Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Класациите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Класациите

Колеги, таз година няма ли да си правим от гореспоменатите? За най-интересна тема, най-безсмислена тема, най-провокативен, позитивен и т.н. потребител? Ето, аз предлагам класация за най-атрактивен ник във форума: Моите предложения - (не ми се рови да ги търся с "оригиналното" изписване).И така - "секс под моста", "зимай списъка", "леко тъп", "животновъд", "отвратитко"... Вие добавяйте...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Мисля, че идеята ти е много добра. Помним миналата година какво оживление настъпи във форума, когато Явор Митев обяви конкурса за най-хубава снимка. Само че да не обръщаме темата на спам, а да се съсредоточим върху нещо конкретно. С правила, срокове, както си му е реда. На първо време може да се определи каква ще е целта на класацията, т.е. какво ще избираме. Може би чрез анкета ? А след това вече да даваме предложения по избраната тема.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ами давайте идеи - може например класация за "Модератор на годината". :D Мислех повече в шеговит план, но може и сериозно да го направим.Аз пуснах темата - наградата от мен, примерно, бутилка вино + кутия презервативи или нещо друго. Ще го измисля. Ако спечелилият не е от София, ще изпратя наградата по куриер за моя сметка. :DС анкета ще е най-удачно, според мен, но трябва да решим първо за какво ще гласуваме.Краен срок - 31.01 или ако ви се вижда много дълъг - 15.01 да речем.
      Ванга

Коментар

Само не правете, за най-готин аватар, че не ми се зимат награди
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

По една тема за всяка класация Ichkin - от сега ти казвам - първо място
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ichkin написа:
            Аз ще ги взема с удоволствие !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Няма ли за най-голям смапУмнгер ?
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ichkin написа:
                Ауууу, верно бе, за аватар забравих! :D Ама недей да се точиш, щот там наградата безапелационно я взима kosta.
                Ванга

Коментар

Princo написа:
                  Moже, може, ама там двама - трима ще се бием за първото място! Основните претенденти за титлата са в този пост!
                  Ванга

Коментар

А оспамихте "Обши приказки" с 16 000 анкети - а съм Ви банирал!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Princo написа:
                      няма смисъл, първото място е ясно, направо да ти пращат наградата
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хахаха, казаха ли ти го.------Направете класация за мод лепнал най-много предупреждения за най-кратък срок
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, ама ако наградата е за ... "Автор на теми, в които се спами", Ирка е на първо място ... не зарад друго а зарад таз тема
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

emzo написа:
                            Хахаха, казаха ли ти го.------Направете класация за мод лепнал най-много предупреждения за най-кратък срок
                            Може да съм спамУнгер,ма ше гепя една бутилка вино и презервативи.Пък ти ко ше гепиш ?
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ти си малък още за тия неща.Книжка нямаш още
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X