Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся съвет от адвокат.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся съвет от адвокат.

Нужен ми е съвет от юрист по един много особен казус и реших да се обърна към вас, колегите от форума, понеже ми е нужно реалистично мнение. Не ми се ще да отида при адвокат и той, при възможността да получи определени приходи, да ми обещае много неща, а накрая след много нерви, загубено време и средства, да се окажа без нищо постигнато. Моля ако някой може да помогне с юридически съвет, да се свърже с мен на лично или да пише тук, аз ще се свържа с него.Благодаря предварително.

Адвокати бол,зависи по какъв въпрос-търговски,застраховки,семейни въпроси,наказателни,делби и т.н.т
    Marea HLX 147ps

Коментар

Аха колегата е прав! Дай някаква насока!
      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

А на мен някой може ли да ми помогне за АПК и обжалване на акт от кат?
        Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

АПК какво значи?Аграрно Промишлен Комплекс?И така както си си написал местожителството, мога един адвокат от Марс да ти препоръчам.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Здравейте колеги.Извинявам се за намесата ми в темата на колегата peho обаче освен неговите факти да не ползвам адвокатските им услуги нямам и никаква възможност да им платя.Въпроса ми е за затраховки,направих ПТП вина по-протокол на КАТ е на др.учасник /застрахован в Лев Инс/ , та каде и кого мога да си потърся обещетенито за обравянето на колата.Ако парите от застрахователите са малко.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ght=Много ще съм благодарен за одговори.Весели празници на всички.

Коментар

Gofi написа:
              Адвокати бол,зависи по какъв въпрос-търговски,застраховки,семейни въпроси,наказателни,делби и т.н.т
              Да, прави сте, малко конкретика е нужна, към семейни въпроси се отнася питането.

Коментар

peho написа:
                Gofi написа:
                Да, прави сте, малко конкретика е нужна, към семейни въпроси се отнася питането.
                Ако имаш контакт с някой колега от Ст.Загора да ти намери координати на адв.Цоко Желязков или сина му Александър Желязков,ще се опитам и аз ,но не обещавам.
                Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                  peho написа:
                  Gofi написа:
                  Ако имаш контакт с някой колега от Ст.Загора да ти намери координати на адв.Цоко Желязков или сина му Александър Желязков,ще се опитам и аз ,но не обещавам.
                  адв. Цоко Цанков ЖелязковАдвокатска колегия - Стара Загораул.Цар Иван Шишман 81, вх.Юг, ет.1042 622581Не го познавам.От интернет намерих инфото.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Е колега Пехо,това е човека който ще ти помогне,гледам,че си от Габрово,не е далеч от Зарата,обади му се и се срещнете,наистина са добри,повярвай ми.
                    Marea HLX 147ps

Коментар

На мен ми е нужен реалистичен отговор от човек запознат с материята, след като му дам подробности, да ми каже може ли изобщо да се постигне нещо или не си заслужава да се прави каквото и да било. Поради тази причина не искам да отивам и да наемам адвокат, защото пред алтернативата да изкара или не, определена сума пари, ще избере първото, обещавайки ми много неща, а накрая може да се окаже - нищо. Извинявам се ако това звучи грубо, но реалността е такава и всеки се е сблъсквал с нея. Тук не става дума само за адвокати, а за всички - майстори, лекари и каквито се сетите специалисти. Много малко са хората които биха казали: "Не това не мога да го направя, няма да ти взема парите." А аз реално не знам кой би постъпил по този начин, заради това питам тук.

Коментар

Princo написа:
                        Gofi написа:
                        peho написа:
                        Gofi написа:
                        адв. Цоко Цанков ЖелязковАдвокатска колегия - Стара Загораул.Цар Иван Шишман 81, вх.Юг, ет.1042 622581Не го познавам.От интернет намерих инфото.
                        Здравейте! Александър Желязков един мошеник и измамник. Распилян по хиляди дела, и не върши никаква работа, само празни приказки. Ако исате да изхвърлете парите на вятъра, тогава към него. На моето заседание не се явил без никакво объяснение, и поради това съм съден да плашам на един мошеник 3 хиляди лева, без да броим това което платих на него.

Коментар

Working...
                        X