Днеска ме описаха надълго и на широко Става дума за "Демонстративно управление на автомобил" включващ ръчна спирачка и въртене на гуми :DАкта е към общината , не към КАТ Колко долу горе ще е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт... според вас колко пари ще е ?
Collapse
X
-
Re: Акт... според вас колко пари ще е ?
uBoy написа:Днеска ме описаха надълго и на широко Става дума за "Демонстративно управление на автомобил" включващ ръчна спирачка и въртене на гуми :DАкта е към общината , не към КАТ Колко долу горе ще е ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ами в интерес на истината съществува и може да се направи такъв акт за " Нарушаване на общественият ред" от превозно средство, зависи по какъв начин и каде точно е правил тези "изпълнения". Аз лично смятам тази постъпка на колегата като чиста случайност,но вече зависи от каква гледна точка ще го сметнат това съответните органи направили акта.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
uBoy написа:чл5 от наредба номер 1 за опазване на общствения ред на община ВТЧл. 5 Забранява се извършването на демонстративни маневри, групово управление, участие в нерегламентирани състезания, форсиране на място на двигатели, употреба на звуков сигнал извън случаите разрешени от Закона за движение по пътищата от водачи на МПС.Глоба: до 200 лв.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:uBoy написа:Днеска ме описаха надълго и на широко Става дума за "Демонстративно управление на автомобил" включващ ръчна спирачка и въртене на гуми :DАкта е към общината , не към КАТ Колко долу горе ще е ?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Ее колега може ли такива детски работи да правиш.Ти лично не се ли дразниш като някой псевдо гъзар с БМВ почне да прави такива изпълнения.Тва пиленето на гуми не подхожда на хубава кола като фиат.Плюс това ако знаеш как си изтриваш задните накладки и си разбиваш колата по този начин.Жалко че в София си нямаме такива наредби.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Ее колега може ли такива детски работи да правиш.Ти лично не се ли дразниш като някой псевдо гъзар с БМВ почне да прави такива изпълнения.Тва пиленето на гуми не подхожда на хубава кола като фиат.Плюс това ако знаеш как си изтриваш задните накладки и си разбиваш колата по този начин.Жалко че в София си нямаме такива наредби.Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:Днеска ме описаха надълго и на широко Става дума за "Демонстративно управление на автомобил" включващ ръчна спирачка и въртене на гуми...........SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:Не мога да повярвам, че това моторче има сила да превърти гумитеhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар