решил да ставаш полицай то тогава ти ТРЯБВА да можеш да правиш тези 50 лицеви опори и не само толкова и не само тях! Трябва да можеш да правиш много повече усилия и то в продължение на много, дълги години. Не знаеш ли, че всяка година ще трябва да защитаваш постигнатото, което с натрупването на годините, респективно на килограмите, ще става все по-трудно? Че ти сега ако с анболи и пр. глупости се промъкнеш на изпита, какво ще правиш на 50 год., когато трябва да се явиш на изпит по физическа? Ще се пенсионераме ли? Извинявам се за резкия тон, но щом на тези години те затрудняват 25 лицеви опори се замисли сериозно за физическото си състояние. Ех, ако беше карал поне 9 месеца казарма гарантирам, че този проблем нямаше да съществува и нямаше да чешем клавиатурите...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар