ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"1984" = 2010 - това е проблемът
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Сега ще дам най-тъпия пример за телефонен разговор. Преди няколко дни ми се обажда приятел (даже от форума) и иска да ходим на кафе. Аз обаче си имам работа в Люлин и понеже него не го интересува каква ми е работата му казвам : - Абе отивам да взема едни пари той съответно е любопитен и ме пита какви пари и за какво ? и аз му казвам - Рекет бате.. Отивам да прибера някой лев от 2-3-ма дет ми плащат, че ми дишат от въздуха ! Следва смях, нали той ме познава и знае, че се бъзикам. Ама примерно в този момент телефона ми се подлушва.... Минава време и правя някой гаф примерно... Пускат записа в съда и ме осъждат за това, че съм се избъзикал по телефона ??? Нещо не ме кефи ? Как мислите ?Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Аз пък искам да знам как докато свалям 4 торента от 400 различни места и едновременно с това си пиша "заговорнически" с Immortal по Skype какъв ще да е тоя сървър централен, дето ще успее да издържи само на моят трафик, да отсее Skype чата ми и да успее да го дешифрира в реално време... Ухааа, аз за това пари няма да дам на държавата и ако се приеме подобен закон ще я съдя в Страстбург - за харчене на данъците ми за шизофренично-параноидни-депресивни психози...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
kiro_of_the_day, Lane Staley: В конституцията пише, цитата е по-горе, за незаконната намеса в личния живот. Ако се приеме закон, че трябва да ви се подслушват гсм-ите, това вече е закон, следователно не е незаконно да се подслушват. Друг е въпросът дали е морално, правилно и прочее.... но въпросът за законността е изяснен. А сега си разяснете сами какво къде пише, какво е законно и какво е незаконно, преди да започнете с речите си аз какво съм написала.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day, Lane Staley: В конституцията пише, цитата е по-горе, за незаконната намеса в личния живот. Ако се приеме закон, че трябва да ви се подслушват гсм-ите, това вече е закон, следователно не е незаконно да се подслушват. Друг е въпросът дали е морално, правилно и прочее.... но въпросът за законността е изяснен. А сега си разяснете сами какво къде пише, какво е законно и какво е незаконно, преди да започнете с речите си аз какво съм написала.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Добре де, аз не мога да схвана нещо? Верно ли у тоя форум всички сте експерти по всичко или просто ви се отдава търсенето с Гугъл? Защото и друго не мога да схвана - коя точка точно по Конституция ще Ви нарушат и кой я е приел тая Конституция, а тя непроменима ли е? Това Българският народ на ДУМИ е СУПЕР-ХИПЕР-МЕГА Силен, но на дела е Айран без Кисело мляко - сиреч - ГОЛА ВОДА. Всички сме някакви видни форумни бойци, експерти по Конституцията (аз признавам, че не съм я чел), експерти по ЗДП, по ДПК и по ред други З-та, но в крайна сметка ни спира чичо КАТ-аджия и го корумпираме защото не можем да си спомним правата и задълженията по ЗДП... В крайна сметка - постоянно ли ще ни подслушват или не? Защото аз съм абсолютно сигурен, че периодично сега се "минават" някои интересни номера, но това е незаконно, защото не е прието със закон. Ако го приемат - ще се "прослушват", но тогава ще е законно...Steliyan's Life!
Коментар
-
TAIF написа:И аз да се намешам, че вярно голяма глупост изрече Не се заяждам просто казвам.Чл. 4.(1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.Чл. 5.(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.за справка тук: http://www.parliament.bg/?page=const&lng=bgНали никой не си мисли, че ще подлушват всеки 2-ри!? Нали никой не си мисли, че ако решат сега няма да те подслушват?!?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
jenshen73 написа:Добре де, аз не мога да схвана нещо? Верно ли у тоя форум всички сте експерти по всичко или просто ви се отдава търсенето с Гугъл?jenshen73 написа:кой я е приел тая Конституция, а тя непроменима ли е?jenshen73 написа:Защото и друго не мога да схвана - коя точка точно по Конституция ще Ви нарушатjenshen73 написа:Това Българският народ на ДУМИ е СУПЕР-ХИПЕР-МЕГА Силен, но на дела е Айран без Кисело мляко - сиреч - ГОЛА ВОДА. Всички сме някакви видни форумни бойци,jenshen73 написа:Конституцията (аз признавам, че не съм я чел), експерти по ЗДП, по ДПК и по ред други З-та, но в крайна сметка ни спира чичо КАТ-аджия и го корумпираме защото не можем да си спомним правата и задълженията по ЗДП...jenshen73 написа:В крайна сметка - постоянно ли ще ни подслушват или не? Защото аз съм абсолютно сигурен, че периодично сега се "минават" някои интересни номера, но това е незаконно, защото не е прието със закон. Ако го приемат - ще се "прослушват", но тогава ще е законно...FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
За ресурса на властта не се безпокойте. Веднъж вече е изпробвано, а тогава населението на БГ беше доста повече. Ресурса работи безотказно.И в момента има цели складове с досиета.Разликата от сега е, че ще могат да се съберат на няколко хард-диска.Никога не съм имал какво да крия, и затова не се притеснявам, от това, че някой ще записва контактите ми.Притеснява ме повече, че този "някой" е същият, който снася информация на престъпниците за акциите на полицията, който снася информация на "наглите", че един кой си е подходящ обект за отвличане...Да не говорим, колко е крехка демокрацията по принцип, и колко е голяма (или малка) крачката от демокрация към диктатура. Чавес? Путин?
Коментар
-
LeRoKaL написа:Аз съм си доволен от майка-България, да приемат каквото искат, да ме подслушват, к’вото искат да ми праят. Аз да се прибирам щастлив във вкъщи, пък който си иска да си товари нервите с излишни работи :D
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day, Lane Staley: В конституцията пише, цитата е по-горе, за незаконната намеса в личния живот. Ако се приеме закон, че трябва да ви се подслушват гсм-ите, това вече е закон, следователно не е незаконно да се подслушват. Друг е въпросът дали е морално, правилно и прочее.... но въпросът за законността е изяснен. А сега си разяснете сами какво къде пише, какво е законно и какво е незаконно, преди да започнете с речите си аз какво съм написала.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Според мен Елена е права, но нали тя и аз сме по презумпция тръни в много очи - никой не чете какво тя пише - по-горе дори ми и цитираха Конституцията, която оказва се, че дори не е и КОНСТАНТНА:(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.Steliyan's Life!
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_day, Lane Staley: В конституцията пише, цитата е по-горе, за незаконната намеса в личния живот. Ако се приеме закон, че трябва да ви се подслушват гсм-ите, това вече е закон, следователно не е незаконно да се подслушват. Друг е въпросът дали е морално, правилно и прочее.... но въпросът за законността е изяснен. А сега си разяснете сами какво къде пише, какво е законно и какво е незаконно, преди да започнете с речите си аз какво съм написала.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ако беше само да знаят какво говориш, Стелияне, няма проблем.Ако обаче започнат да използват това, което говориш против теб, става страшно.Ако обаче искат да знаят, ти защо аджеба говориш така, а не инак - ето го проблема.И как ще бъда защитен аз, като данъкоплатец, който с нежелание, но все пак плаща данъците си, от посегателството на някое корумпирано ченге? Пък ако ще и министър-председател да е в момента?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар