LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ ... Уиндоус !
Collapse
X
-
Явно за седмицата е имал в предвид ... ама аз не знам как да избера Уиндоуса ... да има не знам си к’ви драйвери :DСвалих ... http://thepiratebay.org/torrent/5199...ED_GENUINEЩе свърши ли работа или ... нема да го бъде ... не за друго а от Замундата е тегаво свалянето ... Иначе от 7цата ... и аз съм със 7 и нямам ник’ви оплаквания до сега ... ама има време Като издържи 8 години без преинсталация и ник’ви формати и тем подобни както издържа ХР-то на кочината в нас ... тогава ще кажа евала П.П. : А похвалих ли се, че съм програмистFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Явно за седмицата е имал в предвид ... ама аз не знам как да избера Уиндоуса ... да има не знам си к’ви драйвери :DСвалих ... http://thepiratebay.org/torrent/5199...ED_GENUINEЩе свърши ли работа или ... нема да го бъде ... не за друго а от Замундата е тегаво свалянето ... Иначе от 7цата ... и аз съм със 7 и нямам ник’ви оплаквания до сега ... ама има време Като издържи 8 години без преинсталация и ник’ви формати и тем подобни както издържа ХР-то на кочината в нас ... тогава ще кажа евала П.П. : А похвалих ли се, че съм програмист
Коментар
-
Ichkin написа:Ще свърши ли работа или ... нема да го бъде ... не за друго а от Замундата е тегаво свалянето ...
Коментар
-
LiGuru написа:Ichkin написа:Ще свърши ли работа или ... нема да го бъде ... не за друго а от Замундата е тегаво свалянето ...
Коментар
-
А е ... аре те помоля да дадеш няк’во линкче от този сайт дет показах, че ... много са уиндоусите и не знам ко да ги прая ... Иначе, Живко /На Вие говоря само на Майка ми :D/ В Кувейт съм и за т’ва ... тука нямат алкохол ... празнуват по друго време ... не е нова година кат нова година ... Ама виж друго си е ... утре кат стана ще отида на басейн Лигуру, програмирането ми е силно горе-долу колкото хокея на лед ... нито кънки съм обувал, нито стик съм държал ... Подочул съм от даскалката, докато играя Дота в час нещо като интежер и ... т’ва ми еFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Ichkin написа:А е ... аре те помоля да дадеш няк’во линкче от този сайт дет показах, че ... много са уиндоусите и не знам ко да ги прая ... Иначе, Живко /На Вие говоря само на Майка ми :D/ В Кувейт съм и за т’ва ... тука нямат алкохол ... празнуват по друго време ... не е нова година кат нова година ... Ама виж друго си е ... утре кат стана ще отида на басейн Лигуру, програмирането ми е силно горе-долу колкото хокея на лед ... нито кънки съм обувал, нито стик съм държал ... Подочул съм от даскалката, докато играя Дота в час нещо като интежер и ... т’ва ми е
Коментар
-
Тези Тошиби би трябвало да имат емулация на IDE диск в БИОСа. Чел съм обаче, че ХР-то не работи добре с тази емулация. Виж тази тема: http://forums.computers.toshiba-euro...ssageID=166455
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:LiGuru немога да те разбера..... да пише в bgmama освен ? Какъв е проблема , че пише тук ?
Коментар
-
Ichkin написа:А е ... аре те помоля да дадеш няк’во линкче от този сайт дет показах, че ... много са уиндоусите и не знам ко да ги прая ... Иначе, Живко /На Вие говоря само на Майка ми :D/ В Кувейт съм и за т’ва ... тука нямат алкохол ... празнуват по друго време ... не е нова година кат нова година ... Ама виж друго си е ... утре кат стана ще отида на басейн Лигуру, програмирането ми е силно горе-долу колкото хокея на лед ... нито кънки съм обувал, нито стик съм държал ... Подочул съм от даскалката, докато играя Дота в час нещо като интежер и ... т’ва ми еФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Държа да отбележа, че въобще не държа на няк’ва голяма скорост на харда ... стига да е поносимо ... да не е 3 пъти по-бавно ... П.С. Имортале ... направо ... май ще трябва да дойда до Ямбол само да те черпя тебе П.П.С. Скоро пак ще помагаш, знам ... че до Австрия ще се ходиFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Е помогна ... не изцяло, но вкара няк’ва яснота къде ми е проблема ... и се отказах от ЕксПи-то май ... та търся сега седмица ... да върви по-бавно ама да върви ... доволен ще съм :DПък една броеница мисля, че по ще ти отива от айряна :DFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
уф изписахте една камара глупостиКъде сте видели лаптоп с SCSI интерфейс?Интерфеиса се казва SATA, SCSI е нещо съвсем другоИ как според вас ще прехвърли информацията по ЛАН като не му работи windows?В биоса на въпроснииа лаптоп се влиза с клавиш Ф2.Стига писахте глупости имам почти същия модел лаптоп.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:уф изписахте една камара глупостиКъде сте видели лаптоп с SCSI интерфейс?Интерфеиса се казва SATA, SCSI е нещо съвсем другоИ как според вас ще прехвърли информацията по ЛАН като не му работи windows?В биоса на въпроснииа лаптоп се влиза с клавиш Ф2.Стига писахте глупости имам почти същия модел лаптоп.Fiat Forum Bulgaria
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар