Тази тема е пълна с толкова яд,нерви и жажда за надцакване, че ми се разтрепериха ръцете (за което се извинявам ако има грешки по-надолу). Много поздрави и крепко здраве на всички участващи ожесточено в дебата за личните данни и тяхната защита. Естествено и двете страни са прави, но пък на никой не му се чете безпристрастно (освен на мен май Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 ). Еle - за пореден път се радвам как скачаш тук и там да защитаваш тезата си - а именно, личните данни са достъпни по прекалено много начини със и без подслушването. Пример : Щом може 19 годишно пишлеме да ми звъни по телефона и да ми знае името и да ми казва "Кога ще правим далаверата ?", представете си колко е трудно да добиеш тези данни. А относно подлсушването - естествено, че няма да се подслушват всички, не се бъркайте с Тошово време (за по-зрелите се отнася), не че сега ДАНС не знае всичко за Вас и намеренията Ви. Просто това е "Много шум за нищо" - по-незадълбочените хора ще си помислят, че навлезе ли този закон всеки престъпник е с преброени дни. Подслушването не е измислено преди две седмици, хората се подслушват и от преди тръбенето за този закон. Просто привидното "правене на нещо" удовлетворява средния българин, седящ на дивана, разтриващ краката си и боцкайки салатка. И тук еle имам едно много важно запитване към теб - след като ти си толкова явен и деен защитник на човешките права, защо не ги защитаваш докрай ? Защо не станеш стожер на този тип обществено поведение ? Защо не съдиш хората, които нарочно или не са те подвели ? Щом искаш да си такава - защо не водиш дела ? Защо не се разровиш до дъно в проблемите за които ти просто казваш, че решаваш ежедневно ? Поздрави на всички

Коментар