Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой как изпрати годината...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой как изпрати годината...

Хубаво или лошо? Какви са спомените ви? Какво ще остане трайно в съзнанието... За мен годината като цяло беше страхотна. Имаше и много зле моментти, но имаше и такива при които ми се е искало да хвана гората и да изям първите 10 гъби които ми излезнат на пътя... Днеска обаче беше капката която преля чашата, та направо ми се реве, като имам представа, че точно това ще си го отнеса и като проблем догодина... Тръгнахме със жената и бебо на новогодишен пазар. Радостни се качихме на колата и запрашихме към Практикер/Пикадили/Технополис - дет се вика сичко наедно. По едно време колата взе да се държи странно - кара си гладко и направо и изведнъж - волана почва да бие и се едно ще ми изпадне предното ляво търкало... Бре мамаму, ами сега? Лека полека стигнахме (почити бяхме вече там), обадих се на ///// и той вика - "М-м-н-м, намирисва мина външно каре"... ама няма страшно няма как да падне колелото. Напазаръвахме, качихме се пак в колата и с 30 еваш-еваш се запътихме към вкъщи. Реших да се отбия до едно магазинче по път, беше затворено и таман почвам да прави обратен да се доприберем и до там. Отпред изхруптя на метал, извева на умряло и колата не мръдна повече... спуснах я леко до тротоара, загасих и слязох да вида какво е станало и мдам... ето какво събрах изпод нея и на няколко метра по-напред където стана трясъка.... Додоха, изтеглиха ме и сега зи гледам железата и си викам мамка му и година, целата на напрежение и завърши с красив фойерверк... Еми това е. Весело посрещане на празника, дано тая каръщина свърши, ама като се замисля, че ще започна новата с ремонти...
    Прикачени файлове

Аз пък монтирах АГУ и то много успешно.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз пък си купих Алфа 156, почнах нова работа и нещо като частен бизнес! Като цяло съм доволен от изминалата година...ПП Запознах се и с много момчета от Фиат Форума, което също ме направи по-богат
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

през тая годинка се сдобих с фиата и още куп други неща....не мога да се оплача
        ex.Мареа ТД100

Коментар

С много приливи и отливи и много неприятен край .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Общо взето цялата година мина долу горе добре но края и щесе на косъм да стане ужасен.

Коментар

Като цяло година бих я категоризирал като добра. Нямаше неприятни моменти. Ще я запомня определено с покупката на жилище.Дано новата 2010 ми донесе още повече сбъднати мечти! - ТОВА ГО ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ НА ВСЕКИ!!!
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Честита ви Нова Година!Само хубави неща да ви се случват!За мен старата бе по-скоро лоша-изгоря ми Пунтото,купих друго,което в момента е в бокса/даже след малко тръгвам да го правим/ и така.Винаги след лошото идва хубаво,така че съм оптимист.
                PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Годината за мен беше много добра, гарнирана с малко неприятни моменти, но не толкова, че да развалят общото впечатление. Ще я запомня с много пътувания.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

С хубави и с лоши.Малко повече бяха лошите,но "нова година-нов късмет" !
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Не искам да се сещам за 2009г. дори вече... и дано не се повтаря никога...Ще я свързвам със смъртта на 3-ма близки, едната от които след продължителна агония - 9 операциии му правиха. Отделно сериозни здравословни проблеми и оперативни намеси на друг много близък...Покрай тези неща-малката е лъчът радост и надежда.А... и кораба си купих последните месеци...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ЛЛ

Три дни след срещата на ,,Бачо Киро,,спуках апандисит после перитонит щото е бил спукан повече от денонощие,три часа операция ,четири дни ,,ОАРИЛ,,после в отделението,една камара маркучи в стомаха,промивки и тн.Случих на хирург-Д-р Славчев от Търговищката МБАЛлЖив и здрав да е.Освен това за нищо не са ми поискали и стотинка. Само почерпих на изписването.Иначе във финансов аспект-не по-лошо от друга година да не кажа по-добре. Много здраве на всички и повече усмивки.
                        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Ами 2009 беше както хубава така и лоша Ама то без едното няма да го има другото :D Иначе като цяло е успешна в личен план - Уча това , което искам колата не ме тормози , нови хора , нови приятели абе хубава си беше 2009 просто трябва да виждаме чашата "Наполовина пълна" Много успешна 2010 пожелавам на всички И по 1 чисто нов Фиат

Коментар

Не искам и да се сещам за миналата 2009-та. Ужасно, ама ужасно тежка година. Чак не ми се говори.Снощи посрещнах с огромна надежда новата. Дано малко да се кротнат нещата и нещо да се подобри, че........

Коментар

Общо казано-много добре. Купихме ФИАТ-а, запознахме се с нови хора- ХУБАВИ хора. Бях в еуфория когато станеше дума за срещи. В този ред на мисли - много хубаво не е на хубаво. На 30.12.2009 нещо ми се прецака климатика- не е болка за умиране, но защо да е така? Изпращам старата година с чувство на удовлетвореност. И нека да се оправдаят и сбъднат всички надежди и мечти през Новата 2010 Година.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                              X