Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ ... Уиндоус !
Collapse
X
-
-
Е четете бря ... дзверове :DКазах ви, че за сега съм го закрепил, и ако има нещо - някой колега на майка ми ще го оправя ... само таз седмица от замундата ще я сваля като се прибера, че от тука явно вече всякакъв достъп изчезна и няма как да я сваля ... та после ще я запиша на диск и ще я изпратя на майка ми Инсталацията си мисля, че не е кой-знае колко трудна и ще се справят тука големите специалисти Да не съм компютър и те да ме оправят Малоун - не се мъчи да го дириш т’ва животно ... вече няма за кога да го свалям ... В петък си пътувам Айде поздрави от ходжата имате тука ... и то по 5 пъти на ден :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
@IchkinХубаво, радвам се, че не си разочаровал русата си майка. Свирни пак, ако има нещо.@Jivko GeorgievРадвам се, че смекчи малко тона, успех ти желая. И в ученето и в практическите занимания.По обективни причини имам поглед и върху двете и те съветвам да имаш доверие на собствения си опит и ... винаги да се стремиш да изпревариш преподавателите си със знания.Последното изобщо не е трудно, имам предвид IT сектора конкретно в България.Само чети, чети и се интересувай. Има една максима, която помня от едно време, писали са я хора легенди в IT познанията:"Няма как да научиш едно нещо, без да си го ’строшил’ доста пъти".Имаха предвид, тестваш, осираш положението, преинсталираш. Пак тестваш, пак всичко на салата и отново. Друг начин няма.Така че ... keep walking, както казваше Харви Кайтел в една реклама ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:@IchkinХубаво, радвам се, че не си разочаровал русата си майка. Свирни пак, ако има нещо.@Jivko GeorgievРадвам се, че смекчи малко тона, успех ти желая. И в ученето и в практическите занимания.По обективни причини имам поглед и върху двете и те съветвам да имаш доверие на собствения си опит и ... винаги да се стремиш да изпревариш преподавателите си със знания.Последното изобщо не е трудно, имам предвид IT сектора конкретно в България.Само чети, чети и се интересувай. Има една максима, която помня от едно време, писали са я хора легенди в IT познанията:"Няма как да научиш едно нещо, без да си го ’строшил’ доста пъти".Имаха предвид, тестваш, осираш положението, преинсталираш. Пак тестваш, пак всичко на салата и отново. Друг начин няма.Така че ... keep walking, както казваше Харви Кайтел в една реклама ...
Коментар
-
Възрастен ще викаш на баща си! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
...
Може и да няма нужда вече, ама за всеки случай по въпроса за XP:http://hardwarebg.com/forum/showthre...=1&prevCl=trueFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Ichkin написа:А бре ... хакерчетата на батко ... Ае да ме светнете - някоя програма за виртуални дискове, която да работи на Уиндоус 7 ??.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
@Malone: Само дето нийде не пише какво правим с *.iso файл? Или по-зле, някоя комбинация от сорта на *.cue + *.bin... Тая майкрософтска боза е само за VHD дискови имиджи създадени с този инструмент - т.е. не е универсална. @Ichkin: Мисля, че daemon tools вече поддържа и Windows 7, а аз лично съм пробвал това: http://www.magiciso.com/tutorials/mi...c-overview.htm, има версия за Windows 7 x86/x64 Edition. Поддържа най-популярните типове имиджи.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар