Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ултрабързи готварски рецепти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ултрабързи готварски рецепти

Обичате ли да готвите?Хайде да споделим рецепти, с които няма издънване?Давам ви 2 -3 от dir.bg форумите са.Ултрабърз тутманикРазбиват се 5 яйца и последователно се добавят:2/3 кофичка кисело мляко с 1/2 ч.л. сода бикарбонат,300 гр. натрошено сирене2 с.л. краве масло2 чаши брашноИзсипва се в тавичка и се пече 20-30 мин на добре загрята фурна при 200 градуса, докато отгоре покафенее. Ултрабърза тортаБлат: готов пандишпан или 300 г. бишкоти (сиропира се с разтворено пакетче "нескуик" и малко ром)Крем: една сметана от 200 г. се разбърква с четири пакетчета нескуик (по 20 г. пакетчето)Украси: върви й поръска от какао и канела (подобно на тирамису), но става и с шприц бита сметана и плодовеЛЕСНОТО БИРЕНО ПИЛЕПродукти:1 по-голямо пиле (охладено, трезво...)60 г. краве масло2 средни моркова2 глави лукедна зелена люта чушкасол и черен пипер на вкус1/2 л. бира (най-евтината възможна, става по-вкусно)Нарязваме пилето на произволни порции, поръсваме със сол и черен пипер по вкус.Нарязваме морковите по диагонал, лукът на едри лунички, чушката само цепваме.Маслото нарязваме на парченца и поставяме отгоре.Заливаме всичко много бавно (пени се!) с бирата и слагаме във фурната за 90 мин. при температура 180-200 градуса.Никакво масло или антифриз не се ползва!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Една проста хелфи рецепта:Овесени питки ала Емзо100гр фини овесени ядки2 яйца или само белтъци50гр сирене2 с.л. кисело млякокалиева сол ако сиренето не е солено (каквото е в повечето случаи)зехтин на дъното на тефлоновия тиган---Яйцата се разбъркват с овеса и млякото, добавя се сиренето(натрошено или настъргано) и солта.Оформят се като питчици и се мятат на тигана.Консумират се топли.Подходящи за всякакви режими без глупавия Пиер Дююю нещо си.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кубети на корем:Стар хляб нарязан на кубчета, олио, сол, меродии на вкус (може и бульончета). Хляба както е нарязан се полива с малко олио, но не да се накисне, посолява се и се добавя меродията. омешва се хубаво и се пече на не-много силна фурна - да стане хрускаво, но не препечено и да нагарча. Гарнира се с бира на вкус и количество.

Коментар

!

Хайде и аз да се обадя. Яйца на очи. чукват се 2-3-4 яйца в иенска тенджерка и се слага в микровълновата за 2 мин. Изважда се готово ястие!! (кръчмарски трик от старата ми работа)
        EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
        Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
        ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
        Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Една рецепта за спагети "Italiano" с доматен сос,която може да се нарече горе-долу бърза....... В самото начало слагате един не много голям съд от йенско стъкло с около литър вода в микровълнова фурна и оставяте да заври водата. След като заври слагате колкото спагети искате ,като съответно се съобразявате с дължината на спагетите и ширината на съда. Оставяте ги да поврят още малко на умерена температура при завряла вода. След това запържвате на тиган около 300 гр. кайма със съвсем малко лук за вкус и му прибавяте малко доматен сос. След като извадите така вече готовите спагети и ги изцедите ги разсипвате в броят блюда и им слагате от тази субстанция - запържената кайма и доматен сос за гарнитура. Приятен апетит с чаша червено вино!
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

Ами ... таз тема ще ми е полезна ... аз риба не ям, но на Маги от малките тайни има с една риба чеснова ... Препоръчвам ви го ... на който съм го сготвил ... все ме пита за рецептата Давайте смело, че да мога да преписвам
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

2-3 средно големи картофа се изпържват и отгоре се слагат 3 разбити яйца,допържвате ги заедно и става обилен омлет.
              Marea HLX 147ps

Коментар

emzo написа:
                Една проста хелфи рецепта:Овесени питки ала Емзо100гр фини овесени ядки2 яйца или само белтъци50гр сирене2 с.л. кисело млякокалиева сол ако сиренето не е солено (каквото е в повечето случаи)зехтин на дъното на тефлоновия тиган---Яйцата се разбъркват с овеса и млякото, добавя се сиренето(натрошено или настъргано) и солта.Оформят се като питчици и се мятат на тигана.Консумират се топли.Подходящи за всякакви режими без глупавия Пиер Дююю нещо си.
                Тези дни ще се пробва задължително.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ооо ще се пробват рецептите на колегите мерси
                  Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Working...
                  X