Нужен ми е съвет от юрист по един много особен казус и реших да се обърна към вас, колегите от форума, понеже ми е нужно реалистично мнение. Не ми се ще да отида при адвокат и той, при възможността да получи определени приходи, да ми обещае много неща, а накрая след много нерви, загубено време и средства, да се окажа без нищо постигнато. Моля ако някой може да помогне с юридически съвет, да се свърже с мен на лично или да пише тук, аз ще се свържа с него.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся съвет от адвокат.
Collapse
X
-
АПК какво значи?Аграрно Промишлен Комплекс?И така както си си написал местожителството, мога един адвокат от Марс да ти препоръчам..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Здравейте колеги.Извинявам се за намесата ми в темата на колегата peho обаче освен неговите факти да не ползвам адвокатските им услуги нямам и никаква възможност да им платя.Въпроса ми е за затраховки,направих ПТП вина по-протокол на КАТ е на др.учасник /застрахован в Лев Инс/ , та каде и кого мога да си потърся обещетенито за обравянето на колата.Ако парите от застрахователите са малко.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ght=Много ще съм благодарен за одговори.Весели празници на всички.
Коментар
-
peho написа:Gofi написа:Адвокати бол,зависи по какъв въпрос-търговски,застраховки,семейни въпроси,наказателни,делби и т.н.тMarea HLX 147ps
Коментар
-
Gofi написа:peho написа:Gofi написа:Адвокати бол,зависи по какъв въпрос-търговски,застраховки,семейни въпроси,наказателни,делби и т.н.тAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
На мен ми е нужен реалистичен отговор от човек запознат с материята, след като му дам подробности, да ми каже може ли изобщо да се постигне нещо или не си заслужава да се прави каквото и да било. Поради тази причина не искам да отивам и да наемам адвокат, защото пред алтернативата да изкара или не, определена сума пари, ще избере първото, обещавайки ми много неща, а накрая може да се окаже - нищо. Извинявам се ако това звучи грубо, но реалността е такава и всеки се е сблъсквал с нея. Тук не става дума само за адвокати, а за всички - майстори, лекари и каквито се сетите специалисти. Много малко са хората които биха казали: "Не това не мога да го направя, няма да ти взема парите." А аз реално не знам кой би постъпил по този начин, заради това питам тук.
Коментар
-
Princo написа:Gofi написа:peho написа:Gofi написа:Адвокати бол,зависи по какъв въпрос-търговски,застраховки,семейни въпроси,наказателни,делби и т.н.т
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар