Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акт... според вас колко пари ще е ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Акт... според вас колко пари ще е ?

Днеска ме описаха надълго и на широко Става дума за "Демонстративно управление на автомобил" включващ ръчна спирачка и въртене на гуми :DАкта е към общината , не към КАТ Колко долу горе ще е ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Ами колега,моят акт който си го платих и ми беше направен от общинска полиция за неправилно паркиране ми костваше 50 лв. Предполагам че твоят няма да бъде по-малко от 40 лв.
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Re: Акт... според вас колко пари ще е ?

uBoy написа:
      Днеска ме описаха надълго и на широко Става дума за "Демонстративно управление на автомобил" включващ ръчна спирачка и въртене на гуми :DАкта е към общината , не към КАТ Колко долу горе ще е ?
      Не мога да кажа колко ще бъде акта, но ми се струва много нереален!Според кой закон нямаш право да "пилиш гуми" или пък да дърпаш ръчната спирачка.По кой член са те глобили - там трябва да пише?
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Абе тия добре че не са ходили на Италфест, че щяха да захлебят яко! Бая демонстративно управление на автомобили имаше.

Коментар

Ами в интерес на истината съществува и може да се направи такъв акт за " Нарушаване на общественият ред" от превозно средство, зависи по какъв начин и каде точно е правил тези "изпълнения". Аз лично смятам тази постъпка на колегата като чиста случайност,но вече зависи от каква гледна точка ще го сметнат това съответните органи направили акта.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

чл5 от наредба номер 1 за опазване на общствения ред на община ВТ

Коментар

uBoy написа:
              чл5 от наредба номер 1 за опазване на общствения ред на община ВТ
              Много полицейско при вас бе
              Чл. 5 Забранява се извършването на демонстративни маневри, групово управление, участие в нерегламентирани състезания, форсиране на място на двигатели, употреба на звуков сигнал извън случаите разрешени от Закона за движение по пътищата от водачи на МПС.Глоба: до 200 лв.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

почвам да се припотявам май ;]

Коментар

BO написа:
                  uBoy написа:
                  Не мога да кажа колко ще бъде акта, но ми се струва много нереален!Според кой закон нямаш право да "пилиш гуми" или пък да дърпаш ръчната спирачка.По кой член са те глобили - там трябва да пише?
                  Не знам дали го има описано в закона, но с дърпането на ръчната най-вероятно се нарушава обществения ред и затова е глобата,
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

ехее това не го знаех че ако форсирам може да ми пишат акт
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ее колега може ли такива детски работи да правиш.Ти лично не се ли дразниш като някой псевдо гъзар с БМВ почне да прави такива изпълнения.Тва пиленето на гуми не подхожда на хубава кола като фиат.Плюс това ако знаеш как си изтриваш задните накладки и си разбиваш колата по този начин.Жалко че в София си нямаме такива наредби.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

В Закона за движение по пътищата даже е предвидена глоба за ненужно работене на ДВГ на празен ход - 30 лв.
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

infineon написа:
                          Ее колега може ли такива детски работи да правиш.Ти лично не се ли дразниш като някой псевдо гъзар с БМВ почне да прави такива изпълнения.Тва пиленето на гуми не подхожда на хубава кола като фиат.Плюс това ако знаеш как си изтриваш задните накладки и си разбиваш колата по този начин.Жалко че в София си нямаме такива наредби.
                          е понякога колега ти идва отвътре.. може да е детинско и глупаво, но от време на време ми доставя удоволствие да го правя в тоя слуай го направих с цел по-бързо обръщане.. е сега за простутията ми ще си платя глобичката.. какво да се прави

Коментар

uBoy написа:
                            Днеска ме описаха надълго и на широко Става дума за "Демонстративно управление на автомобил" включващ ръчна спирачка и въртене на гуми...........
                            Не мога да повярвам, че това моторче има сила да превърти гумите
                            SEAT Leon Cupra 300
                            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                              Не мога да повярвам, че това моторче има сила да превърти гумите
                              Може може, аз веднъж видях на един свеофар как един дядка с трабантче въртеше гуми. Не беше нарочно естествено а по скоро защото гумите на трабантутника бяха мой набор Трабанта нов е бил 26 к.с, пунтото е 55
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                              X