Колеги,след кратко размишляване реших да пусна такава тема с пожелания към любимия ни форум.Аз лично искам да пожелая на форума още дълги години живот и нека се разраства до толкова,че членовете в него да наброяват повече на брой от българското население,което намалява с всеки изминал ден.През новата година нека има пак закачки и майтапи,защото без това не може.Поздрави и весело посрещане на новата година на всички от сърце. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пожелания към FIAT Форум България за новата 2010год.
Collapse
X
-
...
На форума искам да пожелая да бъде все така полезен със споделяне на техническа информация, все така забавен с "бисери" и интересни истории, все така социален с обсъждане и спорове по всякакви автомобилни и неавтомобилни теми... А на форумците пожелавам възможно най-рядко да имат нужда от информация за технически неизправности.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
-
За съжаление, днес форумът не е най-щастливото място в интернет пространството... ние рпазнуваме, ама дяволът не спи.Пожелавам на форума, всички, които днес по една или друга причина решиха, че вече няма го посещават - след като утре изтрезнеят от празненствата тази вечер - в новата година да вземат по-трезво решение и си останат сред нас.На всички потребители пожелавам здраве, щастие, и една успешна нова година!Форумът е вече на 5 години и почти 2 месеца - ако приемем че е като котките, 1 година да се равнява на 7 човешки, то той вече е в една сериозна зряла възраст - 35. И ахаааа да ме настигнеВесело посрещане на новата година, и ако някога през старата съм обидил или засегнал някой - моля за прошка!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар