Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"1984" = 2010 - това е проблемът

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

////Punto//// написа:
    Добре де, той като е честен бизнесмен, от какво се притеснява ? А за дупетатите въпроса е излишен. Те са дръга държава тия. Кой, член на конституцията го забранява. Това ми мирише малко на "ограничаването на правата" с камерите за видеонаблюдение. И там беше посочен член от конституцията който забранява филмиране, фотографиране бла бла бла бла без знанието на обекта и съвсем съзнателно или не се пропускаше останалата част от този член, който гласеше "освен в предвидените в закона случай".
    Чл. 34.(1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени. Бях се зарекъл да не пиша повече по тази тема, затова ти казвам само члена!
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Всеки иска престъпниците да бъдат бързо залавяни и да си стоят в затвора, където им е мястото.Но също така не искам НИКОГА в България да се повторят 50-те и 60-те години на миналия век, когато хората отиваха в затвора заради един разказан виц.И ако на вас всичко това ви се струва минало - помислете още веднъж колко лесно може да се върне и да стане реалност.В момента уча персийски и контактувам с иранци в разни форуми по този повод. Не искам след 2 години да ме приберат за това, че съм контактувал с предполагаеми "терористи" и да ме пукнат от бой докато си призная... (не, не, те в нашата полиция не бият...те направо убиват - справка - случая с Чората, какъвто и мафиот да е бил).Във филма Zeitgeist (колкото и да го критикуват), се говореше за това, как хората сами ще искат да им се ограничат правата и сами ще пожелаят да станат отново роби. Защото (вече се повтарям), за повечето хора саламът е по-ценен от Свободата. И това е СТРАШНО!!!Нахраненото куче, дори и на синджир да е, не хапе... само че аз предпочитам да съм дръглив пес, но на свобода. Нещо 2 м верига не ме блазни, колкото и кокали да има пред мен.

Коментар

Има-нема, 2 дена останаха!
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
          Има-нема, 2 дена останаха!
          2 дена до???.... комунизма? следващото пришествие?Плаша се
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не съм чел темата по - назад директно ще пиша по нея 1 и най - важно ЧЕТВЪРТЪК 11:00 пред парламента.... знаете за протеста всеки , който е истински потребител трябва да бъде там !2 Правителството подхожда по най - просташкия начин към този закон Като иска да докаже колко сме стабилни и солидни писах го и в друг пост.... това което те мислят е недопустимо... да се съхранява подобен дебит от информация ( тук съм длъжен да кажа за всеки който си мисли , че ще му четат това което си е чатил или нещо подобно - Спокойно няма ) и то в рамките на 2 години назад ... в другите държави в ЕС законът е приет по следния начин ( на места даже и отхвърлен ) Информацията се пази от 3 - 6 месеца назад във времето и може да се ползва от органите на реда при сериозни и тежки презтъпления с цел подобряване на разследването . Тук като знам държавата колко е перфектна достъп до информацията предполагам ще имат "N" на брой хора - което прави системата ненадеждна !Тук е мястото да спомена , че до колкото разбирам от разни източници ( уж малко по - навътре в нещата ) ще се пазят сесийте от вашият браузър както и други подбни неща ( немога да ги обесня точно , но предполагам схващате идеята - нядявам се някой да ме допълни ) Тоест ще се знае кога в колко часа примерно сте отворили торент сайт www.!$@!#!.com и сте изтеглили еди какво си И така нататък .... но проблемът за мен не е , че ще ме видят , че съм си свалил торент или нещо подобно ( защото е напълно законно ) Проблемът е когато пазаруваме чрез интернет ( въвеждаме номера на кредитни / дебитни карти ) или когато се логваме да играем покер ( с реални пари ) или когато правим нещо свързано с лична информация стояща зад парола .... какво става когато тази информация е толкова лесно достъпна ? Отива лицето "Х" уж да ме разследва ... и понеже е корумпиран лицето "У" му е дало 5000 лева и той му предоставя всичките ми паролки , акаунти , номера на карти и т.н ? И какво става ? Отивам да дръпна пари да сипя бенин на колата и банкомата казва " сори приятел - баланс 0000"В общи линий това е моето мнение ! На първо място сигурността на личните данни и тогава всичко останало ! Нека оформят закона както трябва и нямам против него !

Коментар

Явно не сте гледали новини, ама Бойко отстъпи и за това.Не щат вече от полицията пряк достъп...

Коментар

Immortal написа:
                Явно не сте гледали новини, ама Бойко отстъпи и за това.Не щат вече от полицията пряк достъп...
                Радвам се колега ето нещо ново ! Сега дано постигнат съгласие и да оформят законът както трябва да бъде !

Коментар

Май, май, пак като миналата година - народО ще протестира срещу нещо, но не знае за какво. Или по-скоро всеки си знае за какво

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                  X