Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Класациите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    emzo написа:
    Хахаха, казаха ли ти го.------Направете класация за мод лепнал най-много предупреждения за най-кратък срок
    Може да съм спамУнгер,ма ше гепя една бутилка вино и презервативи.Пък ти ко ше гепиш ?
    Ако спечелиш и дойдеш на зимната среща - ще ти я връча лично. Пък ку не - минаваме през Загората и ти я нося "на крака"!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

emzo написа:
      Ти си малък още за тия неща.Книжка нямаш още
      Е тва ся пък,си е чист ОФФТОПИК !
      Irka_fihi написа:
      Ако спечелиш и дойдеш на зимната среща - ще ти я връча лично. Пък ку не - минаваме през Загората и ти я нося "на крака"!
      Ако ? Мислех,че вече съм я спечелил.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo, наградата за най-голям спамер не е бутилка вино и презервативи, наградата за най-голям спамер, е БАН :P
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
          Princo, наградата за най-голям спамер не е бутилка вино и презервативи, наградата за най-голям спамер, е БАН :P
          Кой го казва тва ? Ако е така,аз се оттеглям,но ако не е така,участвам.П.П Виното домашно ли е ? Просто от любопитство питам ...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Сегаа ... аз обявявам конкурс за най-добър монтьр ... конкурса ще се проведе върху моята кола, а наградата е бутилка ракия :DПосле ще има конкурс за най-добър авто-бояджия, а наградата ще бъде ... бутилка ракия Следва ... Автотапицер с награда ... познайте ... бутилка ракия :D
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

След толкова ракия, дано печелившия не е един и същ, че ще спечелил награда за най странно "украсена" кола
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ichkin написа:
                Сегаа ... аз обявявам конкурс за най-добър монтьр ... конкурса ще се проведе върху моята кола, а наградата е бутилка ракия :DПосле ще има конкурс за най-добър авто-бояджия, а наградата ще бъде ... бутилка ракия Следва ... Автотапицер с награда ... познайте ... бутилка ракия :D
                се някаде трябва да се научим

Коментар

А сега, ако ще правим някакъв кОнкурс, модераторите да вземат да поразчистят темата и да започнем отначало с предложенията :D . Ако пък няма да правим, значи няма да правим .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ichkin написа:
                    Аз мога да участвам и в трите категории. Ако не спечеля ракията поне опит ще трупам
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                      Ichkin написа:
                      Аз мога да участвам и в трите категории. Ако не спечеля ракията поне опит ще трупам
                      Да си призная за третото съм навит ... и не ракия ще ти дам ми не знам
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Пак осрахте темата, ама айде... Предлагам конкурс за най-атрактивен ник във форума. Който има други предложения - да ги сподели. Ако не - добавяйте ник-ове, които според вас са интересни, различни, нестандартни, атрактивни...Краен срок - 15.01Наградата - бутилка вино и кутия презервативи (към тях има и лубрикант). Принко, има и "купешко" вино, има и домашно. Купешкото е 0.75, докато от домашното ще прежаля 2л. Айде действайте!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

kiro_of_the_day .... :D 10 точки от мене и да дадеш малко презервативи като спечелиш щото днес пратих 1 емблемка на фиат във Варнаобаче в еконта ми искаха кутиика и си дадох моита от презервативите щото само тя беше в колата така че си помисли Весела и Щаслива Успешна Нова Година и безавариино шофиране на всички !
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Ichkin написа:
                            Само не правете, за най-готин аватар, че не ми се зимат награди
                            Ауууу, верно бе, за аватар забравих! :D Ама недей да се точиш, щот там наградата безапелационно я взима kosta.
                            Тука ще поспорим Моя аватар хич не изостава и е доста желан из форума Даже го пожелават за рожденни дни
                            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                              Irka_fihi написа:
                              Ichkin написа:
                              Само не правете, за най-готин аватар, че не ми се зимат награди
                              Ауууу, верно бе, за аватар забравих! :D Ама недей да се точиш, щот там наградата безапелационно я взима kosta.
                              Тука ще поспорим Моя аватар хич не изостава и е доста желан из форума Даже го пожелават за рожденни дни
                              Дай боже и двете
                              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

За какво точно да надкачваме с точки- за аватар или за ник-ове? Който спечели има и от мен един презерватив (неизползван),като за награда ,разбира се
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X